Malmö
Har just nu en styck otrolig läckerbit sussandes bakom mig. :heart: Idag har vi varit i Malmö hela dagen. Åkte ner efter lunch och första stop var en lägenhet på Spångatan i Malmö. Fräsch lgnht! central och bra. men då vi hade en lägenhet till att titta på så bestämdes inget. Efter det åkte vi hem till Daniels mamma och åt lite god kycklingpasta. Fattar inte vad det tagit åt mina ungar idag, de har varit helvilda idag… När vi var där ringde den andra lägenhetsinnehavaren och vi bestämde tid med hennes kompis då hon var på jobb i GBG. Den lägenheten var urmysig. Så det blir nog den! För övrigt var det den tjejen som var och kollade på Daniels lgnht förra vecka. Så bestämmer sig D för den så flyttar han ner om en ca 3 veckor! TJOHO!!!!
Efter det bar det iväg hem till Mattias %& Sofie som bjöd på Kalops. Smarrigt. Det är ju inte vardagsmat direkt..
Det var två trötta barn som slocknade i bilen hem och en flaska vin senare kan jag berätta att det är vi med. Förstår inte varför det alltid blir så tidiga kvällar för mig och Daniel när vi träffas :-))
Imorgon ska jag och Daniel boka biljetter till Robbie Williams den 27:e juli!!! Jag gillar verkligen honom. Jag tycker han växer ju mer man lyssnar på honom och framförallt när man ser han uppträda live.

Natti natti, nu ska jag ägna mig åt Knickan på MSN ett tag. Saknar henne, har inte träffats på några dar nu. Otrolig märkligt: Hon har verkligen blivit min bästa vän. Inte märkligt på så vis då vi verkligen är ’kindered spirits’ utan för att vi träffades igen efter så många år (Gick ju i första klass ihop)
Kram på sig skruttan. :hugs:


Inga kommentarer to “Malmö”

 1. Knickan skriver:

  Kram på dej också pluttan!
  Jag är så glad för er skull!:-)) Låter ju kanon det här med lägenhet.
  Du är bäst!
  *kramar om*

 2. Maria skriver:

  Äsch vad ni är söta!! ;o) Kul att det verkar lösa sig med boendet!! Kramizar!!!

 3. Petra skriver:

  Vad skönt att din Daniel snart bor på närmare avstånd! Kan inte va skoj att ha distansförhållande. Söt bild =) Kram Petra

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress