Tjohoj så här på kvällskvisten! Ytterligare en dag har passerat i mitt liv! *nästan ångest*
Vad har jag lärt mig idag? Jo… att livet handlar om så mkt mer än bara mig själv (läs Sofies goda gärning i inlägget före detta) och att jag har fantastiska människor i min närhet *kvälls sentimentalitet*

Marie ringde i förmiddags och bokade in mig på den sedavnliga tjejkvällen, denna gång nästa fredag för vin/jacuzzi och bastu kväll. Najs! Jag förstår inte… det är märkligt.. jag tenderar att umgås med människor jag känt sen barnsben: Annica (samma klass i 1:an), Marie (samma klass alltid), Pamela (samma klass alltid). Lena (samma klass alltid), Michaela (samma klass alltid). Det är ganska tryggt att ha vänner som känner en väl och som följt en sen barnsben..
Jag pratade även som sagt med Sofie, så vi ska ta en tjejkväll nästa onsdag i Malmö eftersom hon är gräsänka och jag numera flickvän-till-Malmö-påg :heart:
Jag är stormförtjust i Sofie.. Som sagt så är det egentligen jag och Mattias som är kompisar och vi har heller aldrig varit annat än väldigt goda vänner. Vi träffades regelbundet för skvaller och våra berömda godiskvällar då vi hyrde film och tryckte i oss godis.. och vi snackade vitt och brett om våra respektive dejter då vi nätflörtade på samma ställe *S* Och jag kommer ihåg när han började träffa Sofie och efter ett tag då jag förstod jag att här har vi nog minsann lite löööööööv :) Jag var nästan orolig över att träffa henne… tänk om jag inte gillade henne? Tänk om hon inte gillade mig? Jag ville absolut inte förlora Matte.
Sen kom dagen då vi träffades, det var vid jul förr förra året då de bjöd ner mig och barnen för pepparkaksbak. och jag kände direkt ’Wow’ urmysig tjej! och Matte är lycklig med henne, det snackar ju en del för sig! och sen har tiden gått och numera är ju både jag och Matte lyckligt upptagna ;) Och det bästa är ju att vi trivs alla fyra med varann!

Nåja, annars har det inte hänt något fantastiskt idag… jo fick axel/rygg massage av gullungen Annica. *gott!* Vi har nämligen lyckats träffa två män som inte är sådär väääääääärst hemma på detta med massage så vi får sköta det själv *S* Så det är nästan standard nu när vi träffas!

och SEN! Så har jag och Annica anmält oss till Stockholmsträffen den 3:e maj! Det är Linda och Maria som ordnat en träff för alla vi som skriver dagbok/har en personlig sajt och just nu är det 15 tjejer anmälda! Tjoho! vad kul det ska bli att träffa de tjejer man ”känner” här via nätet! Många känner man bara till namnet och andra lite mer (Annica, LiS m.m)
Daniel följer med upp så bor vi hos kompisar och så passar vi på att festa i Stockholmsvimlet Fredagkväll oxå *S* Kommer kännas märkligt att åka till Stockholm och inte bo hos Daniel *S* Så jag längtar ihjäl mig till Stockholmsträffen! Tjohopp!

Imorgon kommer snuttegullet! Kan fortfarande inte fatta att jag har en pojkvän på behörigt avstånd.. Väck mig någon!

För övrigt hara jag precis slängt upp en ny Layout!
Nåja.. PUSS! Och godnatt ni alla


Inga kommentarer to “Svammel”

 1. samira skriver:

  Hej Åse!
  Nu ska jag vara petig som vanligt ;)
  När man trycker på dagboken så försvinner kategorin layouter i menyn, det kanske är meningen vad vet jag. Stockholmsträffen låter jättekul! Rocka loss från mig :)

 2. Sofie skriver:

  Gulligull på dig Åse!
  Nu blev jag så där tårögd igen!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress