Igår var det S O L!

Sååå härligt! Jag hämtade upp storasyrran och sen handlade vi med oss lite mat och åkte ut till mamma och bänkade oss i hennes trädgård hela dagen. Lillsyrran kom cyklandes och mamma hade storasyrrans äldsta flicka o lillgrabb där sedan tidigare.

lillsyrran o mamma

Zzzzzzzzz

Storasyrran o Benjamin spelar kort

Mammas sköna hus

I förrgår var jag ju hos sjukgymnasten. Hon sa att mitt problem med ryggen är vanligt när man fött barn. Det är helt enkelt ett resultat av foglossningen. Lederna o muskelbanden som håller ihop bäckenet är uttöjda så jag måste träna dem..
Dock var jag inte överdrivet förtjust i just denna sjukgymnast, tyckte hon var helkonstig så jag kommer söka mig till en annan.
Och när vi ändå snackar träning, jag ska börja träna nu!!! Har ringt Aktiverum och bokat tid för intro.(Nästa torsd kl 19) Åhhhh vad skönt! Jag är ingen spinning, step-up eller aerobic brud utan det kommer bli styrka + fettförbränning för min del. Måste få bättre bukmuskulatur + ryggmuskler.
Vill dessutom bli fastare nu när jag går ner i vikt. Jag har ju inte mkt till rumpa så lite muskler i den hade suttit fint! *S*

Lillasyrran vill ha Lillebror ett litet tag nu på förmiddagen (systrar är guld värda!) så jag ska passa på att lägga mig en stund i solariumet (blev snöblind av att se mig i bikini igår) och sen åka ut till Väla ett tag och bara dra..

Torsd-Sönd är det Rix FM / Helsingborgsfestivalen. KUL! Daniel ska festa lite på torsdag men jag hoppar över det denna gången, får vänta tills jag slutat amma. Men på fredag ska vi ner med mamma o Daniels mamma bla.

Hej å hå!


Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress