Lite vinterdeppig är jag nog allt. Känner mig internet-off också, orkar inte följa mina favoriter, orkar inte skriva här heller, samtidigt som jag ju VILL. Jag har en layout färdig till 75% hit till Fullt Hus, men som jag inte orkar slutföra just nu, jag ska göra Mikaelas fotokurs också.
Inget känns kul, allt känns halvkaotiskt, så många lösa ändar i mkt, saker som ska fixas etc. Huset är halvfärdigt lite överallt och det känns stressigt. Barnens rum ska slutföras, dvs status är fortf samma som innan jul. André ska hit och bygga färdigt så fort han fått tag i en elektriker. Sen MÅSTE vi fixa kök och badrum, vi får försöka bajsa ut lite cash. Badrummet är såååååå äckligt och fult och det är knappt jag vill in och göra mina behov där längre känns det som. Köket är lika bläääääää.
Klart som sjuttsingen att våra förkylningar sätter sig, all energi som man har kvar försvinner ju.
Alice har lite feber och är också förkyld nu, vi andra mår hyfsat bra även om energin fortfarande saknas på åtminstone Daniel och mig.

Jag vill ha sommar och soooooool!!!! 5 månader tills jag ligger vid poolen på Mallis – får ha det som morot.

Eftersom allt vi planerat in förra veckan blev flyttat pga förkylningar så tar vi det denna veckan istället, så idag ska vi hem till Annika och Arina och fika gott. I morgon fm åker jag och Alice hem till Lisa och myser och på kvällen ska jag, syrrorna och mamma gå och se Australia! Kul! Jag behöver verkligen lite egentid! Känner mig ganska urlakad faktiskt.

Avslutar med lite Alicebilder, hon är i en sådan underbar ålder nu!

img_6564-copy
Ligger och kikar på sig själv i spegeln.

img_6574_1
Kan man annat än älska?

img_6588
Glad tjej sitter på bordet vid middagen :)

Stor kram till er alla! <3
Nästa gång är nog glada Åse tillbaka! Ska bara se om jag hittar henne här någonstans..


77 Kommentarer to “Väck mig när våren är här.”

 1. HosHelena skriver:

  Det är verkligen segt när solen inte tittar fram det minsta. Den här perioden, innan våren börjar anas, är jobbig. Skönt att ni har en resa att se fram emot!

 2. Sophie skriver:

  Så fantastiskt fina bilder och nog är Alice blåögd så det förslår (om än inte blåögd som i ”naiv” ;-) ).
  Och jag känner igen mig i det du skriver om höst- och vintermörkret.
  Det tynger ner en…
  Men, snart kommer sommar och sol igen!

  kram
  Sophie

 3. camillak skriver:

  Sötnosen..sötare än socker! Kan inte fatta att hon redan är så stor!

 4. Marie skriver:

  Jag känner igen det där, och det är så tråkigt och seeeegt att ha noll energi. Det är likadant här, stressigt och med hundra saker att göra både i skolan och hemma… Det är inte roligt alls. Men vi går mot bättre tider. Snart blir det ljusare, varmare och trevligare. Jag tänker på fågelkvitter och blommor och sol, snart är det här. Allt är relativt ;)

  Krya på er och hoppas att ni känner er bättre snart!
  Kramis

 5. Annisen skriver:

  Åh älskade vännen. Förstår dig precis. Inte mycket till tröst men du är inte ensam.

  Löv you!

  Puss

 6. Maria83 skriver:

  Gillar verkilgen bilden med luvan. Ser så söt och busig ut!

 7. jack skriver:

  Jag lämnade en kommentar. Försvann den? Något om att våren borde komma och att hösten är en piece of cake i jämförelse skrev jag.
  Kram

 8. Mathilda skriver:

  Jag känner sååå igen mig. Är helt sjukt less på detta konstanta mörker. Nu åker jag iof till Thailand om 11 dagar, så jag är kanske inte berättigad att gnälla?! Men ändå. GE MIG VÅR!!! Eller åtminstone inte en helt färglös vardag. Ett par solstrålar och lite blå färg på himlen skulle göra underverk bara det.

 9. jack skriver:

  Kan bara säga att jag känner igen det där. För mig är hösten skön men vårvinter, ja då kommer deppet och tråkiga dagar. :( Hoppas våren är här på riktigt alldeles snart!
  Kram

 10. Bina skriver:

  KRAAAAAAAAAAAAAAM……. snart är våren här!

 11. Nina skriver:

  Fy, man undrar om det är nått som går… fick halsfluss först och nu är trött som ett gnu trots penicillin kuren och kroppen känns som ett tåg hade kört över den eller kanske de är bara årstiden, nåja det är i allafall många som känner sig som du gör inklusive mig själv, man får hoppas att det snart strålar lite solsken så man piggnar till :)
  Önskar er en fortsatt trevlig vecka.
  Kram

 12. Jill skriver:

  Den här årstiden är jobbig. Men vad skönt att ni har Mallorca att se fram emot. Då vet du att ni kommer att få sol och värme inom en inte allt för lång framtid i alla fall. (även om fem månader kan kännas som en hel evighet när man verkligen behöver solen nuuuu)

  Kram på dig! Hoppas energin hittar tillbaka snart.

  Ps. Jättefina bilder, som alltid :)

 13. Bellis skriver:

  Ja, fy vad trist allt är nu. Jag känner mig precis som du, även om våra 2 veckor i Thailand i dec hjälpte en del.
  Men du, snödropparna har kommit en bra bit ovanför marken och det är ju ett gott tecken, eller hur?
  Hoppas du blir piggare snart!
  Vad hon är go!
  Kram

 14. Malin B skriver:

  Ja, fy usch och blä för vinterhalvåret!! Här är vi också drabbad av förkylningar som bara avlöser varandra. Har vabbat den här veckan och tvillingarna börjar på att repa sej och vad händer då…då kommer äldsta grabben hem från skolan och är förkyld….han som aldrig brukar vara sjuk….och hans förkylning verkar inte komma från småbarnen. Minstingen har klarat sej än så länge men jag vet att det kommer sluta med förkylning där med. Antar att det blir till att vabba en del nästa vecka också – maken är på tjänsteresa och kommer hem på torsdag nästa vecka.

  Men du – snart är januari avklarad och vips så är det vår och då blir allt så bra =)

  Massor med piggeliniskramisar kommer bums!

 15. vinterflicka skriver:

  Usch ja, känner igen mig! Även jag har dåligt med energi och känner inte riktigt igen mig själv…Ser fram emot vår och sommar!

  Hoppas du får en fin dag och att energin återkommer!

  Kram
  Cina

 16. Rebecka skriver:

  Hej!

  Skickar lite styrkekramar….Kram

 17. Maria BC skriver:

  Vi befinner oss nog där du är alla lite till mans. Längtar så efter sol. Är också så trött på detta mörka kalla blöta. Måste hitta lite energi snart. För bägge barnen stundar stora dagar så det ska fixas kalas . Anna 18 om en månad och Andreas 15 om två veckor. Fattar inte hur den ekvationen går ihop, jag är ju typ 25?!

  Holy macaroni vilka oootroliga ögon hon har den lilla damen.

  Kramis

  Maria

 18. Gabriella skriver:

  Jag tänker på mina stundande resor oxå när allt känns motigt..
  Fick ju lunginflammation efter influensan så krafterna är inte många.
  Men som sagt..jag tror de flesta känner som du just nu..*blä*.

  Stor kram från mig <3

 19. Tatziloo skriver:

  Du är inte ensam. Januari är så seeeeg! Vila upp dig, ta hand om dig och familjen och återkom när du orkar. Kramen från Tanja

 20. a-k skriver:

  Lilla blåögda ängel! Ryck upp dig nu stålkvinnan, fast du är nog snart på topp igen… :)

 21. Annica RR skriver:

  Kram till dig! Januari kan kännas så lång & trist, tycker våren är så långt borta! Men snart kommer den, det är ju tur man bor i Skåne & inte i Norrland. ;o)

 22. LenaH skriver:

  Vad FIN hon är, Alice! Den här tiden är inte rolig, med mörkret och det dystra vädret. Men faktiskt så upptäckte jag förra veckan att vid halv 5 så var det inte längre mörkt när jag hämtade Michan från dansen ;) …..så ljuset är i alla fall på väg!
  *kram*

 23. bojlin skriver:

  Leta i tvättstugan ;o) där är man ju en hel del..
  Hoppas du känner dig piggare och gladare SNART!

  Kram
  Sandi

 24. AnnaMathias skriver:

  Jag förstår dig till 110%.. lite sol och värme hade verkligen piggat upp!
  Alice e ju bara såå fin :) Krya på er!

 25. Petra H skriver:

  Mmm…… känner igen syndromet! Fast min ”pest-månad” brukar vara november.
  Hörde idag på radion att det blir 5 minuter ljusare varje dag nu- så det är på väg åt rätt håll!

  Njut av tjejkvällen och krya på er!

  Stor kram

 26. Tyraochtess skriver:

  FÖRSTÅR dig som fan nu!

  Du Åse jag gillar dig mycket! Glad som less :-)

  KRAMAR
  Therese

 27. Beasti skriver:

  Så här ÄR det ju ibland, för alla! Enda trösten är att det vänder, det gör det alltid och rätt var det är så är glädjen där igen, energin är tillbaka osv. Du är i gott sällskap :-).

  ta det lugnt och gör det du verkligen känner för och låt resten vara ett tag. Låt inspirationen återkomma!

  Stor kram!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress