Igar var en av de mest underbaraste dagarna har! Vi hade en heldag till sjoss da vi besokte Paxos och Antipaxos. Pa vagen dit fick vi sallskap av delfiner som simmde runt baten! Fantastiskt eller fantastiskt? Aven pa tillbakavagen gjorde de oss sallskap, som om de ville saga hejda och tack for denna gangen. Vid Antipaxos lade vi till och dok fran baten ner i det helt underbara kristallklara vattnet. Vattenkameran gick varm och nar jag kommer hem ska jag skanna in dem sa jag kan lagga ut nagra pa Powershotz. Efter 40 minuter dar sa akte vi vidare till Paxos dar vi snorklade i undervattensgrottor. Kommer ni ihag ”Bla Lagunen” med Brooke Shields? Vi fick se grottan dar en scen spelades in i.
Vi solade och myste pa dack pa baten ocksa och sen spenderade vi 2 timmar i helt fantastiskt mysiga Paxos! Vilken underbart vacker hamnstad.

Val hemma fick vi gora oss klara ganska snabbt for P&L hade bokat bord pa Kastro som ar ”deras” restaurang. Kastro ligger uppe vid Pargas borg och man har utsikt over heeeela Parga! Jag tog en vacker panorama bild som jag ska forstora. Maten och servicen var superb och det var vart sitt pris (lite dyrare an vi annars ater pa har) Vi satt dar i tre timmar innan vi vinglade hem =) Syrran o Leffe firar 3 arig brollopsdag och de ska ata dar igen da. Jag vet nagot som inte syrran vet men jag berattar sen nar deras dag ar over ifall hon skulle lasa har.

Idag har vi legat vid Lichnos hela dagen och videokameran har gatt varm da vi haft hoppuppvisning! =) Vi underholl halva stranden med vara hopp fran bryggan! Ska gora en liten avi film for att visa er nar jag kommer hem! Daniels ”pargakopter” var unik! *fniss*
Ikvall blir var sista kvall har och det kanns sorgligt fast vi saaaaaaaaaa garna vill hem till kidsen och pussa pa dem. Detta var en energikick vi behovde och jag ar KAR KAR KAR i min goa Daniel.
Det har varit otroligt fantastiskt att fa spendera en hel vecka med syrran o Leffe ocksa och vi ar inte bara familj de ar vara basta vanner nu ocksa!
Till Parga kommer vi aterkomma, antagligen nasta ar igen.

Kvallen bjuder pa mat och dryck pa Baccos och sen shopping och avslut pa Blue Moon Bar.
Nasta gang vi hors ar vi hemma=)

Tack for alla goa kommentarer vanner! Ni ar det sotaste som finns.
Powershotz ar losenordsskyddat from nu (anvandarnamn: powershotz, losen: samma som lasta dagboken)
Aven dagboken kommer ligga under losen till storsta del. Mycket pga att jag fotar sa mycket och jag vill inte att alla mojliga ska kunna lasa om och se bilder pa vanner och bekanta och handelser vi ar med om. Jag har sa manga besokare och emellanat kanns det lite olustigt att sa manga laser om mitt liv men jag kanner bara till ett fatal av mina besokare. Bara sa ni vet =) Men de flesta av mina traogna besokare som jag kanner till har ju anda losen och har du inte det sa ar det bara att maila.


Inga kommentarer to “Parga dag 6-7”

 1. Maria skriver:

  Välkommen hem! Ni verkar ha haft det helt underbart! Superfina bilder, det ser ut precis som jag minns det från vår utflykt (vi var på Korfu och åkte båt till Parga och Paxos för 2 år sedan).

  Åh vad jag längtar till Grekland nu! Men i år blir det Italien, om 2 veckor åker jag och älsklingen till Sicilien, det blir nog inte helt fel det heller. :*

 2. Lotta skriver:

  Fantastiskt underbart!! DELFINER!! Åh… :* Dit vill jag åka!! :)
  Min största dröm är att få simma med delfiner, det vore sååå underbart!

  Puss o Kram!

 3. Ulrica skriver:

  Ooh.. det är knappt en månad kvar tills Patrik och jag åker till Grekland (Kreta), men man längtar ju inte direkt mindre nu när man läser detta.. WOW! Synd bara det kommer gå över så fort.. :-( Antar det är härligt att återse barnen! Kram!

 4. Birgitta skriver:

  Oh, vad härligt ni haft det :) Blir så avis! Välkomna hem igen. Hoppas ni tar med er värmen!!!

 5. Maria skriver:

  Låter som en underbar semester! :-) Välkommen hem säger jag väl också då…

 6. Nina skriver:

  Välkommen hem får man säga :) underbart att läsa att resan varit så kanon.
  Härligt att resan vart så underbar och säkert lika underbat få träffa sina barn, mina kommer hem på tisdag natt, äntligen får man säga :)

 7. Maria skriver:

  Hej gumman!
  *förstår att du vill ha lösen på bilderna* Uuuunderbart att var nykär i sin äkta make; viiiisst?! :*
  Åh va mysigt ni ska ha när ni återser barnen!!
  Stor kram

 8. lena skriver:

  men ååå. vilken UNDERBAR semester ni har haft. vill också åka till parga. nuuu *S* vad jag är glad att ni har haft sådana härliga dagar & att du är som nykär i din fina man, oooiii :*
  får väl passa på att säga välkommen hem för när du läser detta är du nog hemma i sverige igen ;O ser fram emot att få se bilderna :-) KRAM på dig åsegumman!

 9. Lena skriver:

  Gud vad mysigt ni haft det hunny-bunny!
  Måste också testa Parga tror jag, ska buffa lite på Jonne men härnäst blir det Thailand i vinter. :)
  Hur gick det med jobbet förresten?
  Snart ses vi :)
  Pöss bejbi!

 10. ann skriver:

  UNDERBART ni har/haft det!!!!!
  och en klok idé att lösenords skydda allt!!!!

  kraaaaaaam//

 11. Marie skriver:

  Åhh så mysigt ni haft vännen! Välkommen hem till Sweden igen!

  Kram, Marie

 12. Helena skriver:

  Vad härligt ni verkar ha. Förstår dock att ni saknar barnen. Blir väl skönt att se dom gissar jag :)
  Här hemma i sverige har det börjat ÖSREGNA på kvällskvisten. Ska visst bli åska också. Har varit riktigt tryckande varmt idag så det var väl väntat.

  KRAM!

 13. Terése skriver:

  Åh, så avundsjuk jag är :-) Jag vill också vara i Parga. Var där på en båtuflykt för några år sedan (vi var på semester på Korfu) och tyckte att det var underbart vackert, även Paxos och Anti-Paxos. Ska bli roligt att få se mer bilder när du kommit hem!

 14. Madde skriver:

  Blir verkligen avis på dig när jag läser om er underbara resa.
  Synd bara att en vecka går så fort

  Hoppas att någon (mamma) vill vara hundvakt så vi oxå kan åka iväg :)

  KRAM på dig!

 15. Alexandra skriver:

  Åhh…det låter som om ni har den värsta drömsemestern jue…myyyysigt till max ;O

  Och som Sara säger här ovanför, bara EN vecka kvar tills vi ses, börjar känna nervositeten komma smygande redan :-D

  :*

 16. Sara skriver:

  Välkommen hem!! får jag väl lov att säga, för när du läser det här är du väl hemma i gamla el Sweden igen…

  Jadu, när jag åker utomlands nästa gång så vet jag ju iaf vars jag vill åka! Låter verkligen helt underbar! :*

  Idag är det EN ENDA vecka kvar tills vi ses! Känns helt overkligt ju, hihi *S*

  Puss å kläm på dig bruning

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress