Hej alla godingar!

Nu sitter jag har igen! Resten av ganget har akt upp till hotellet for att duscha och gora sig i ordning. Ikvall tankte vi bara halla oss har i Parga och ga och strosa och avsluta kvallen pa Blue Moon Bar. Vi har varit ute och flangt alla dagarna nastan sa det kanns skont med lite lugn och ro.

I mandags kvall var vi med om nagot roligt! Vi akte ju upp till Agia som ar Vasilis och Elefterias hemby och vi fick vara med om en riktig byfest!! 300 av de 800 byinvanarna var samlade pa byns skolgard och det bjods pa souvlaki och dricka =) De firade nagon grekisk-ortodox hogtid men vi uppfattade aldrig vad det var. Jag och Pia blev uppslapade och fick dansa grekisk dans *S* Vi akte senare hem framat 2 tiden med tva forfriskade makar! hihi.

Igar var vi med om bade fantastiska och otacka saker!
Vi akte namligen till Glyki for att vandra i Styx floden (I grekiska mytologin var det den floden Akilles blev doppad i som barn for att bli ododlig men eftersom hans mor glomde doppa halen sa dog han senare i livet av en pil i halen ”akilles hal”)
Fantastiskt vackert!! Vi kom till en lagun och folk badade dar och vi sag nagon som hade sin vaska pa huvudet nar han vadade over eftersom det var sa djupt sa vi trodde att det gick att bottna dar! Vi hade kameror m.m i vara vaskor. Grabbarna borjade ga ut och Pia & jag sag till var forskrackelse att bade Daniel & Leif greps av panik for de bottnade inte och de ville till varje pris inte doppa vaskorna!! Till slut hjalpte nagra lokala barn som dok fran klipporna till och raddade vaskorna medans grabbarna hamtade andan och lugnade ner sig.

Nar vi vadade tillbaka i floden sa stannade jag och Pia langs bergskanten och fotade lite for det var sa vackert. Ratt som det var hor vi hor alla borjar ropa och skrika och kallar pa oss och hur stenar borjar hagla ner!!!! Ett klippblock har lossnat och stenar borjat rasa!! Vi slanger oss ut i floden och springer for livet allt medans stenar haglar omkring oss!!!
Jag sager bara en sak: ANGLAVAKT! hade en sadan sten ramlat ner i skallen pa oss sa hade det inte funnits nagon Ase eller Pia mer…
HU vad livet kan vara skort ibland!

Idag har vi slappnat av vid Sarakino stranden igen for dar ar sa vackert! Killarna har varit ute och snorklat som vanligt och aven paddlat kanon medans jag och Pia sussade en stund efter maten (Man blir trott av massa vin mitt pa dagen hihi)
Gud vad vi har det kul ihop!!!

Kanns som en vecka har nere ar alldeles for lite men samtidigt sa ar ju Lillebror for liten for att lamna langre an sa.
Imorgon ska vi pa badtur till Paxos och Antipaxos! Bada och snorkla hela dagen!!! och vi stannar 2 timmar i Paxos, dar vi ska strosa och jag maste kopa deras okanda olivolja dar!

Vi ater och dricker gott och jag vagar pasta att det nog ar en lite tyngre Ase och Daniel som aker hem pa lordag =) =)


Daniel och Leffe dar de trivs bast – snorklandes!


Inga kommentarer to “Parga dag 4-5”

 1. Ulrica skriver:

  Jisses, vilken underbar bild på snorklarna :)… färgerna var klara och fina, och det ser sååå härligt ut!!

  KRAM Ulrica

 2. Kicki skriver:

  :* Å Antipaxos – snacka om paradisö. Några av de vackraste bilderna på mig och Jens är därifrån från 1996!
  Njut av dagarna!
  kramen!

 3. lena skriver:

  men fyyy vad läskigt gumman, fick ont i magen när jag läste dina rader :-( ni hade verkligen änglavakt $: lova att vara rädda om er hjärtat & njut i fulla drag av dagarna som återstår. tänker på dig snäckan :* PUSS å KRAM!

 4. Annso skriver:

  Härligt med semester men läskigt med stenarna…skönt att det inte hände något allvarligt!! Ibland har man änglavakt som tur är! $:

  Blir sugen att åka till Parga när jag läser din ”resedagbok”, om jag ska åka till Grekland igen så blir det nog dit.

  Vi ses den 6:e!

  Kram
  Annso från viktforum

 5. Lena skriver:

  Gaaah!
  Fy vad läskigt! Jag skulle dö om nåt hände dig gumman! Det skulle verkligen vara beviset på att life sucks. Allt är perfekt och så pang!
  Skönt att allt gick bra! Å andra sidan så har nog du alltid haft änglavakt, för hade inte du trillat ur nåt träd när du var lite oxå har jag för mig att din mamam sa ;)

 6. Ullis skriver:

  Vilken semester!! Verkar ju som det är helt otroligt underbart. Fast stenar som faller där man minst anar kan man ju förstås vara utan. Tur att ni klarade er så bra.
  Nu har jag hört så mycket bra om Parga från både din sida och kompisar som varit där så jag tror det får bli en tur dit nästa år.

  Ha en fortsatt sköööööööööööööööön semester :-)
  Kram
  Ullis

 7. Maria skriver:

  Åååååh så härligt!!! Och fy så läskigt med stenarna!! Fruktansvärt!! Tur att det inte hände något!!
  Stor kram Maria

 8. Åsa N skriver:

  Jag är jätteavis :-) Ni verkar ha det alldeles underbart. Det är verkligen skönt att få rå om varandra bara som vuxna. Man blir som nykär på nytt. :* Ser fram emot min och sambons resa till Turkiet i oktober.

  Vilken hemsk upplevelse det där med stenraset. Ibland har man änglavakt.

  Kram

 9. therre skriver:

  men lugna sig lite? ingen har väl sagt något om att du inte älskar dina barn? men jag vet inte, jag är alltid van att göra allt med sambon _och_ min dotter, för vi är ju just – en familj. men jag tycker inte om att gå på barer o hade jag det så hade jag inte tagit med mina barn :)

  Svar: Jag sade inget om att du sagt sa heller:) Jag tyckte din kommentar var lite lustig, kort liksom och den verkade negativ. Det var kanske inte sa du menade men den uppfattades sa av mig. Jag uppskattar tiden med hela min familj pa samma vis som jag uppskattar tiden med bara mina barn eller bara min man. Vi ar inte sammanvaxta :)

 10. Sara skriver:

  Men fy tusan vad läskigt med det där stenraset :&
  Det var verkligen änlgavakt! $:

  Tack för alla MMS och SMS gumsan, det piggar verkligen upp i vardagen :-D

  Pusseluss

 11. Cissi skriver:

  Usch och fy, vilken rädsla ni måste haft i kroppen när ni fick syn på dessa stenar som började att rasa… *FY*
  Änglavakt var nog rätta ordet.

  Puss på er!

 12. sofia skriver:

  hua mej.. det låter som ni har det bra, lite hemsk upplevelse där mitt i bland det underbara.. Ibland ska man ha tur! $:

  Känns nästan som Parga vore ett resmål för oss.. Systra mi har varit där så jag får väl kolla lite med henne oxå.. =) vattnet ser vääldigt turkost ut.. :-) nästan klarare än i både thailand och kroatien där vattnet är så omtalat…

  ha en fortsatt bra resa..!

 13. Lotta skriver:

  Men fy vad otäckt med stenarna som rasade ner! :-( Tack och lov att ni hade ÄNGLAVAKT och klarade er oskadda! :)

  Hoppas ni får några härliga sista dagar! Här hemma är det trist väder och festival imorgon. Lär väl regna som vanligt alla festivaldagarna, urtrist är det! :(

  Sköt om er!
  KRAAAAM från Lotta :*

 14. Mathilda skriver:

  Men huuuuh vad läskigt! Himla tur att ni klarade er oskadda. Livet är verkligen skört…

  I övrigt låter det som att ni har det helt underbart. Det lär bli en pepparkasbrun Åse vi ser på träffen sen i augusti. Härligt!

  Njut de sista dagarna nu!

  KRAM

 15. Lisa skriver:

  Visst är det helt fantastiskt fint och härligt i Grekland. Jag har varit på Paxos. En jättesöt liten ö, men jag föredrar nog då Naxos. Om ni ska en tur dit också. ;-)

  I Naxos finns fantastiskt fin liten handels stad i staden. Man går upp från gågatan och kommer in på dem mest fantastiska idylliska gamla handelsgränderna. Kan ni så åk dit!!

  Usch vilken tur att ni klarade er oskadda. Vi vill ha både Åse och Pia kvar LÄÄÄÄNGGEEE.

  KRAAAAMAR OM
  //Lisa

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress