Hej godingar!

Jag har inte så mkt motivation för att skriva just nu, därför är det lite tyst! Jag mår bra annars! Förkylningen är borta men ischiasvärken är kvar dock. Magen växer!
Jag funderar och planerar mkt runt trädgården nu! Rooooooooligt! Idag ska mamma och jag åka och köpa klängrosor, rododendronbuskar och Hortensia och lite annat smått och gott! Perenner m.m köper jag på blomstermässan sen som Anna håller i.

Igår slog Lillebror ut sin framtand! (trodde vi) Han ramlade helt sonika in i dörrarna på Skopunkten! Fick en akuttid hos tandläkaren imorse och efter röntgen visar det sig att tanden inte är utslagen utan UPPSLAGEN! Den sitter uppe i gommen!! Man ser den inte. Vad som händer nu vet jag inte, specialisttandläkaren ska ringa mig i eftermiddag. Stackars min plutt.. och hans fiiiiina tänder. Blir så ledsen när jag tänker på det.
Han verkar dock inte ha speciellt ont! Men han ska bara äta mosad mat nu ett tag.

Vi har maaaaaaasor framför oss nu :/ Känner mig stressad.. Två bröllop, svensexor, möhippa, varenda helg är uppbokad nu. PUST men bäst av allt: VÅREN LIGGER FRAMFÖR FÖTTERNA!

Kram på er alla!

Uppdaterat 15:18: De ringde från tandläkaren, de kommer skicka remiss till specialist där de kommer operera bort tanden :/ Vet inte hur de gör!! Huuuuu…. min lilla älskling :(((


Inga kommentarer to “Olycka”

 1. Cia skriver:

  men stackarn, så han såg ut :( hoppas att det blivit fixat nu! oj du verkar uppbokad, hoppas att du orkar med och att det kanske går lite lättare nu när det faktiskt är ljust om kvällarna! *kram*

 2. Sofia skriver:

  hooooo… fy stackars lillkillen! såg inget vidare ut det där.. men han såg ”glad” ut för det.. hoppas att operationen (om den blivit av) gått bra?

  Kram på dej

 3. Pia skriver:

  Stackars lille pyret och Er…
  Som tur är så är det vanligt med operationer gällande tänder och jag är säker på att det fixar sig helt och hållet, idag kan man ju göra allt vad som inte tidigare gick… men jag förstårverkligen oron.
  Allt kommer ordna sig

 4. ann skriver:

  meeeeen lilla gubben då!!!!! så otäckt!!! han blir då tandlös ett tag då???
  åhhh jag lider med han:(

  Ta en liten paus du jag följer dig på andra sidan:)
  kul med ditt växande trädgårdsintesse!!!! ska maila dig bums ang ditt mail!! är inte heller så aktiv på nätet men men kanske bättre hjälp sent än aldrig ;)

  MASSA kramar//

 5. Therese skriver:

  Stackars Noel! Hoppas de fixar det på ett bra och smärtfritt sätt. Stor kram till tapper kille!

 6. Jessica skriver:

  Usch vad hemskt, stackars liten! =( Krya på tanden och trots allt en glad vår till familjen!

 7. saraj skriver:

  usch! Hoppas att det ska gå bra för Noel med undersökning med mera.

  Ja, håller med dig, våren är här. Det syns tydligt i de både städerna som jag pendlar mellan, nu för tiden. Underbart, hur som helst!
  Trevlig valborg önskar jag dig och dina närmaste!

  Kram!

 8. Cam skriver:

  Lilla killen då … men du – var glad att han är så pass liten så det bara var en mjölktand som rök … och håll en tumme för att den permanenta under inte har tagit skada … men tandlös lär han få vara lite längre än normal bara ;-)

 9. Jeanette skriver:

  Lillkillen !

  Hur är det med honom nu ? Har han fortfarande inte ont ?
  Krama om honom från oss..

  Kram

  Jeanette

 10. Lina skriver:

  Huuujedamig, stackars stackars Noel.

 11. Pia brevenskär skriver:

  Hejsan åse.

  Ja de små liven har otur baldn och då mår vi mammor jätte dåligt. phu min son daniel trillade och slog i båda framtänderna i vintras. de sa till oss att han va tvungen att ta bort båda tänderna, men då skulle han vara vaken hela tiden. Jag undrade hur det skulle gå till knappast att han skulle sitta still. De sa att han skulle få en lugnande tablett innan. Urs jag hade ångest för det. Lyckligtvis (ännsålänge) har han inte behövt dra bort dem , vi skulle avvakta lite. men ändå lite jobbigt. Skulle med velat hafft honom sövd om de skall dras. lycka till med din llilla Noel och det kommer gå bra ska du se:) Kramar

  Pia

 12. Sofia skriver:

  Lillgubben då..:-( Det kommer gåå så bra. Specialisterna brukar göra kanonjobb på tandfronten….:-)) Det gör nog ondra på oss föräldrar när olyckor sker, än vad det gör på dem själva…De är starka barn !!

  Kramizzzzzar
  Sofia

 13. B-M skriver:

  Men, stackars liten! Måste ha gjort jätteont.. :-( Hoppas det går att fixa på ett smidigt sätt….Ha en trevlig Valborgs-helg! Kram

 14. Maria skriver:

  Oj stackars liten! Minns när C slog av ett hörn på en tand när hon vurpade. De blöder ju så pass mycket ur munnen också. Hoppas det går snabbt och lätt att ta bort den. *kram*

 15. Intressesmurfen skriver:

  Oj vilken otur han har! Min yngsta sessa slog upp en tand så när hon föll i en trapp i ett köpcentrum (tycks vara farliga ställen) när hon var knappt ett men då gjordes inget mer än att vi var hos tandkläkaren som konstaterade att den kommer fram igen. Och det gjorde den och även den nya så småningom och inga men fick hon av det.

  Håller tummarna för att allt går bra med Noels operation! Vilket den så klart kommer att göra även om mamman är orlolig så klart. :)

 16. Intressesmurfen skriver:

  Oj vilken otur han har! Min yngsta sessa slog upp en tand så när hon föll i en trapp i ett köpcentrum (tycks vara farliga ställen) när hon var knappt ett men då gjordes inget mer än att vi var hos tandkläkaren som konstaterade att den kommer fram igen. Och det gjorde den och även den nya så småningom och inga men fick hon av det.

  Håller tummarna för att allt går bra med Noels operation! Vilket den så klart kommer att göra även om mamman är orlolig så klart. :)

 17. LiS skriver:

  Stackars lille plutten!!!
  Operar bort den är ingen fara, två av mina har opererat bort tänder som suttit inne i gummen, de sover gott under tiden.

  Pussa på honom från mig!

  Puss på dig med!!

 18. Molly skriver:

  Ojoj, som det kan gå! Skoraffärer verkar farliga! ;) Skämt åsido – jag hoppas operationen går bra, vilket den såklart gör!

  *kram*

 19. Lisa skriver:

  HUHA!!!! Stackars lille Noel! Usch och AJ, det ser ut att göra ont, vilken tur att det förhoppningsvis inte gör lika ont som det ser ut för honom.

  Operera måste ju vara enda möjligheten. Vet av erfarenhet från Ville som också slog i framtänderna, men dem sitter kvar, men tandläkaren ville röntga tänderna och det var en pärs utan dess like. Gör man inte om. Så att Noel skulle sitta fint i en tandläkar stol och dra ut en tand, nä det hade ju aldrig gått. Stackars lille Noel och hans små fina tänder.

  Håller tummarna att det kommer gå bra på operationsdagen.

  KRAM

 20. Åsa skriver:

  Stackars liten kille men ändå tur att han inte verkar ha ont. Hoppas det löser sig hos tandläkaren! Kramis!

 21. Ella skriver:

  Hej på dig själv goding! Ajajaj va ont det måste ha gjort att slå in tanden…BRA att han får komma till en specialist som är DUKTIG! Var nu rädd om dig och magen. Försök att lägga några stunder bara på er – DET behöver du! KRAM i massor/Ella

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress