Tack för era rara kommentarer nedan! Givetvis är jag glad att så många vill följa oss!
Jag är även glad att ni verkar förstå att jag sätter lite krav på mina läsare, det är ju trots allt mitt liv jag lägger upp här!

Nåja!
Som vanligt så har vi tusen järn i elden och kanske lite för många projekt hängandes i luften, but but – så lever vi och det fungerar oftast bäst ;)

I dag ska sovrummet upp som sagt! Oj oj vad vi längtat! Tyvärr har sängramen varit restad läääänge! Men i dag ska vi städa ur sovrummet, montera och sedan bara njuuuuuta! Bilder kommer i morgon, skulle jag tro.

Som tur är så fick jag ju bort allt kattkiss! Lillen är förresten nötfri nu, kulorna togs i onsdags =) Öronmärkt är han också nu så skulle den dagen komma då han springer bort så är ju chansen större att han kan identifieras!


Nyknipsad Chili

Vi har även en ny liten familjemedlem på gång! En liten 5 veckors Cavalierhane (i färgen Blenheim) som är leveransklar i mitten av februari! Inget är bestämt, han är inte tingad men jag har kontakt med uppfödaren och vi ska titta på valparna om en vecka. Vi lutar i alla fall mest åt en hane. De är såååå fina och det verkar vara en ras som passar in i en familj som vår! Som många andra avlade raser så finns det en del hälsoproblem i rasen men det finns avelsrestriktioner som uppfödaren följer som förhoppningsvis minimerar risken.
Givetvis är det inget beslut man gör så där bara, detta med hund..  Det är massa jobb och de kräver tid men det är vi införstådda med!

Två storebröder till kullen som vi är intresserade av.

Vi har nu fått offerten på badrummet och det lutar åt att vi kör på! Företaget kan börja omgående och det beräknas ta 2 veckor. Det blir värmeslingor i golvet, infällda spottar i taket, kakel och klinker lutar åt: Stora rektangulära vita kakelplattor och mörkgrå/svart klinker. Nedanstående bubbelbadkar med duschpanel på vägg och badkarsvägg i glas.

Vi har utöver detta bokat två resor ;) Men jag behåller info kring dem ett tag till av olika anledningar =)


83 Kommentarer to “Planer och Funderingar”

  1. Dessi skriver:

    Mycket på gång! Jag älskar att läsa här inne! :) Visste inte att ni gick i hundtankar förrän jag såg inlägget på facebook. Gud vad spännande! Nån gång ska vi också ha hund, en liten dvärgtax. Jag älskar taxar <3 Men just nu är ingen hemma på dagarna så vi får se hur det blir med jobb för mig när jag gått klart praktiken. Det skulle vara skönt att jobba med webbdesign deltid, just nu jobbar jag heltid och känner att det kan bli lite mycket i längden. Det är ju en helt annan sak att sitta hemma och pilla med bloggdesignen än att göra webbdesigns på beställning 8 timmar om dagen :P

  2. Bellis skriver:

    Åh här händer det grejer, jag har missat mycket ser jag. Så kul med en liten valp. Mina kompisar har samma ras, den är så mysig och trevlig. Kommer säkert att passa bra in i familjen:-). Badrummet blir kul att följa. Kram

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress