Åhh vilken mysig helg jag haft! Har varit hos mamma hela helgen i hennes idylliska hus. Underbart att få vakna och gå ut på en solvarm veranda, sätta sig och dricka kaffe och äta macka medans det doftar syren och grönskan fullkomligt omger dig.
Jag är så glad för mammas skull att efter den jobbiga tiden i gamla huset som hon blev vräkt ifrån pga att kommunen ville ha den gamla gården till skola, så har hon hittat det perfekta huset. Det är så mkt ”mamma” över huset och det värmer hjärtat att se hennes sköta det som ett barn.
Vi ska ut en vända till i eftermiddag eftersom jag ska låna mammas symaskin.
Men först ska vi inom Färgtema och kolla tapeter!! Vi ska kolla sortimentet som ingår till lägenheten!
Kan ni fatta hur kul det är på en skala från 1 till 10 att själv få välja tapeter, klinkers, köksluckor, golv, ja hela kittet till sin lägenhet?
Sen är det ju inte mindre kul att det som ingår i basutrustningen är skitfint! Man kan ju få ännu finare och dyrare saker om man betalar extra men vad är det för mening med det när det som ingår räcker länge!
*salig Åse*

Mina älskade knoddar kom hem igår! Åh vad jag saknat dem! Storebror kröp ner i min säng imorse vid 7:40. Då brukar han oftast ha varit vaken i ca 40 minuter, han sov sedan till 8.30 så lillkillen var nog trött!

Nä nu ska jag göra lite nytta här hemma!


7 Kommentarer to “Sommar på Gamlagatan.”

 1. Levandovschi skriver:

  Jamen, se5 ke4nner jag ockse5. Det ke4ndes snopet att bf6rja jobba igen…Fe5r hoapps det blir fina sensommar/hf6stme5nader:-)Ha det fint! Hillevi

 2. madeleine skriver:

  vad skönt det måste vara..att flytta in i nytt!

 3. Linsfia skriver:

  Jag bodde i ett nybyggt radhus för hundra år sedan och det var såååå roligt att välja tapeter och sådant :)
  Kramis

 4. Petra skriver:

  Vad mysigt att få välja allt till lägenheten. Själv kommer vi att få välja nya tapeter i vår redan nyrenoverade nya lägenhet eftersom förra hyresgästerna förstört så mycket på knappt ett år (renoverades okt. 2002). Ska bli skoj det med :)

 5. Knickan skriver:

  Jag förstår att du har haft det mysigt! Jag lääängtar efter en egen trädgård nu när det är sommar! ;)
  *pussåkram*

 6. sofie skriver:

  Matte har köpt digitalkamera!! Nu jäklar ska det fotas!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress