Så har vi precis skrivit på papperna för den ”ny-nya” lägenheten! :grin:
Tänk att vi fick den vi ville ha!!!
Vi var där ute igår med kídsen och jag säger bara: HIMMELRIKET! Jag kan inte ens beskriva med bilder så vacker där är ute! Och jag och Daniel hade världens tur!!! Byggarna hade lämnat glasdörren till balkongen öppen till vår lägenhet så vi kunde gå in!!! Ja, där är ju inga väggar men vi kunde se hur allt skulle se ut!! Helt otroligt att vi var inne och gick i VÅR lägenhet!! :-) Stoooooooooora fönster har alla rum, nästan panorama för katten! Dubbelt så stora som ’vanliga’ fönster! Och vet ni det bästa?? Jo vi har den bästa platsen!! Vår lägenhet ligger på hörnan med massa träd precis utanför, INGEN kommer gå där ute, så det är ingen insyn så det kommer bli som om vi har en egen trädgård utanför vår altan!! Svårt att förklara men jag säger bara en sak!: GRILLPARTY nästa sommar!!! Och med tanke på att där är stoooooora grönområden precis utanför med fotbollsmål, gungor m.m så kan man ha massa roliga aktiviteter hos oss!! *Åse super-duper glad!*

Förövrigt var vi och handlade på Willys igår. Jag har bojkottat alla andra affärer som Hemköp, Konsum m.m.. (Syrran jobbar f.ö på Willys) Igår fick jag två stora pappkassar med mat och tvättmedel, tandkräm, kycklinfilé, glass, massa frukt, pålägg, bröd ja allt! Summa? 395:- !!
Suuuuuuperbilligt!

Barnen slutar på dagis idag! Sen har de sommarlov och sen börjar de nollan på Slottvångsskolan (om den får vara kvar! Nerläggningshotad) Känns vemodigt… mina barn är inga dagisbarn längre… tänk när de skolades in som 2 åringar… hur Storebror alltid var helt hysterisk när jag skulle lämna honom.. Nu är han en stor kille som är superintelligent och ska bli doktor när han blir stor :heart:
De hade 2 byttor med glass med sig idag för att bjuda på.. *tårögd*
Nä nu ska jag ringa Knickan och få liv i henne om hon inte är vaken! SJUSOVARE!!!


Inga kommentarer to “Sommarlov”

 1. Marie skriver:

  Åh vad mysigt det låter!! Grattis gumman! Det verkar som Ni fick lägenheten där på botten också!! Är så glad för din skull!! *kramen*

 2. Linda skriver:

  Låter verkligen super-duper Åse!! Grattis!!!

  //Kram Linda

 3. Caroline skriver:

  Åh wow, vad härligt med lägenheten! Jag bor egentligen perfekt för att ha altan så att man kan få direkt access till gräs och grönt, men istället så har de byggt en himla skuggig balkong så man får gå ut genom dörren, låsa, gå ut genom porten, gå runt hela huset. Där kommer man på att man glömde xxx och så får man gå runt hela huset, låsa upp porten, gå in, låsa upp dörren, gå in.

 4. Susanne skriver:

  Weee va kul med nytt. låter som en kanonlägenhet med kanonläge.

 5. Finna skriver:

  Va härligt det låter! Och tänk att dessutom få allt helt sprillans nytt! Men vi bor inte så dumt vi heller :). KRAM!

 6. By the way, jag ÄR vaken nu! *S*

 7. Knickan skriver:

  Wohooo! Ser fram emot roliga grillfester nästa sommar!!! ;-)
  *puss*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress