Idag i Helsingborgs Dagblad står det om en händelse som stor-loppan var med om i torsdags. Hon och en kompis gungade på skolgården när hela gungan knäcktes! De klarade sig som tur var oskadda, Michelle fick ont i ett knä och lite i huvudet när de trillade. Tur att ingen kom värre till skada!
[inspic=513,,fullscreen,thumb]

Avslutar med denna söta filmen på systrarna som sitter och spelar keyboard :)
Nu ska jag sätta igång med hemmalagad pizza och hälla upp ett glas rött!
Trevlig helg på er!!


24 Kommentarer to “Urklipp och liten film”

 1. Minna skriver:

  Neej, vad läskigt! Skönt att det slutade bra iaf.

 2. Aika skriver:

  Vilken underbar film och håly shit vad lillan har blivit stor och lik brorsan sin! Jättesöt!

  Läskigt med olyckan, skönt att det gick bra. man blir så förbannad när sånt händer!!!!

  Kramar o possar

 3. Lina skriver:

  Fick lov att titta på döttrarna dina en gång till. Vilket samspel de har, det var verkligen en söt film.

 4. Åse skriver:

  Haha! Han och du får komma precis näääääär ni vill ;)) KRAM

  [quote comment=”47347″]Hej Åse,
  kollade just in filmen på dina musikaliska tjejer tillsammans med Hugo. Hans kommentar var: Mamma, Hugo snart åka till domma?
  Han vill åka och hälsa på tjejerna så snart som möjligt ;-)
  Jag förstår honom precis!
  Sköt om er![/quote]

 5. Hej Åse,
  kollade just in filmen på dina musikaliska tjejer tillsammans med Hugo. Hans kommentar var: Mamma, Hugo snart åka till domma?
  Han vill åka och hälsa på tjejerna så snart som möjligt ;-)
  Jag förstår honom precis!
  Sköt om er!

 6. Jessica skriver:

  usch vad otäckt, tur att det gick så ”bra” i alla fall!
  verkliga musikaliska underbarn dina döttrar ;)

 7. Lisa skriver:

  Ja men fyyyy vad hemskt! Vilken tur att dem inte skadade sig allvarligt. Läste också det och trodde inte mina ögon att ställningen knäckts.

  Underbar film på Junisen och Michelle!

  Kraaam

 8. Åse skriver:

  Goaste Sabina! Jadå, hon har hämtat sig, hon blev bara lite omtumlad och det var ju stor uppståndelse och liute jobbigt med uppmärksamheten. Klart att A och J ska bilda band! Nya Svenne & Lotta kanske?? ;) MÅNGA kramar till fina sabina

  [quote comment=”47315″]Gu vilken tur att det gick så pass väl som det gkorde! Kunde ju gått redigt illa.. *hemska tanke* Har Michelle hämtat sig? Lilla stora gumman, vilken upplevelse!

  Ang dina musikaliska döttrar..
  Ska Adrian o Juni bilda band?? Adrian håller nämligen oxå på att spela för fullt här hemma.. E kanske inte alla gånger mamman hans uppskattar hans musikintresse dock! :D

  Önskar en fortsatt fin helg.

  Jättekramar![/quote]

 9. Åse skriver:

  Hej vännen! Jag är nog böjd att hålla med, att det kändes robustare förr, eller så är det inbillning. vad tråkigt att lekparken hos er nu är tömd på större, stojande och lekande barn!! De måste ju också få leka och inte bara dra omkring… KRAMAR i massor

  [quote comment=”47332″]…….Vad otäckt. Stackars storasyster! Läste aritkeln du lagt in och den lekparken verkade ju så ny! Och lekparkena idag som ska hålla en så pass bra standard så att de kallar det för EU-standard. Ibland undrar jag om inte lekparkena (på den goda tiden) på 70/80-talet var bättre. Känns som om byggmaterialet och tekniken var mer robust…… [/quote]

 10. Mathilda skriver:

  Men huuuuh! Vad läskigt. TUR att ingen kom till skada. Nu känns det ju sådär halvsäkert att gunga hemma hos pappa (vi har en likadan gungställning och jag är väl nåååågra kilon tyngre än Michelle ;)).

 11. Angelica E skriver:

  Vad otäckt. Stackars storasyster! Läste aritkeln du lagt in och den lekparken verkade ju så ny! Och lekparkena idag som ska hålla en så pass bra standard så att de kallar det för EU-standard. Ibland undrar jag om inte lekparkena (på den goda tiden) på 70/80-talet var bättre. Känns som om byggmaterialet och tekniken var mer robust. De här lekparkena som finns nu överallt känns så tunna… och ja… jag vet inte. Är de verkligen så mycket säkrare nu för tiden? Hur stor skillnad är det, skulle jag vilja veta. De nya lekparkena idag kan ju förstås se jätteroliga ut med olika färger och vara roliga att leka i. Ofta tycker jag också att lekparkena ser ut att vara byggda för små barn. Och det är så viktigt för alla barn att få leka. Har de kanske glömt de äldre barnen när de byggde säkrare lekparker? Innan de renoverade vår lekpark här på gården tex för några år sedan, så hade vi en stooooor ställning, bred ganska lång rutschkana, spindelnät, och andra tillriridutter man kunde klättra på. Då lekte barnen sådana lekar som inte nudda mark och spökkull i den breda rutschkanan. Det som var så kul var att alla barn ville vara med och att de lekte mellan olika åldersgrupper, allt från små till de äldre i mellanstadiet. Det var alltid liv och rörelse och skratt där. Nu är det bara barn i dagisålern i parken och parken står ofta tom. Även fast det finns en klätterställning som förväntas vara rolig för äldre barn. Ja, ja, det kansker är säkrare och bättre. Sorry Åse, här for jag iväg. Jag skulle ju bara säga att det var otäckt med storasysters gunga och att systrarna såg så goa ut när musicerade. Lillasyster lever sig in i musiken och använder hela kroppen och ser så go ut! Bland flyttkartonger och allt.
  Raring, ha en skön söndag!

 12. jenny skriver:

  men gud vad otäckt!! det är ju inget man tror kan hända…. skönt att det gick så bra som det gjorde!

  mysig film på flickorna! :)

  kram

 13. Annah skriver:

  Usch så läskigt! Det är ju kanske inget man direkt tänker ska hända.

  Kram kram

 14. Malin B skriver:

  Men fy vad hemskt!!! Vilken tur att det gick bra i alla fall.

  Kram och trevlig helg!!

 15. lena skriver:

  meh! kramen försvann :(
  här kommer den; KRAAAAAM! ;)

 16. lena skriver:

  HJÄLP vad läskigt! det kunde ju gått riktigt illa :( fy bubblan!

  supersöt video på dina fina tjejer!

 17. Dessi skriver:

  :O Usch så otäckt! Jag har nog inte hört om något sådant tidigare.. Himla tur att de klarade sig oskadda!

  O jättesöt video :D

 18. Annisen skriver:

  Oj viken änglavakt dom hade, det kunde slutat riktigt illa. Pust!

  Så goa systrarna är, längtar efter att få träffa er alla snart. Trist men nu börjar Noah bli dålig, hoppas det går över inte det bryter ut ordentligt.

  Puss

 19. Sabina skriver:

  Gu vilken tur att det gick så pass väl som det gkorde! Kunde ju gått redigt illa.. *hemska tanke* Har Michelle hämtat sig? Lilla stora gumman, vilken upplevelse!

  Ang dina musikaliska döttrar..
  Ska Adrian o Juni bilda band?? Adrian håller nämligen oxå på att spela för fullt här hemma.. E kanske inte alla gånger mamman hans uppskattar hans musikintresse dock! :D

  Önskar en fortsatt fin helg.

  Jättekramar!

 20. vickan skriver:

  men fyyyyyyyyyyyyyyyyyyy vad läbbbigt. ryyyser. tur att det inte gick riktigt illa. kräv skadestånd!!

  hoppas vinet smakade,vlördagskram på dig!!!

 21. Maria skriver:

  Vad otäckt med gungställningen. Vilken tur att det gick så pass bra ändå.
  De är förfärligt söta där de sitter och spelar! *ler*

 22. Lotta skriver:

  goseungar vilken in film. läskigt me gungan, tur de gick sa bra som d gjorde!!

 23. Sara skriver:

  Usch då vad läskigt! Tur att det gick bra ändå! Hoppas ni får en mysig kväll. Här ska vi snart laga till lite tacos ;-) KRAM

 24. Malin J skriver:

  Nä fy, jag tänkte just på Michelle när jag läste artikeln i morse. Tur att det inte gick värre, kunde ju gått hur illa som helst. Kramar till Michelle i dag.

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress