Puuuuuuuuuuh, NU ska jag uppdatera dagboken! Det är verkligen full rulle nu! men det är ju kul!
Men man blir lite stressad av att flänga runt som jag gör, man slits liksom… veckan jag inte har barnen vill jag vara med Daniel och det får ju bli i Malmö eftersom vi än inte bor ihop, samtidigt så blir allt annat eftersatt; vänner, hemmet, + allt annat man fixar och gör i veckorna. Men efter sommaren flyttar vi ju ihop någongång så det är ok.
Annica o Dannie kom över en stund igår em, det var eeeeeeeeevigheter sen jag såg Knickan. Jag har ju varit borta i över 1½ vecka i malmö och det var jättekul att träffa henne igen! [Saknat] och Dannie är ju givetvis kul att träffa! *tack för fikat!*
Så vi satt och skvallrade lite i någon timme eller två och så hjälpte jag Annica lägga upp en hemlig del till sin dagbok. Sen kom Daniel och det var dags för kvällsamt..

Sen känner jag också stressen inför att inte ha hunnit besöka alla mina favoriter eller tacka de som skrivit i mina gästböcker så jag tänkte ta mig en liten runda nu! :-)

Puss & Kram!


Inga kommentarer to “Stress”

 1. Maria skriver:

  Ja… *hrm* eftersom jag har en ring som Hoff så gillar jag dem! Men jag och Johan har utan stenar på förlovningsringen och sen har jag en sten som ligger över förlovningsringen på vigselringen… Äh; fattar du nåt?! Kanske jag visade den på IRL-träffen?! Kram på dig iaf och ha det bäst i helgen!

 2. Finna skriver:

  Man måste ju leva IRL oxå och det blir tyvärr lätt att man stressar för mycket. Va kuuul att snart få ett loligt brev i lådan :D! KRAAAM!

 3. Maria skriver:

  Tjena snorpan! Ja huga! Varannan vecka utan barn låter tufft! Vet du förresten; jag såg på tv4 Plus från Maria…parken eller vad heter det, dit du vill flytta?! De sålde ett hus! Tänkte på dig då!
  P & K Maria

 4. Debbie skriver:

  Just det glömde jag ju säga….Då tar jag med dina fria veckor på SATS som du kan använda i HGB oxå!!!

 5. Debbie skriver:

  Hej Gumman! Vad duktig du är som har gått ner såpass *impad* Nu e det ju inte långt kvar…Hoppas att du njuter av att vara hemma lite…Om du e sugen på en fika nästa vecka så bjuder jag = 0 ) Vi kan väl höras? Kramar Debbie

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress