Jag vill bara förtydliga att så länge jag känner till dig väl här ifrån Fullt Hus eller på annat sätt så är du välkommen att be om lösenordet. Aneldningen till att jag har både användarregistrering och lösenord är detta:
Användarregistreringen är för att få en uppfattning om hur många och på sätt och vis, vilka som läser här. Men eftersom vem som helst kan registrera sig så känner jag att jag vill ha mina personliga inlägg med bilder på familj och vänner bakom lösenord. Detta kommer ändras så fort jag hittar en funktion som låter mig automatiskt rensa bort inaktiva medlemma här (dvs medlemmar som inte kommenterar) – för då känner jag inte samma behov av att skydda de inläggen till de jag verkligen vet vilka de är. Men jag har många besökare här som kommenterar och som ger av sig själva, ni får givetvis i nuläget lösenordet om ni vill ha det.


17 Kommentarer to “Lösenordet”

 1. Godisfrun skriver:

  Hej Åse!
  Frågar oxå snällt: *blink blink* kan man möjligtvis få lösen???
  Säger som Sofia : vi har ju inte träffats live så jag förstår dig om du inte lämnar ut det. Men det hade varit kul att ta del av.

  vill du veta en superhemlighet?????Nämn inte det på min blogg bara..
  vi ska flytta!!!!!eller ja, det är 90% säkert att det blir flytt.
  allt har gått så j–la snabbt bara. Så vi ska upp till Åstorp imorgon och till klippan på onsdag och titta på lite hus.
  Mannen har fått jobb. men vi tror helt på det när han skrivit på papper att han har fått det. Får veta mer om jobbet i nästa vecka. Hans ”nya chef” är på utbildning denna vecka.
  spännande spännande.

  Här i byn där vi bor vet ingen om det än och så vill vi ha det till allt är klart. Endast våra föräldrar vet om det. Så nämn inte det på min blogg.

  Du har kanske något tips på var det är bra att bo???? Åstorp, klippan, bjuv är väl dem ställe vi kollat lite på. får ju vara lagom avstånd till jobb.

  ha det bra.
  många kramar petra

 2. Millan skriver:

  Hej!

  Det verkar vara fler än jag som ansökt om lösenordet men inte fått svar…
  Eftersom jag vet att du är bussig och alltid svarar på frågor, även om svaret är negativt, så misstänker också jag att min ansökan inte gått fram…? Eller?

  Du kan väl skriva en rad när du sett detta, så jag vet att du fått o läst?

  Passar på att berömma dig/er för vardagsrummet! Där är verkligen snyggt!!

  Vi ska snart tapetsera om i köket… Svårt att välja färg på fondtapeten, bara!

  Nä, nu ska jag krypa ner i sängen!

  Må så gott!

  Kram!!

 3. maartha skriver:

  Hejhej… Jag hoppas oxå få lösenordet.. har skickat ett mess till dej tidigare men fick aldrig nått svar, det kanske kom bort? Kram kram

 4. jeanette skriver:

  Jaaa, inte vill jag missa att få fortsätta följa er och hoppas att du har förtroende att vilja ge mig lösenordet…

  Ha det gott..

  // Jeanette

  http://www.tankar.org

 5. Jempa skriver:

  Hej hopp! Vill hjärtans gärna bli betrodd med ett lösenord! Skickade en förfrågan för ett tag sedan, men fick aldrig ngt svar! :) Om du inte känner dig bekväm med det så är det såklart superokej! Kram och ha en mysig måndagskväll!

 6. CyberOasen skriver:

  Ansöker isf om lösenord till den lösenordsskyddade delen också.

  Ni har fått så fint i huset! Vilket jobb ni läger ni, förstår inte hur du/ni orkar! Är helimpad.

  Kram

 7. Mammaliv skriver:

  Jag min klant glömde ju såklart att skriva ner lösenordet :-( Vill ju verkligen inte missa nu när det närmar sig festligheter *S* Hoppas ni får det toppen i helgen!!

 8. sofia skriver:

  heeej!
  frågar väl ockaå snällt efter lösen som alla de andra här..?!
  Vill ju inte tränga sej på eftersom vi aldrig träffats live så förstår jag dej till 100000% om du avböjer och inet vill lämna ut det till mej..
  kram

 9. Frida skriver:

  Frågar snällt efter lösen då? :-)

 10. flodis skriver:

  hej!! klart man vill h astört koll på vilka som spanar in sin familj, det är ju det bästa man har! det får ju inte bli att det finns människor missbrukar det. nu är vårat kök klart!!! jag e såååå nöjd!! rakomenderar verkligen att ta glas i stället för kakel över diskbänken!! jag målade glaset innan vi satte upp det! få jag lov att ta del av lösenordet?!
  just det, GRATTIS till Juni oxå!! helt tokigt att hon redan är 1 år!!!

 11. Azala skriver:

  Jag trodde reggningen och lösenordet var samma.. knallkork jag.. så jag har ju kliat mig i huvudet över att jag inte kom in.. ;)

  Tar gärna lösenordet om du vill lämna det till mig! :)

  Kram!

 12. Snigla skriver:

  Förstår helt klart att man vill ha lite koll på vem som läser och vad, många smygisar i internetvärlden..(jag är en haha.. imellanåt iaf) :)

  Men jag skulle gärna vilja ”ansöka” om lösenordet ändå..du brukar se till mig lite här o var i nätvärlden..så jag hoppas på det bästa :)

  Ha en trevlig dag!
  kram från sandra

 13. thereseochtyra skriver:

  Förstår att du är mån om dom viktigaste personen i ditt liv och att man vill ”ha koll” på vilka som kikar på bilder bla. Hoppas att jag får förtroendet.

  Kramar och ha det gott!

 14. lillal skriver:

  ansökte om lösenordet för någon vecka sedan men har inte hört från dig, provar igen, får jag? *kikar med hundögon* KRAMAR!

 15. Jesso skriver:

  Vet inte om du såg mitt mail i går? Jag skickar igen om något hänt..jag glömde anteckna nya lösenordet :(

 16. Bellis skriver:

  Ok, min vän, då ber jag om lösenordet igen. Skrev ett litet meddelande till dig för ett tag sen, vet inte om du fick det. Ja, nu är båda våra småttingar 1 år, tänk vad det gick snabbt! Hoppas Juni hade en härlig 1-årsdag. Kram

 17. Snäckan skriver:

  Hej Åse,

  Jag är lite ding men glömde anteckna lösenordet i ditt inlägg om detta och ber därför snällt och undrar om jag kan få förtroendet? Kram på dig i ditt finfina hus

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress