Det var en supermysig dag igår med tur ut till Viken och sedan Eva Rydberg på F-dal teatern.
Enda minuset var att jag har varit ganska svullen i kroppen några dagar av vätskesamling så min kropp bestämde sig för att göra av med det under föreställningen! Jag var konstant kissenödig fast jag kissade ett antal ggr igår eftermiddag :-) Blåsan värkte och bultade när föreställningen var slut och åse kutade i illfart till damernas!

Svärmor har en cabbe som barnen givetvis älskar att åka i! Så jag fick ta över hennes bil och hon fick sätta sig i BMW:n med Daniel och Lillebror.

Brum brum!! Svärmor i bakgrunden :D

Vi tar en lunch i Viken

Ingen fotografering tillåten under föreställningen, men efteråt passade jag på :-)

Efteråt åkte vi hem till oss där mamma satt barnvakt och så drack vi kaffe och åt kakaor (åse åt viktväktarkex ) och noel blev överöst av pussar från både farmor och mormor! Tänk så bra han har det!
Vi satt och pratade smekmånads resmål, vi har fortf inte bestämt vart vi ska åka.. vi kan ju inte vara borta mer än en vecka från Lillebror… och vi vill åka till något lite extra resmål typ Thailand etc..(alltså inte mallorca, grekland m.fl) Vi får se! 7 måander kvar! Hjälp!

Idag är det EFIT dagen! Kul! Bilderna kommer imorgon.
Nu ska jag bara låta nagelacket torka sen sticka iväg till gymmet.


Inga kommentarer to “Tjena tjenaaaaa!”

  1. ann skriver:

    guuuuud jaaa ta på mig;)
    herregud vad jag ler när jag läser först ska lacket torka sen ner till gymmet – låter som mig;)Ja idag har jag plåtat för EFIT på vår bröllopsdag!!!
    KRAM!!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress