Nu har sommaren gått mot sitt slut! Barnen började tvåan idag. Mina små knoddar, tvåan redan!
Gårdagen började inte så kul. Annika ringde och var helt förtvivlad.
-Har du hört på nyheterna?
-Nääää svarade jag.
– Det har varit en jordbävning i Japan, där Andreas bor! (Andreas=lillebrodern bor i Sendai)
-Har du ringt honom?
-Ja, men han svarar inte! Det är 2 timmar sen så han borde hört av sig, svarade Annika.

Jag manade henne att ringa hans skola och vi lade på.
Eft6er 10 minuter ringde hon igen.
-Han har hört av sig!!!

Han hade legat och sovit när det hände men enligt honom så var det inte så traumatiskt som det verkade på nyheterna. Andreas skriver själv..
Nåja, vi är alla glada att han inte skadades!

Till helgen är det Malmöfestivalen! Skojsigt! Vi drar ner!
Om exakt en vecka börjar jag nya jobbet, KUL! Ska bli så in i bomben kul! Ett större problem är vart jag ska ställa bilen när man jobbar mitt i centrum!? Allt kostar ju =(

Idag käkade jag o Daniel lunch på Max, jag åt den sedvanliga smarriga Low Carb burgaren.. men världen är liten! Han stötte på sin kollega som jobbar på Stockholmskontoret men som är helsingborgare. De få ggr Henrik är i HBG stöter Daniel på honom, förra gången var det på Julafton i stan =)

SÅ lycklig jag blev idag! Av två anledningar!
Dels för att jag hittade yoghurten jag åt i Grekland på OJ, ser ut som en risifrutti fast det är honung i den lilla delen. åhhhhh så gott!
Sen fick man en Frappe shaker när man köpte Nescafe Red Cup! Nu ska jag göra min egen Frappe! Yummi! (snabbkaffe, vatten, mjölk och isbitar) Massa nostalgi från Parga m.a.o. Dessutom ska vi ha grekisk afton hos syrran den 24:e då vi äter grekisk mat och ska dricka Metaxa och titta på parga bilder/film =) Bäddat för en helkväll m.a.o!!

Idag ringde vi på ett radhus, fast det var försent! Det var redan i sluttampen på budgivningen. Oh well, vår tur kommer…

Nyformaterad dator, skönt!

Nä söta vänner, nu ska jag hoppa i duschen och fira kväll sen! Kommer nåt kul på TV?
P&K


Inga kommentarer to “Smått å Gott..”

 1. Maria i Göteborg skriver:

  :*
  Jag förstår att du fått nytt jobb.
  Supergrattis!!!
  Hoppas mitt utlovade, soliga väder i skara höll i sig. Man vill ju inte fara med osanning*S*.
  Kram Maria

 2. Mathilda skriver:

  Fick bara väldans lust att ge dig en stor kram! :*

 3. Lotta skriver:

  Frappe har jag aldrig smakat, visste inte ens vad det var! $:

  Åh, jag blir så lycklig av att läsa ditt inlägg!! Att du fått jobb och allt! Så UNDERBART! :-D Mitt i centrum ja, det kan vara svårt med parkering. Ni får flytta närmare så du kan börja cykla eller varför inte cykla förresten? Det är inte så långt från er…eller?

  Jag cyklar till jobb…totalt 1,3 mil varje dag. I medvind och motvind, mestadels motvind tyvärr! ;-/

  Kraaaaaaaaaam! :*

 4. lena skriver:

  hej grynet. mmmm, FRAPPE *S* jag är helt besatt, det är ju bara sååå gott ;O
  låter mys med malmöfestivalen, hoppas att ni får skoj. grekisk afton hos din syrra låter också helmysigt, det vattnas i munnen på mig när jag tänker på fetaost & oliver ;-) nu får jag nog gå & laga lunch, fniss! ha en fin dag, KRAMKRAMKRAM!

 5. Lena skriver:

  Frappé är skitgott, man blir helt addicted efter att man varit i Grekland. :)
  Det finns en kokbok som heter Maros kök eller nåt med grekiska recept. Den kanske kan vara nåt? Verkar spännande i alal fall :)

 6. Sanna skriver:

  Kikar in och läser :) kramar!!!!

 7. Millis skriver:

  Den youghurten.. mmmm säger jag bara. När jag inte hinner käka frukost hemma går jag alltid via T-jarlen när jag kommer till stan och köper en sån och en müslifralla som jag käkar när jag kommer till jobbet. Du skulle sett så snopen jag såg ut i går morse när jag skulle göra samma sak och den var SLUT! Stod helt förvirrad framför youghurtdisken och hade ju ingen aning vad jag skulle ta istället… det blev ju ett mycket tristare alternativ i alla fall.

  Åh, jag är så himla Greklandsugen! Men pengarna finns inte där helt enkelt den här hösten… Lutar dock åt en vecka på Cypern nästa sommar, det är ju mitt lilla smultronställe eftersom jag både jobbat och pluggat där och alltså varit där under längre perioder. Måste alltid komma tillbaka efter några år, får abstinens helt enkelt.. Men Parga lät ju också helt underbart, svårt att bestämma sig mao.

 8. ~ Maria ~ skriver:

  Vad kanonskönt att få lämna mammaledigheten till ett toppenjobb :-)
  Ja, jag börjar praktiken på måndag, gissa om det ska bli spännande att få träffa alla små bebisar -det börjar säkerligen suga i bebistarmen oxå.. :*
  Skönt att allt var bra med din brorsa.
  Frappe måste jag minsann testa, jag kör ju bara med latte *S*
  Kramis!

 9. Dessi skriver:

  Malmöfestivalen! Jag är avundssjuk! Ett av mina favoritsynthband ska spela; Elegant Machinery.

  Vill ocksåååå!!

 10. Madde skriver:

  Var tvungen att söka lite info på nätet om Frappe, låter ju riktigt gott. Ska kolla efter det nästa gång jag ska handla.

  Synd att budgivningen var i slutet. Hoppas att ni hittar något.

  Behöver oxå formatera min dator, men skjuter upp det eftersom det är fullt på vår andra dator här hemma.
  Kram

 11. Helena skriver:

  Vilken härlig känsla att få räkna ner – tänk att du fick jobbet!!!

  Ha en härlig helg i Malmö. Själv ska jag ner till Västkusten (Falkenberg) och hälsa på min mamma och farmor som blir 92 år!!

  KRAM

 12. Pia skriver:

  -Nu har jag fått lära mig vad ”Frappe” är…
  Ska också knycka Andreas uttryck ”Aftonhoran”, så mitt i prick….
  SUPERDUPER GRATTIS till jobbet!!!!!!!
  Det finns en parkering bakom Campus och längst ner finns billiga platser..riktigt billiga, nu vet jag ju inte hur långt du får traska men kanske…
  Kram till skolbarnen:* (mina får lida vid stranden 3 veckor till och de KLAGAR..bortskämda glin.)

  Du får gärna dela med dig av de Grekiska recepten, det liksom vattnas i munnen vid tanken på en sådan matafton.

  ”Chibuck ve Neshicka”= Puss o Kram
  /Pia

 13. Pia skriver:

  Måste bara till OJ! ;-)) Var inne och läste Andreas sida…han är en rätt kulig prick, har ett speciellt sätt att skriva på he he he… längtar till Grekisk afton! Kalispera på di! Pussisar Pia

 14. Diana skriver:

  Hej Hej!
  Känner att jag måste ge mig till känna lite – hur jag än gör och vart jag än klickar på internet så verkar jag hamna på den här sidan mer eller mindre *S* !!! Jag tror att jag första gången hamnade hos dig var på någon viktsisda och sen viktforumet som jag har gått med i två gånger, men inte alls orkat att ta tag i vikten…så jag har inte skrivit något!
  Herregud, jag bara känner att jag måste ändå säga ’Hej’ nu alltså!
  Är avis på hur du har lyckats gå ner ivikt, helt suveränt!!!:} Jag ska ta tag i det när min bebis har kommit…
  Kram o Må så Gott så länge!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress