OBS: Inlägget om taskmörten som snackar en massa skit finns här i stället.
Tack rara söta underbara vänner för era goa kommentarer i taggen! Ni är bäst det vet ni va?

Igår var vi hembjudna till Frida, Daniel och lille Samuel 1 år
Men först var vi i Malmö en sväng. Daniel skulle ner till sin kiropraktor och jag passade på att gå inne på Caroli och kolla. Fick tag i tossor och vantar till Lillebror och hör och häpna, en BIKINI!! Jag har letat mig blå efter en men ’needless to say’, det har ju varit svårt att få tag i nu när säsongen är slut. Inte ens sportaffärerna har haft.
Men igår hittade jag! Av märket 1st Position. Bra kvalitet och den satt som en smäck! Jag brukar ha svårt att hitta både BH:ar och Bikinis pga att jag har ganska stor byst (nåja ’bara’ C kupa nu förtiden) men både byxa (hipster) och överdel (med bygel) satt sååååå bra.

Lanzarote, here I come!

Hemma hos Frida och daniel blev vi uppassade till max med god mat, gott vin och massa gott snacks.

Även Lillebror fick fin bordsdekorering

Frida har så mycket mysiga saker överalllt

Mys

Hej Samuel!

Samuel 1 år och Lillebror 7 mån i likadana pyjamasar :-)

Lillebror ska sussa

I torsdags kom våra pass. Jag skrattade gott när jag såg Storebror namnteckning för passfarbrorn på polisstationen uttryckte sig ”snyggt… men konstigt” när han fick se Storebror namnteckning :D Jag tycker det är originellt jag!

Snyggt men Konstigt

Inga kommentarer to “Mojjon på er!”

 1. Caroline skriver:

  Har läst igeom de senaste uppdateringarna och noterade att det var EN endaste dag kvar tills ni reser bort. Hoppas att ni får det jättehärligt!!

 2. noiram skriver:

  Orginell var den ja :) men det är väl det namnteckningar ska vara?
  *kram*

 3. kaxi01 skriver:

  Tjena Åse. Eftersom jag kommenterat plagiatet på din sida på min blogg häromdagen blev jag naturligtvis nyfiken på vad det var för skitsnack du hade råkat ut för, ovanpå detta att sidan efterapats.
  Hoppas inte du lägger för mycket energi på att grunna på skitsnacket. Hade jag varit i din sits hade jag varit asförbannad, hur jag än försökte lämna det bakom mig. Ett par riktigt tuffa träningspass, kanske.. ;-)

  Hur man än vrider och vänder på saken är det trots allt du som slipat på layouten till din sida och gjort den efter eget huvud – och vad snyggt det blir! – det de där andra väljer att göra tycker jag bara visar på avundsjuka. You go, girl!

 4. Petra skriver:

  Jag sitter ha i sondagkvall och kikar in pa din sida och ser vad kul ni pysslat med i helgen. Jag tycker Nicholas namnteckning var stortskon!!!

  Ar oxa avundsjuk att ni ska aka till varamre breddgrader! Har i Denver faller snon redan i bergen.

 5. ida skriver:

  hola!
  ååh… jag vill också åka till värme och sol och bad! och du kommer ju bli supersnygg – för som anna skriver så är du ju en läckerbit!!
  stor kram på dig

 6. Anna LB skriver:

  God morgon pinglan!
  Du kommer garanterat vara snyggast på stranden!! Du är ju en sån läckerbit ;-)
  Ni verkar ha haft det bara bra i helgen!
  Och jag bugar och tackar för komplimangen om sonen: jag tycker så klart att han är så söt så, men man är ju aningens subjektiv…
  STOR kram

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress