Ett litet avbrott i den stressiga vardagen!

Daniel kom igår och vi åt god Viktväktarmat: Små bakade potatisar i ugn, grillad kycklingfilé med kantarellostsås. Till det kokta morötter och god sallad. Allt som allt 6 PTS :-)
Till efterätt gjorde jag jordgubbsmilkshake á 1.5 PTS.
Det är sååååå mysigt att ha honom så nära.. Att få krypa intill honom när vi ska sova och bara känna honom nära är så underbart så det finns inga ord.

Jag har kommit in i superba sovvanor. Jag märker hur mycket bättre jag mår av att komma i säng före midnatt, då går jag upp utan problem runt 8 tiden.. skönt!
Så nu sitter jag här och jobbar med Pias fotocollage och vid 11 ska jag tvätta, sen ska vi ut i det fina vädret… försöker övetala Annica att följa med :-)
Senare ska jag följa med lillsyrran och välja hårfärg till henne för att sedan färga det..

Nästa vecka blir det Malmö igen, fast inte hela veckan. Åker nog dit på Onsdag.. Vi ska ev. bowla med Mattias & Sofie Onsdagkväll.. KUL!!
På Tisdag ska jag och Annica bli fina i håret! Vi har en klipptid/färgning kl 14! Jag ska bara klippa mig men Annica ska färga håret ;))

En del har efterlyst mina gamla dikter som var borttagna av diverse anledningar… men nu är de tillbaka! De är ju trots allt en del av mig och mina tankar/upplevelser även om de tillhör det förgångna..

Nu ska jag jobba färdigt här så vi kommer ut sen!

KRAMEN!


Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress