så var det slutet på veckan. I fredags var vi som sagt på besiktning av lägenheten och den var sååååå fin! Åh vad jag längtar att få flytta in! Var jätteroligt att se allt på nära håll och upptäcka en massa roliga detaljer, som att det är elektriska fönster i badrummet och golvvärme tex. Färger på väggar, kakel och köksskåp var precis som vi ville ha det, så det kändes skönt.


Vardagsrum
Fler bilder finn här

Efter besiktningen åkte vi ut till IKEA och inhandlade allt vi behövde (slutsumma på 7500:-!!) Vårt vardagsrum är ganska välfyllt nu kan jag säga! :-) Fick även ett paket från H&M som jag hämtade ut med lite söta kläder till lillkillen i magen. Väntar fortf. på gardiner m.m från Ellos.

Igår var jag sen på gravidträff med några av tjejerna i ankomst mars på föräldranätet och vi satte oss på Casa Nostra där vi bokat bord. Trevligt hade vi för vi satt där i fem timmar och var de sista ut innan stängningsdags! Vi satt alla och suckade över vinlistan *S* Åhhhhh vad gott det hade varit!


Glada utan alkohol!

Idag ska vi hälsa på Frida och Daniel och deras lilla nytillskott Samuel! Ska bli mysigt att få hålla liten bebis! :-) Eller liten och liten! han vägde nästan 6 kg ju och är 1 månad nu så så liten är han ju inte.

Nä nu ska vi äta frulle idag! Och ikväll kommer mina goa ungar hem!! *LÄNGTAR*


Inga kommentarer to “Söndag!”

 1. Linda / adnillen skriver:

  Åh va avundsjuk man blir när man ser den snygga lyan! Fy va fuskit *ler* Jag vill också ha nytt! :D

 2. Marie skriver:

  Lägenheten ser helt underbar ut!! Nu blir jag avundsjuk igen ;)
  Förstår om Ni längtar dit!!

  kram, Marie

 3. Helena skriver:

  Får man lov att gratulera till den UNDERBARA lägenheten!! *vill ha*
  Ska själva iväg och kika på ny lya nästa vecka.
  Gissar att det blir skönt att flytta in!! Måste varit härligt att shoppa loss på IKEA! :grin:

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress