Igår var det helt olidligt varmt! PUHHHHH säger jag bara! Men det verkar vara lika varmt idag och solen skiner just nu så vi drar antagligen ner till stranden med mamsen och syrran.

Igår var jag och Lillebror först på en fotografering för en katalog Daniel gör. Lillebror var modell för en pyjamas :-) [Klicka för större format]

Efter det lämnade jag Lillebror hos syrran och åkte och tränade och sen åkte lillasyrran och jag ner till Espresso House och mötte upp Anna och lille Noah. Där blev vi sittandes hela eftermiddagen! :-)

Noah

Lillebror

Anna och jag snackade mycket om bröllopet eftersom hon är ganska involverad, åhhhh tänk! 7 månader kvar bara! Måste börja dra igång allt nu.. Anna o jag ska åka ut till sömmerskan i Viken när hon är tillbaka från semestern.

Storebror & Storasyster har sovit här ikväll eftersom de aknade Lillebror så :-) Så de ska tillbaka till sin pappa i eftermiddag. Vi får se vad vi hittar på idag! Egentligen skulle jag vilja träna igen *S* Det är ju så KUL! Minst 3 ggr i veckan ska jag träna men just nu känns det som att jag vill träna varje dag! Tur de har barnpassning där! :D

Lite lattjande i photoshop har jag också hunnit med *S*

Mitt öga i förstoring

På lördag drar vi ner till Malmö igen eftesom svärmor fyller år. Kuligt! Annars har vi ingen inplanerat imorgon, konstigt nog, men skönt!


Inga kommentarer to “Varmt!”

  1. Maria skriver:

    Vilken liten söting, pyjamasbilden ser nästan ut som en Anne Geddes! :-D

  2. Sanna skriver:

    Snajsig PJ! *gilla skarpt* Vad är det för katalog?! :)

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress