Ligger i sängen med nästintill hela barnaskaran. Lillan ligger i spjälsängen bredvid, storloppan och lillebror ligger med mig i sängen. Storebror sover hos sin bästis och maken är på grabbhelg i Linköping.

Läser senaste MAMA där jag hittade denna rabattkupongen! Blir nog att jag tar med mig hem en röd i morgon :) I Allrummet såklart!

Natti!
img_9442img_9442


Inga kommentarer to “Zit Zack”

 1. Maria skriver:

  Ska oxå fynda en sån sittsäck från Mio med mama-kupongen!
  Kramis och puss!

 2. Jessica skriver:

  sånna kuponger är alltid kul att få i tidningar!!!!

  Kraam

 3. Åse skriver:

  Go morr’n Camilla!
  Åh så härligt det låter :) Skönt för dig att få lite lugn och ro och få rå om dig själv bara nu innan minstingen kommer! Låter som en lyckad kväll med pyssel och gotte! :)

  Ja jisses, Ilva har en herrans massa puffar! Vill ha den rosa lilla till lillan. De andra är ju i ganska så varierande prisklasser!
  Länk här

  Hur stor är er som ni köpte (pris?)

  Ha en toppendag!

  [quote comment=”1364″]Hehe… då hade vi det ”nästan” likadant igår. Min sambo var på herrmiddag men jag hade barnvakt till kidsen (så sängen var tom) över natten (för första gången på över ett helt år) … så himla skönt. Jag har inte varit själv sen jag var gravid med min första så här en hel kväll… Det blev både pannkakor & marängsviss för mig, sedan pysslade jag med min minstas fotoalbum… känner mig lite stressad med det innan #3 kommer :D Men igår blev mycket gjort så då är det förhoppningsvis lättare att fortsätta på det :)

  Fin puff förresten… vi har också en som vi köpte på Ilva… de har väldigt fina puffar där till bra pris!

  Hej svej![/quote]

 4. Camilla skriver:

  Hehe… då hade vi det ”nästan” likadant igår. Min sambo var på herrmiddag men jag hade barnvakt till kidsen (så sängen var tom) över natten (för första gången på över ett helt år) … så himla skönt. Jag har inte varit själv sen jag var gravid med min första så här en hel kväll… Det blev både pannkakor & marängsviss för mig, sedan pysslade jag med min minstas fotoalbum… känner mig lite stressad med det innan #3 kommer :D Men igår blev mycket gjort så då är det förhoppningsvis lättare att fortsätta på det :)

  Fin puff förresten… vi har också en som vi köpte på Ilva… de har väldigt fina puffar där till bra pris!

  Hej svej!

 5. Åse skriver:

  Ja det är konstigt hur man kan tycka att det är tyst och lite tomt med tre barn hemma – fast 2 personer för lite :)
  Lycka till med den röda skönheten! :)

  [quote comment=”1362″]Vad mysigt att mysa med barnen i sängen :) Tack dessutom för tipset om rabatt på zit zack från mio! Jag tror bestämt att en röd får följa med mig hem också! Ska bara köpa tidningen först![/quote]

 6. Therese skriver:

  Vad mysigt att mysa med barnen i sängen :) Tack dessutom för tipset om rabatt på zit zack från mio! Jag tror bestämt att en röd får följa med mig hem också! Ska bara köpa tidningen först!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress