Igår slutade twinsen skolan och tänka sig, efter sommaren börjar de femman. Vad tiden går.

I dag gick småfolket sista dagen på dagis och eftermiddagen spenderades på Väla där vi införskaffade lite nytt till alla barnen, även myran fick! Det var nämligen PO.P rea så en landskapsbody + byxor i strl 56 inhandlades. Lillan fick en randig pyjamas/mysis. Mamman köpte sig lite nytt smink + ny toning inne hos Frisyrmakarna.


37 Kommentarer to “Sommarlov och shopping”

 1. michelle skriver:

  hej hej <3 Vilka fina barn! hihi XD Det var ju i skolavslutningen det kommer jag ju mensan ihåg. det var inte så länge sedan. klänningen var väl lite sommrig. Det ska jag alldrig glömma! <3<3 Ses / michelle *r*

 2. Angelica skriver:

  Hej Hej Sommar!!! Härligt med sommarlov för barnen. Skönt med mindre stressiga mornar för dig också. Mina barn hade skolavslutning förra torsdagen (5/6). De börjar säkert en vecka innan dina. Semester blir det dock inte för mig förrän v29, men barnen ska vara lite med mormor och så.
  Midsommarkram!

 3. Lotta- skriver:

  Så fina barnen är! De har verkligen blivit stora nu. :)

 4. mallan skriver:

  Vilka fina barn ni har!

 5. Malin B skriver:

  Härligt med sommarlov!!!

  Så fina barn.

  Ja, tiden bara rinner iväg….i torsdags gick min stora kille ut 9:an. Tycker att han nyss slutade förskolan. Jag var ju bara 18 år när jag fick honom och det känns så konstigt att min lilla plutt (bara 1,88 m lång :O) ) är vuxen snart….nästan lika gammal som jag var när han föddes.

  Kram!

 6. dessi skriver:

  Bilden på Juni måste ni nästan förstora upp eller nåt! Helt underbar, vilken skönhet :)

 7. Mammaliv skriver:

  Så fina foton på barnen!! Kul att shoppa lite till bebis också :-)

 8. trollis skriver:

  Underbara PoP kläder!
  I dag var det eksamens dagen för vår Daniel.
  12 veckors sommarlov…
  Till veckan blir det fotbollskola för honom…

 9. Jill skriver:

  Fina bilder på fina barn! Cool body + byxa. Visst går åren fort? Min son börjar också femman till hösten och jag tycker jag nyss låg på BB med en nyfödd liten bebbe..hihi.
  Trevlig helg!

 10. Marie skriver:

  Vad härligt med sommarlov! Och roligt med shopping. Dina barn är verkligen vackra! Trevlig helg :)

 11. Sophie skriver:

  Det var skolavslutningsdag igår för oss också :-)
  Visst blir det fina kort med kameran!
  Vad stora barnen blivit.

  Ha en härlig helg
  Sophie

 12. Bina skriver:

  Finbarnen *hjärta*

 13. Ljusglimt skriver:

  Riktigt fina bilder på dina fina barn. Är inne och uppdaterar mig lite eftersom jag varit bortrest i en vecka :)
  Må så gott!

 14. Maria i gbg skriver:

  Vad fina dom är dina pärlor… Underbart när sommaren kommer på riktigt (då menar jag sommarlovet- jag är ju lärare ;-) )

  Kram från Gbg

 15. Debbie skriver:

  Vackra, Vackra barn…Njut av sommaren så ska jag dansa soldansen før oss alla-Kram Debbie

 16. ~ Maria ~ skriver:

  Vilka sötnosar du har!

  Dom där Po.p kläderna är det enda jag har inköpt till bebben hittills på rea tidigare i vår, fast mannen tycker att dom är väldigt ”tjejiga” medans jag tycker att både tjej och kille kan ha dom :)

  Nu ska jag iväg och jobba på Antons föräldrakooperativ, önskas en fin dag!

 17. Carina i Tyskland skriver:

  Vilka underbara bilder på tre av dina godingar! Söta som socker allihop!
  SÅ mysigt med skolavslutning!
  Kram

 18. Helena skriver:

  Dom där två stora kidsen kommer snart börja krossa hjärtan omkring sig. Jisses vilka godingar :)

  KRAM

 19. Jenjo skriver:

  Din äldsta dotter har jag ju sett på flera bilder och hon är lika fin som vanligt… Men din son tycker jag inte att jag har sett lika ofta. Men hur som helst… Han är riktigt stilig!

  Fina kläder ni har köpt!!!

  KRAMIS

 20. B-M skriver:

  Men åhh, va söta bebis-kläderna var! Ha en trevlig helg! Kram

 21. Tatziloo skriver:

  Vilka fina barn du har! Tänk när barnen är så stora att man ska gå på skolavslutningar…
  Trevlig helg!
  KRAM

 22. CissiE skriver:

  Heeelt underbara bilder! Jag blir alldeles nostalgisk när jag ser dem och längtar tills jag också (som mamma!) får gå på skolavslutningar:)
  Och lilla Juni ser ju för gosig ut där hon sitter!!

 23. ullis73 skriver:

  Fina bilder. :)

 24. PetraHomer skriver:

  Ohhh jag alskar Juni i hennes fina bruna POP pyamas – vill ocksa ha till mina tjejer!!! far nog be mormor inforskaffa. De haller ju sa lange och det ar sa bra kvalite!

 25. Madde skriver:

  Så stora din stora barn har blivit. Har läst hos dig sedan innan de började skolan. Tiden går fort
  Måste kolla in Po.P rean, orkade inte göra det i dag

 26. Lotta A skriver:

  Vilka härliga skolavslutningsbilder på de stora barnen.
  Fina kläd fynd till både Juni och till den kommande lilla ”filuren”…………………..
  Alltid kul att fynda!
  Lotta A

 27. Lisa H skriver:

  vilken fin bild på juni!

 28. Annica RR skriver:

  Blev lite fel när jag skulle reg. min mailadress så nu har jag lagt till ett R i mitt användarnamn. Dina bilder är verkligen jättefina! Jag blir så inspirerad till att börja fota och snart kommer jag att ha tid. Jag och min familj kommer i augusti lämna Skåne för Dallas, Texas och jag ska vara ”hemmafru”. DÅ ska jag börja fota!! Å förhoppningsvis kan jag knopa ihop iaf en blogg så vår släkt kan se vad vi gör där borta. Min man och jag kom just hem därifrån vi var där och letade hus att hyra och vi hittade ett fint till slut! Det är jättekul att få ta del av din hemsida och dina fina foton!!

 29. Lotta skriver:

  vilka fiiina foton och vilka shoppingfynd. Juni e ju för söt i den brunrandiga. gullestumpan!!!

 30. Limus skriver:

  Vilka vackra barn du har. Det syns att tvillingarna håller på att bli stora. :-)

 31. Maria skriver:

  Vilka fina barn du har. (Måste naturligtvis vara dina bra gener. ;) ) De växer så det knakar och jag vet hur det känns. Imorgon slutar C trean och efter sommarlovet hägrar mellanstadiet. Otroligt hur fort det går. Och väldigt söta kläder!

 32. Therese skriver:

  Ladskapskläderna är ju så fina. Jag var också förbi PO.P, men det blev inte så mycket handlat. En ekologisk mössa och matchande t-shirt bara…

 33. Samone skriver:

  Ååååå vad fina bilder på barnen… De var ju super söta de du köpte på PoP
  Puss

 34. jezzica skriver:

  Vad stora dina barn blivit!! Börjar femman! Och lilla Juni är minsann en stor tös redan! Supergulligt foto på henne :)

 35. Susanne skriver:

  Åh du får verkligen till bra foton Åse. Blir lika förvånad från dag till dag =P

 36. Louise skriver:

  Ja herregud vad barn växer fort! Man ser verkligen hur stora dina barn blivit, och snabbt! Jag minns när vi bodde i MP, michelle var inte så gammal då när vi var ute o gick o hon var med. Nu har hon blivit stora fina tjejen!
  Fina kläder Juni och myran fick!

 37. Cia skriver:

  Söta kläder! kram

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress