Jag är inne i en no-surf period. Stundtals kan jag känna mig enormt stressad av internetvärlden och ja, det är enbart mitt eget fel! Men då slutar jag surfa, håller nere lite på inläggen på mina sajter och det brukar göra susen. Det finns ju så många goa tjejer där ute att läsa om men man kan ju inte läsa allas bloggar – tyvärr.

I går var vi nere hos svärmor i Malmö som sagt och det var jättefint väder men ACK så blåsigt!!!
Först var jag in om Harmoni för att se om jag hittade något för presentkortet Juni fick och jag hittade lite grann men efetrsom Daniel stod i kö till Jensens Böfhus så fick vi skynda oss där ifrån så inget blev köpt!
Grillad lax med bakad potatis och persiljesmör och rotgrönsaker – MUMS! Vitt vin till det och sen en baileys till kaffet. YUMMIE!
Sen gick vi till Slottsparken och matade änderna, urmysigt!!!
Lite shopping på H&M sen och kaffe hos svärmis sen åkte vi hem igen!

Idag måste vi städa lite, maken ska träna, jag sola och sen ska vi göra IKEA. Måste ha en barnstol nu när Juni snart ska börja äta riktig mat och annat smått och gott!
I morgon kommer mina stora älsklingar hem!! Då är allt komplett. Man lever lite halvt den veckan de inte är här.
Och så rullar aktiviteterna i gång igen i veckan! Fullt ös medvetslös – precis som jag vill ha det :)
Mammaledig? Nä jag säger som min väninna Anna säger ”man är mammmaupptagen!!!”

Stor varm kram till er alla från en mycket trött men lycklig Åse!
[mygal=mars24]


34 Kommentarer to “Våren runt hörnet.”

 1. Emma skriver:

  Härliga vårbilder!!
  Under min mammaledighet kände jag mig stundtals nästan utbränd (okej, kanske överdrivet..) – socialt utbränd!!! Men så blir det ju när det är babyboom och mammagrupperna är på 15 pers plus att hälften av kompisarna å kollegorna är i samma situation. Och då har jag bara ett barn – du har ju fyra….! :) Ta hand om er! Kram E

 2. Lotta skriver:

  Vilken underbar vårhelg ni haft! *älska* Noel sötnosen har blivit så stor! Juni också, hon växer som bara den. :) Sötnosar!

  Hoppas ni får en fin vecka!
  KRAM!

 3. Angelica E skriver:

  Åse, vilken härlig lördag ni verkar ha haft. Fina vårbilder. Ser verkligen så mysigt ut på bilderna, som du skriver i din text. Och Jensen är väl ett bra ställe att gå på med barn. Passar vuxna också, men jag gillar det för att det att det så barnvänligt. Känns verkligen som om barnen är välkomna där. Vi firade sonens 12-årsdag där med familjen. I Stockholm finns det två, ett på Vasagatan och ett på Sveavägen. Och jag måste erkänna att jag inte gillar Sveavägens, varken maten eller personalen… men jag kanske bara har haft otur där. Vasagatans upplever jag i alla fall som bra och trevligt. Jaha, så blev det ett litet personligt omdöme om det fastän det inte var meningen. Ibland hänger knapprandet på tangentbordet och tankarna ihop. Men, usch, vad jag svamlar. Bäst vi stänger nu.

  Lyckliga, trötta, du. Du är verkligen en livsnjutare, love it. Var rädd om dig och må så gott! Raring där !
  Kram.

  Näää du svamla du på! Roligt att få höra lite om er läsare :) Fortsätt gärna blogga här hos mig *S*
  Tack för dina rara ord – som vanligt!! Ja jensens är kanon!!! I Malmö är det sååååå rara mot barn och man känner sig enormt välkommen!!

  KRAMAR!!

 4. Liz skriver:

  Härliga bilder!!

  Såå skönt att slippa se bilder med snö..tss det är fördelen med att bo så långt ner i landet..det blir myyycket varmare fort här än däruppe:)

  Och såå smal du blivit!!!Härligt bönan!!

  kram kraaam från ett 20gradigt småland;)

 5. Sabina skriver:

  Guuu vad jag har missat mkt!
  Men destor roligare när man väl tittar förbi.. Så mkt att se o läsa! Härliga underbara bilder o du din pudding smälter ju mer eller mindre bort framför ögonen på en! :-*

  Så fin du e!!

  Juni e, As Always heeelt underbar..
  Du har begåvats med så fina, goa ungar!

  Tror det e våren som gör att man surfar mindre.. Även jag har varit slö med surfande o bloggande! Men hur ska man kunna låta bli.. Man behöver ju denna härliga sol såå väl ef hela långa kalla o mörka vinter!

  Många Kramar åt dig o en stooor smackpuss på Junis goa kind! *älska*

 6. lmn skriver:

  Vilken skön helg ni verkat haft!

  Vill bara vinka lite här med mitt nya ”jag” så du inte undrar vem jag är. lmn är adnillen. Ville ruska av mig mitt gamla ”namn” och vara liiite anonym iallafall.

  Underbara bilder också, mysfaktor hög som alltid!! KRAM!

 7. anna skriver:

  Så ”underbart” att det är vår ;-)
  I Ängelholm har solen verkligen tittat fram med och man njuter..

  Har oxå haft en vecka utan surfing, tappat tråden lite men den kommer väl tillbaka.

  // Kramen till hela familjen

 8. Vilka underbara bilder från er härliga vårdag!

 9. Ellen skriver:

  Jag jobbar min sista vecka nu, sen tänkte jag faktiskt vara mammaledig på riktigt, det vill säga bara ledig för mig själv. :-) Fast vem vet hur länge det blir.
  Se till att njuta av IRL-livet!
  kram

 10. Maria BC skriver:

  Låter som en perfekt helg, nytta och nöje =o)

  Har också fått gjort mycket denna helg, bakat våfflor till 18 hungriga 16-17 åringar som legar på fotbollsläger. Städat trädgård, tvättat fönster och haft gäster. Maken var på sonens sista innbandymatch som resulterade i att de stod som slutliga serievinnare, så kul. Extra kul att A får vara med om det eftersom han är född med CP-skada. Är det något man lär sig av det barnet så är det att inget är ta mig tusan omöjligt =o) *stolt mamma*

  Fina barn har du Åse, söta som få, jösses vad stor Juni blivit, och sicka ögon.

  Ha en u n d e r b ar vecka.

  Kramis

  Maria

 11. Helena skriver:

  Vilken härlig helg!!

  Kramen!

 12. Sara skriver:

  *ASG* Får jag ha med mig mobilen då, så jag kan ringa 112 när jag gått totalt vilse??!! :-d
  Har faktiskt gaaaalet dåligt lokalsinne!!

 13. lena skriver:

  vilken mysig helg ni haft *älska* kul med ett besök hos svärmor/farmor i malmö!

  ha en fin vecka gumman, KRAMAR! :-*

 14. Jenny O Filippa skriver:

  hej gums:-)
  Idag har jag o lippan varit i dina trakter, nämligen på scrapmässan i idrottens hus… mysigt. Nu får vi se till o få till en träff snart hoppas jag ;-)
  *stora kramar* från en annan som oxå har lite downperiod på surfandet…

  Jenn

 15. Dessi skriver:

  Vilka härliga foton :D Våren hälsade på i Lkpg idag också och jag gick utan jacka. Hääääärligt *älska*

 16. Hanna i gbg skriver:

  Så hårligt att våren är här!! tråkigt nog säger de ju att det skall bli kallt snart igen :-( Men, men…får vara glada för varje liten solstråle tills dess! Jättehärliga bilder!!

 17. Petra skriver:

  Åh gud så söt juni är, och vad stor tannalösa Noel har blivit :) Maten lät god!

  Kramis från en annan mammaupptagen :D

 18. Gabriella skriver:

  Vi var ute och premiärade med motorcykeln idag..då hamnade vi i H-borg och åt glass..Då ÄR det verkligen vår :-)
  Kramis

 19. Bina skriver:

  Mmmmm njuuuuuuut av livet istället för att häcka vid datorn!

  KRAM

 20. Maria i Göteborg skriver:

  Vad skönt att våren äntligen visar sig. Jag är en riktig årstidsmänniska, och jag älskar dom alla. Just när en ny årstid börjar så är den min favorit. Jag ser att du också föll för den rutiga jackan, jag köpte den till Fille och han är sååå fin i den. Precis som din lille, store kille.
  Kram från Gbg

  Sån är jag också! Allra mest gillar jag tidig sommar men alla årstider är mysiga på sitt sätt!
  Ja den jackan är så fin! Jag är jätteglad för den!
 21. ida skriver:

  Ååååh vilken fin jacka du har, Åse! Precis en sån som jag skulle vilja ha denna vår – men magen lär knappast få plats i den… :)
  Längtar till riktiga våren! kraaam

  hehe nääää det kan jag tro!! Snart är lilleman här! ;)
 22. Ella skriver:

  Ja vilka kontraster det är mot här – vi har massor av snö kvar MEN våren är på G :-) . STOR kram till dig och försök att ta hand om DIG själv oxå!/Ella

 23. Sara skriver:

  Underbart fina bilder. Ser ut som ni haft det kanon!! Vi har haft fint vårväder här också i helgen och solen gör gott för humöret. Synd bara att man inte känner sig på topp… fortfarande förkylda här. Men, men… Det borde snart gå över. Kram

 24. Lotta skriver:

  OOo vilka fina bilder!! mysig dag mo hade i malmö!!!vad fiiiin Noel e i sin jacka!! vad har han för storlek pa den? tänkte Noel skulle önska sig en skaljacka fran PoP i födelsedagspresent. men e osäker pa om jag ska ha en 86 eller 92. E de sma eller stora i storlekarna? vill ju helst att han ska kunna ha den i höst ocksa :-)
  kraaaaam

  De är ganska stora i jackorna! Detta är en 104:a och passar bra fast han kan ha den ett tag! (han drar 98/104)
  Junis jacka är 74 och den är jättestor! Och hon drar 68 nu (Hon är 63 lång)
 25. micksan skriver:

  Jag tror att det är under vårsidan som jag är som mest avundsjuk. Alla ni söderifrån visar era härligt sköna vårbilder, bar asfalt, grönt gräs, tunna jackor. ÅÅÅÅÅH! Vet ni hur mycket snö vi här i norr brottas med ?! WTF

 26. birgitta skriver:

  kul att se era bilder!! har haft en riktig vårhelg här med, så skönt!

  kram!

 27. Sara skriver:

  Men för tusan! Jag var ju en sväng i Malmö i somras innan jag åkte för att hälsa på dig och Aika. Och jag känner ju faktiskt igen mig på bild nr.2! Coolt, hehe ;)

  Åh vad härligt mycket vår ni har där nere! Här är den iof oxå starkt på väg…meeen vi har aningens mer snö än er än så länge, haha.

  Fasen vilken snygg mössa Noel har! Såg nästan ut som en Katvig, men det stod P.OP på den va? Fiiin iaf!

  Hoppas du hinner söndagsladda batterierna lite idag iaf, så du orkar med att vara så mammaupptagen hela veckan :-d

  Kraaam!!

  Jaaaa lite Katvig ränder är det fast det är en PO.P :) hihi kul att du kände igen dig!! Då ska jag dra ner dig till Malmö sen när du krystat ut knoddas och supa dig full, ställa dig vid Triangeln och ropa ”Visa nu vad du går för!!! Vi ses på hotellet!!”
 28. Trollis skriver:

  Mysfoton! *älska*

 29. Jessica skriver:

  Ni ser ut att ha haft en härlig dag i Malmö och småttingarna är så söta.

  Ha en riktigt härlig vecka!
  Kram

 30. Ika skriver:

  Vilka underbart våriga bilder, gräsmattorna är ju GRÖNA! 8o *längtar efter den första grönskan*

 31. Therese skriver:

  Låter som ni haft en underbar dag!!

 32. Ellen skriver:

  Hi hi! Mammaupptagen, det var ett mer passande ord. För jag tror inte precis att man ligger och rullar tummarna hela tiden man är ledig från jobbet med ett litet barn… ;-)
  Vilka härliga bilder och vilken härlig dag ni ser ut att ha haft! Mysigt med vår! *älska*
  Kram Ellen

 33. Alexandra skriver:

  Mysiga vårbilder, här är det dimmigt och mulet idag. Vill ha vår nuuuuu, fast helst så vill jag ju att det ska bli höst ;)

  Ha en skön söndag!!!

 34. Malin B skriver:

  Vilka härliga vårbilder!! Här är det fortfarande snö :( Vill också ha riktig vår!

  Vilken skön helg ni verkar ha haft!

  Ha det gott!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress