Idag är lillkillen 6 veckor gammal! Ujuj, och de veckorna tog vägen?
Kussens bula lyser dock med sin frånvaro och stackars Annika går alltså på överitd nu :-/ Hoppas hoppas h*n kommer ut snart till oss! Ska bli så kul att träffa h*n ju!

Imorse var jag såå trött, fast Lillebror sovit bra som vanligt.. Dock fick jag inte somna om igen efter hans ”frukost” för Cissi skulle komma på frulle vid 9-10 tiden. Hann med att dra över här med dammsugaren innan hon kom. Man lär sig göra 20 miljoner saker medan han sover *S*
Cissi stannande här till strax efter 13 och vi bestämde att vi måste ta och grilla en kväll snart.
Kidsen hämtades upp vid 13.30 och vi åkte direkt ut till Väla där lillebror fick ny vårjacka och ny mysse.
Lite stort just nu men han kan ju ha jackan som kappa nu i början :D

Vi köpte lite glass (Soleros nya Orange Fresh 1.5 points är en höjdare!) och lillebror sov gott i bärselen under tiden!

Kyckling nuggets med ris och currysås stod sedan på middagsmenyn och nu är det kväääääll! Lillebror har haft en lite orolig kväll där han inte riktigt kom till ro, han har sådana kvällar någon gång ibland, men nu sussar han och sover antagligen till 3-4 någon gång.

Somnat till slut

Igår var jag på utvecklingssamtal på barnens förskola och vi pratade länge och mycket om Storasysters språkproblem. Hon har språkförståelighets problem och ett ganska dåligt ordförråd, så hon har ju gått till logoped sedan hon var 4 och nu i förskolan har hon haft en talpedagog. Hon vill gärna att Storasyster får extra stöd nu när hon börjar ettan och ingen är gladare än jag! Det jag är rädd för är att hon ska tycka att hon är dum för att hon har detta ”handikapp” för det gör hon redan lite, hon säger ibland att hon är dum för att hon inte pratar rent m.m.. lilla stumpan, hon är minst av allt dum! Otroligt smart och skärpt skulle jag vilja säga, rolig och social och fantastisk på att sjunga, dansa och teckna! Så det visuella, kreativa är hon bäst på. Fröknarna och talpedagogen tittade på alla hennes teckningar och sa att hon ritar som ett mkt äldre barn och det är sant, hon har fått den konstnärliga ådran i arv.

Go’kväll alla!


Inga kommentarer to “Torsdagspyssel”

  1. Caroline skriver:

    Trevligt att någon har för avsikt att hjälpa M. Med hjälp i god tid kommer hon säkert attt komma ifatt.

  2. anna skriver:

    Men såna söta kläder! :*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress