I går var jag och tittade på sängserien Brantevik på EM – åhhh så fin! Den ska vi ha! Vi lägger en beställning i morgon när min väninna jobbar =) 1 veckas leveranstid.
I gårkväll var vi på IKEA och köpte nya madrasser! Blev två stycken höj och sänkbara! Sååååå sköna! Ska bli så skönt med ny madrass! Vår gamla säng var så nerlegad och både jag och Daniel hade ont i ryggen varje morgon :/ Ska bli kul att leka sjukhus och höja och sänka sängen med fjärrkontrollen ;) hehe
De levereras idag så inatt inviger vi dem (på golvet då sängramen dröjer)
Jag har även sett ut nytt överkast och nya gosiga sidomattor att ha i sovrummet.Titta, titta vad som är klart! Chansade om den var klar idag och det var den!! Min fiiiiiina ring!!! 12335:- är den värd men jag betalade 4403:- efetrsom jag lämnade in gammalt guld som inbyte. Yay!
Fem stenar för varje barn och deras initialer är ingraverade. Ringen matchar mina vigselringar ypperligt!
I morgon blir det bara hemmamys, vi skulle egentligen hem till Annika & Patrik, men Annika är krasslig så vi sköt på det en vecka, sedan på lördag är vi hembjudna till hjärtingen Anna och hennes fina familj! (Patrik, Noah och Alma)

Trevlig helg på er, så här en dag i förskott! =)


39 Kommentarer to “Säng, fortsättning och RING!”

 1. AnnicaB skriver:

  Ursnygg ring!

 2. WOW, så snygg ringen blev!! :)

  Vi har precis idag köpt sängar… fast det blev Carpe Diem. Vi har IKEA sängar nu och är inte så nöjda… fast det är såklart inte höj/sänkbara. ;)

  Kram kram 8-O

 3. AnnaMathias skriver:

  Jättefin säng! Du kommer sova som en prinsessa :) Ringen e ju underbar!

 4. Lotta A skriver:

  Härligt med en ny ställbar säng.
  Det måste vara så bekvämt, att kunna ställa ryggen om man sitta läsa eller se på tven.

 5. Ettan skriver:

  Vad fin ringen blev.Fin tanke med en sten för varje barn.

 6. B-M skriver:

  Ringen blev verkligen underbart fiin! Nu blev jag sugen på att gå o byta in mitt gamla guld mot något roligt nytt =) Ska klura ut något bra först!
  Sängen ni ska beställa är kanonfin!
  Ha en trevlig helg! kram kram

 7. Anna-Karin skriver:

  Åhh va fin ringen blev:-)
  Jag har tipsat sambon om att jag vill ha nått liknade när jag fyller år. hoppas han tar vara på det tipset :-)

 8. anje skriver:

  Hej. Sängen och madrasserna är jätte fina. Men ringen var otroligt vacker. Snyggt.

 9. Gummsan83 skriver:

  Så fin ringen blev Åse .. =) Älskar nya smycken *bling bling* :wink:

 10. Ida skriver:

  Men duuuu! Vilken fin ring! Jag skulle oxå vilja ha en ring som symboliserar barnen…får väl se om det blir så nångång :)

 11. annah skriver:

  Ringen blev så otroligt fin!!!

 12. Maria i Gbg skriver:

  Ringen blev ju skitsnygg. Jag är själv på jakt efter en smal ring i vitguld att ha mellan mina vigselringar. Vi har titanringar och de tappar sin lyster ganska lätt så jag är inne på att piffa upp dom med lite vitguld. :) Det blir nog inga stenar för det har jag på de andra men nu blev jag sugen på att verkligen ta tag i det…

  Kram

  • Åse skriver:

   Tyvärr gör ju vitguld det också :/ man får lämna in dem regelbundet för rodiering (det är rodiumet som gör att vitguld blir så vitt o blankt)
   jag vill fixa mina vigselringar så de blir lite högre! Dvs mer guld på höjden. KRAM!

 13. Anita skriver:

  Vi har haft höj och sänkbar madrass i flera år, med Tempurbäddmadrass. Helt underbart o kunna höja huvudänden när man är förkyld eller vill läsa. Vi stortrivs med våra madrasser, köpte dem på EM. Sov så gott i natt!
  Ringen blev jättefin. :arrow:

 14. PetraHomer skriver:

  Oj oj oj vad fin ringen blev! Kan du inte ta ett kort nar du har ringen pa dig tillsammans med vigselringarna!

 15. mallan skriver:

  Perfekt med ny säng, det gör ju sån skillnad! Hoppas ni sover gott :)

  Ringen är så fin! Hade du mycket gammalt guld? Jag har en del som bara ligger i ett bankfack och drömmer om att göra något fint för det. Får nog gå till guldsmeden och fråga vad det är värt :)

  Kram!

 16. Therese skriver:

  Vilken underart fin ring och rolig med en sten för varje barn :)

 17. LenafranFIN skriver:

  Snygg ring, vill gärna se en bild tillsammans med din vigselring:)

 18. smilgot skriver:

  Wow vilken ring!

  Så kul att ni gillade sängstommen på EM

  Trevlig helg

  kramis

 19. Jessica skriver:

  8-O Jättefin ring! Kul med egen ring med barnen ”på”!!
  Ja sängar är a och o.Man har bara en kropp:)Kostar som bilar, men jag har aldrig heller kunnat klaga på makens val av madrasser till oss :-D. Kan bara ibland inte fatta alla byten, men det är väl omvänt på annat misstänker jag :lol:

  KRAM 8-O

 20. Ulrika F skriver:

  Ringen blev verkligen superfin!!!

 21. Evalon skriver:

  Alltså den ringen är ju verkligen nåt extra, skitsnygg rent ut sagt!!!!

  Skulle ju inte klaga över sängen heller :)
  Men säng är nåt som vi ganska nyligen investerade i, för man måste ju nästan se det som en investering! Så dyrt är det ju om man vill sova bra!!

  Ha det gott!
  Kram

 22. Malo skriver:

  Ringen är alldeles underbar! Jättefin! Kan man få se bild på med ringen på fingern tillsammans med de andra ringarna :-) *nyfiken*

  Ni var lite snabbare att bestämma säng än oss ;-) Nu har faktiskt maken lagt över ansvaret och beslutandet på mig, men då börjar ja vackla och vet inte vad jag ska bestämma mig för. Det enda jag vet är att den måste va vit eftersom vi gjort ett mörkt sovrum i övrigt med svart och rött på väggarna. Vi får se vad jag bestämmer mig för… Er säng är iaf jättesnygg och kul med nya ”sjukhus” sängar. ;-)

  • Åse skriver:

   Finns bild nu! =)
   Haha så är det när man får ansvar ;)) Hoppas ni hittar ngt, återkom sedan o berätta vad det blev! KRAM

 23. Britt-Marie skriver:

  Såå fin ringen blev. Madrasserna är inte helt fel. Bra när man kan höja och sänka huvudkudden.

 24. Jezzica skriver:

  Mycket tjusig ring, men här är jag lite partisk eftersom jag har tänkt mig en liknande ring som vigselring ;)

 25. Sebbes fruga skriver:

  Fin säng ni har beställt! Och jättefin ring!

 26. Finna skriver:

  Underbar ring, och en underbar idé som förverkligats!! Fiiin säng oxå, och lyxigt med nya madrasser *vill oxå*! KRAM!

 27. jack skriver:

  Fin idé med ringen och en sten för varje barn!

 28. minnapinna skriver:

  Ringen blev supersnygg! Jag är inte mycket för bling bling annars, men den där gillade jag.

 29. Nina skriver:

  Det är så skönt med nya madrasser när man legat i en dålig säng. Snygg ringen blev!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress