Vi har fyra barn.
Det innebär mycket ljud och ganska hög ljudvolym hemma hos oss emellanåt.
Jag kan inte ens försöka förklara så underbart det är när man har möjlighet att njuta av tystnaden. Stänga av TV:n när Juni sover och resten är i skola/dagis. Det är balsam för själen.

Idag är en dag då jag inte planerat in något så nu ligger jag i soffan med min älskade lap (datorn alltså) och tittar på Montel (jag är en sucker för talkshows) snart stänger jag TV:n igen och sätter på den lagom till Oprah om en timme.)
Jag har fortf ngt skit i kroppen för halsen värker och jag är såååå trött. Tyvärr ser jag lika trött ut som jag känner mig.

1 månad kvar tills vi får tillträde till huset! Ihaaaaa! Tyvärr har vi inte fått sålt bostadsrätten här än. Bajs.
Nu ska jag försöka knoppa ett tag, hoppas ni alla får en fin dag!

PS: Kameran överlevde syndafloden.


18 Kommentarer to “Tystnad”

 1. Pia Brevenskär skriver:

  Kommer bli såå spännande att följa flytten och allt. KRAM!!

 2. Åse skriver:

  Ja jag håller med sååå mycket. Jag är en sådan som gillar förändringar (kanske märks?) Och jag brukar kunna se det positiva i dem alla även om de känns jobbiga först. KRAM!

  [quote comment=”46992″]Ja, tystnaden kan vara oehört lugnande och återhämtande. Man måste få vila öronen ibland. Kanske tycker du precis som jag, att om det inte fanns skillnader så skulle man inte kunna uppleva förändringar. Såväl positiva som negativa. Och fanns inga förändringar skulle man ju inte kunna uppleva någonting…(??!!) Förstår att du njuter av tystnaden och lugnet, det är ju som balsam för både kropp, sinne och framför allt öron emellanåt. Gillar samtidigt din inställning i att det gärna får bli lite livat och barnvänligt. Associerar plötsligt till din husblogg, ”Fullt hus”. Superbra namn![/quote]

 3. Angelica E skriver:

  Ja, tystnaden kan vara oehört lugnande och återhämtande. Man måste få vila öronen ibland. Kanske tycker du precis som jag, att om det inte fanns skillnader så skulle man inte kunna uppleva förändringar. Såväl positiva som negativa. Och fanns inga förändringar skulle man ju inte kunna uppleva någonting…(??!!) Förstår att du njuter av tystnaden och lugnet, det är ju som balsam för både kropp, sinne och framför allt öron emellanåt. Gillar samtidigt din inställning i att det gärna får bli lite livat och barnvänligt. Associerar plötsligt till din husblogg, ”Fullt hus”. Superbra namn!

 4. Åse skriver:

  Det blir nog inga problem att bli av med den, men däremot kanske det innebör att vi får ligga ute ned dubbel hyra i 1-2 månader :/ OSIS

  [quote comment=”46950″]Ja jag njuter av tystnad och ensamhet, just för att man så sällan får det! ;-)

  Spännande med flytt! Hoppas det löser sig med lägenheten. Hur blir det annars, kan föreningen köpa den?

  Kram[/quote]

 5. Åse skriver:

  Krya på dig gumman du också! Jas hoppas vi båda är friska nästa onsdag!! KRAM!

  [quote comment=”46965″]Ja jag gör samma sak i bland, bara stänger av alla maskiner och lägger mig på soffan och bara njuter av tysnaden och då har jag bara två barn (och en man). Låter som vi har fått samma skit i kroppen, jag är också helt slut med halsont och förkylning. Jaja hoppas vi kryar på oss snabbt så vi kan ses snart för nu var det längesedan. Kram[/quote]

 6. Malin J skriver:

  Ja jag gör samma sak i bland, bara stänger av alla maskiner och lägger mig på soffan och bara njuter av tysnaden och då har jag bara två barn (och en man). Låter som vi har fått samma skit i kroppen, jag är också helt slut med halsont och förkylning. Jaja hoppas vi kryar på oss snabbt så vi kan ses snart för nu var det längesedan. Kram

 7. birgitta skriver:

  skönt att få flytta till nytt!!! verkar som att många är sjuka nu, hoppas det inte blir värre.

  kram!

 8. Sara skriver:

  Ja jag njuter av tystnad och ensamhet, just för att man så sällan får det! ;-)

  Spännande med flytt! Hoppas det löser sig med lägenheten. Hur blir det annars, kan föreningen köpa den?

  Kram

 9. Madde skriver:

  Visst är det underbart med tystnad ibland. Kan tänka mig att det är ännu skönare för dig som har lite större familj ;)
  Skönt att kameran överlevde
  Kram

 10. Ulrika skriver:

  jag njuter av tystnaden på mina lediga fredagar. Tystnad är underbart!
  Förstår att ni längtar att månaden ska gå snabbt.

 11. wiii här är en till som är en sucker för pratshower… iaf när man går hemma så här. Men nu är det snart nedräkning för att börja jobba med. Kan inte fatta att det var ett år sedan man var höggravid o såg fram emot att snart vara hemma :-)

  krama gullungen

  jenny

 12. Cissi skriver:

  Hej gumman, vilken tur att kameran överlevde.

  Wiiee, snart dags för flytt. Är sååå förbaskat nyfiken!!

  Kramalikram

 13. Lotta skriver:

  Ja visst e d emysigt att krypa upp i soffan med en latte och bara vara eller läsa en bra bok/tidning elller laptoppa :-) Speciellt när det regnar som det gör här idag… da e de extra mysigt tycker jag. Har precis slängt in en sockerkaka i ugnen.. sa nu luktard et dessutom nybakat här hemma… LOVELY.-)

 14. Sabina skriver:

  Skickar en massa krya på!!

  Ligg kvar i soffan o vila så mkt du kan. Drick massor av te o pyssla om dig sj!

  Tänk..
  Om en månad får du möjlighet att börja förverkliga allt du planerar för. (fina planer förövrigt ;) ) E kanske ngt att ligga o drömma om idag?! En månad kommer gå sååå fort! Och ni kommer helt klart få sålt er bostadsrätt! *pepp*

  Krya På Kram, lagom höstfrisk o full av solsken! :)

 15. Veronica skriver:

  Ja det var verkligen tur med kameran,ni har ju en del annat som ni ska köpa nu till nya huset!!Så spännande o tiden sniglar sig ofta fram när man väntar ju.. Skönt att du kan njuta av lite lugn o ro mellan varven det behövs ju,förstår att det måste vara livat med 4barn det tycker jag att det kan vara med ett ibland (i alla fall när han är på dåligt humör,fy 17,undrar vem han har fått sånt humör från…;) Krya på dig snäckan!KRAMIZ!
  ps.va kul att du skriver varje dag!!!=)

 16. jessica skriver:

  Åh vilken tur med kameran!! Ska ni ha fler visningar då eller? Ja nu måste ni snart börja packa så då går tiden liite fortare i alla fall..eller ska ni bara beställa en container :D
  känner igen det där med ljud. Hos oss är det alltid fullt hus och på jobbet är det såå stimmigt jämt:( Så när jag kommer hem vill jag ha lugn o ro och det är lite svårt ibland.

 17. lmn skriver:

  åh va underbart med tystnad, man uppskattar den nog desto mer när man lever i en flerbarnsfamilj skulle jag tro ;)

  Krya på dig!

 18. Annika skriver:

  Tur för kameran!!

  Håller med angående tystnad…. *njuter* Moa sover och jag knappar vid datorn…

  Puss!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress