Mot förmodan så var jag ganska pigg imorse när jag gick upp klockan 7! Barnen ska ta skolkort idag så det var till att ställa sig och våffla Storasysters hår :-) Storebror är lättare! Bara till att kladda lite gelé i.. *S*

Efter skolan idag ska vi träffa kusin Annika med kids så ska vi vara lite kulturella och gå upp till Kärnan. Kuligt.
och på fredag ska vi börja vår simning! Gud vad härligt det ska bli att börja motionera!

Imorgon kommer älsklingen hem! Gud vad jag saknat honom! Vi har pratats vid varje dag och igår ringde han mitt under Formel 1 loppet, inte för att jag hörde så mycket då F1 bilarnas ljudvolym inte är av denna världen! Men jag usrkiljde att jag skulle sätta på 4:an där de sände loppet live.

Sen på Onsdag är det inskrivning hos barnmorskan på Mammakulan Kan inte fatta att det redan är inskrivning! Jisses. Men det är väl så när man redan har barn, tiden går så snabbt! Inte som när man var gravid första gången..

Nä nu ska jag snart hämta Storasyster så ska vi till logopeden.

Hej hej!


Inga kommentarer to “Piggelin”

  1. Nina skriver:

    Jisses att sommaren går så fort, gossen min är inne på sin andr vecka på skolan nu.
    iom inskrivningen så brukar man verkligen börja känna att man väntar barn :) Fast jag tyckte 9 mån var väldigt lång tid med andra barnet, ville det skulle gå fortare, kanske hade att göra med att man redan visste hur det var, iaf vad man hade att vänta sig, nyfiken var man ju och inte alls lika nervös och spänd som med gossen :)
    Önskar er en trevlig dag med kidsen
    Kram Nina

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress