Så är vi sambos! Igår flyttade Daniel in :-) Så ut med min säng (som kördes hem till lillsyrran)och in med hans! Han har magasinerat sina möbler eftersom vi ändå flyttar om 1½ månad så det var bara hans kläder, säng och TV:n som sattes in här. Min TV får stå så länge, den ska in till barnen sen i nya lägenheten tillsammans med vide och DVD :-) Det är fördelen med att flytta ihop, man får dubbelt av allt *S*

Jag tar tåget ner till malmö idag och hjälper Daniel med städningen av lägenheten. Den är lättstädad och då paret som ska flytta in vill flytta in redan idag så tar de halva städningen typ.

Åkt på en dunderförkylning har jag också gjort :-/ Trist.

Igår var det 2 år sedan Mormor somnade in.. Kan inte fatta vart tiden tar vägen? Hon känns fortfarande så levande. Mamma och Pia med man var vid minneslunden igår men jag, mamma och lillsyrran åker dit på söndag. Lilla mormor..


Inga kommentarer to “Sambos”

 1. LiS skriver:

  Grattis till samboslivet ;) Flyttstädning, usch! Jagt är inte ett dugg avundsjuk på er :D

  *puss o kram*

 2. Lotta skriver:

  Hej Gumman! Vad kul att ni blivit sambos! :) Äntligen!! *ler*

  Oj, din mormor somnade in för två år sedan den 30:e oktober? Det gjorde min mormor med! Lite obehagligt….på exakt samma datum och år?!
  Saknad är de båda två ialla fall….söta lilla mormor.

  Kram/Lotta

 3. Åsa skriver:

  Ibland undrar man verkligen vart tiden tar ivägen… Det är 4 år sedan min mormor somnade in och 11 år sedan morfar. Och jag minns dem som igår! Alla fantastiska somrar. Alla roliga saker vi gjorde! Jag har bilder på dem vid mitt skrivbord och var gång jag ser på bilden småler jag. Det är min mormor och morfar – min goa moffa & mommo!!!! Tack för allt de gav mig :)

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress