Jag kan bara konstatera. Folk kör som idioter på morgonen!
För några dagar sedan höll jag på att krocka två ggr inom 5 minuter och det var inte jag som var boven.
Imorse kom en idiot och tryckte mig i häcken på 50 vägen i vårt lugna område mot stan! Så körde han om och höll på att köra in i stackaren som körde i godan ro på andra sidan körbanan. Jag lade mig på tutan och tryckte upp f*ck off fingret i rutan mot honom.

Vi har värsta säljmanin nu! Idag kommer vi sälja bilbarnstol, vår säng med sängbord och vår baby edge vagn! 3 olika köpare dock. Lillebrors spjälsäng ska min väninna Debbie från Malmö köpa. Hon har en liten Maya i magen som ska titta ut med planerat snitt i januari =)

I lördags var vi som sagt hos storasyrran och åt tills magarna stod åt alla bredgrader! Vi tog taxi hem och jag hade lånat syrrans mysbyxor och urtvättade T-shirt för mina kläder krymte helt enkelt medans vi var där :) Det är ganska skrämmande, äter jag en massa kolhydrater sådär på kvällen så samlar jag på mig 5 kilo vatten med en gång! Urk.
Min syrra hon kan detta med matlagning!! *mumma





Far och son med grekisk öl. Ser ni likheten?

I söndags packade vi och pysslade hela dagen!!
Lillebror tyckte det var superbra med staplade kartonger så han kom åt saker han inte når annars ;)

Igår var jag och kidsen ute på Ekeby Möbelaffär och köpte till förvaringsmöbeln i samma serie som vi köpte till Lillebrors rum. Åhhh så fint! En superfin hylla med lådor (till leksaker m.m)

Efter det åkte vi ut till huset för att mäta lite. Vi fick låna nycklar över dagen. Mamma och hennes väninna Ewa (som är den kvinnliga motsvarigheten till Martin Timell i Äntligen hemma typ) kom dit och hjälpte oss med tips och idéer.

Jag har kommit över en sprajlans ny Nokia 6680 (Bra med kontakter) och jag är helt såld! Mobil och handdator i ett! Jag går igång på tekniska prylar som de flesta kvinnor går igång på kläder och skor :) Jag köpte en sööööt Golla mobil”vante” (samma som du Maria!!)

Lilla Micheloppan plockade stygnen i torsdags och det ser jättebra ut nu!! Ärret är rött men kommer blekna sen ju. Så skönt att det inte blev några nervskador av det!!

Idag ska jag luncha med Cissi, alltid underbart att få träffa goa Cissi med lilla Tindra!
Nä, back to work nu;)

Uppat 14:34:
Lunchat med sötnosarna


Inga kommentarer to “Lite om allt och inget!”

 1. Terése skriver:

  Så hungrig jag blir när jag ser all den goda maten! Spännande med flytt!

 2. Mathilda skriver:

  Mwaa, god mat. Hälsa syrran din att jag anlitar henne till min studentskiva :-D

  Puuuuusss & Kraaam! :*

 3. Linsfia skriver:

  Jösses va maten såg god ut :*
  Möblerna till Noel är jättegulliga!
  Kramis!

 4. Vickantikkan skriver:

  Ååååååå vad gott med grekisk mat!!!! i loooove grekiskmat!!! Måste oxå ha en grekisk afton, så kul idé med temakvällar o plocka fram lite foton o minnas sommaren :)

  Kraaaam på dig!

 5. Linda skriver:

  Mums vilken god mat! Tzatsiki är sååååå mumsigt alltså! Hoppas att du är nöjd med din nya mobil! Blir det någon ny kamera också?

  Stor kram

 6. Louise skriver:

  Man blev ju inte alls hungrig nu…….! *S*
  Måste genast ner i kylen o se vad som finns :-)

  Kramar!!

 7. Sara skriver:

  Usch vad farligt god den där maten såg ut du! Kan förstå att du fick låna mysbyxor med dig hem :-D

  Jag har oxå gått som sneglat på dom där mobilvantarna jue – så himla söta! :*

  Ha det bäst snygging!

  Puss å kram

 8. Carina skriver:

  Hej på dig igen !

  Ja du, det finns verkligen massor med folk runt om på vägarna som kanske inte borde vara där. Kan väl säga att det är en av orsakerna att jag föredrar att cykla.

  Vilken toppen syrra du har som kan bjuda på en sådan fantastisk middag. Ser verligen gott ut och jag hade gärna önskat att någon hade uppfunnit doftbilder på nätet.

  Kul att du har hittat mera möbler till gossen där hemma. Anar att han blir jätte glad ! Ser fram emot att få se på foton sedan på hans rum när ni har flyttat och kommit er iordning. Åse… jag har säkert missat massor här i din dagbok. Men jag har ingen koll på när det är dags för er att flytta. Så himla spännande för er i alla fall. Jag vet ju inte heller hur ni bor idag… men att ni flyttar till en villa förstår jag. Toppen för er. Jag skulle aldrig vilja bo i annat än en villa, nu när man har vant sig. Utrymmerna är många och sedan får jag pyssla med ett av mina största intressen hur mycket jag vill – heminredning.

  Hoppas att dotterns ärr kommer att blekna med tiden. Men det viktigaste är ju att hon i övrigt mår bra.

  Ha en underbar (!) dag tjejen !

  Stor kram från Carina

 9. B-M skriver:

  Mums vad gott det såg ut med grekisk mat!!! Yummie! Nu blev jag ju hungrig ;-)

 10. adnillen skriver:

  åååh va mumsigt det såg ut att vara på de där matbordet. Yummie! Äääälskar grekiskt :D

  Skönt att de såg bra ut med ärret för lillstrumpan iallafall!

  Och fint lunchsällskap fick du med, minstingen var ju sockersöt! :*

 11. Ulrica skriver:

  Ja du… idioter i trafiken kan man aldrig bli klok på dessvärre… man kan bara tänka att så länge jag gör rätt så får man hoppas på det bästa :-(

  Du och jag är lika pryltokiga tror jag… går också mer igång på elektronik än kläder *S*… sambon brukar säga att jag är mer karl än kvinna ibland *S*

  Du måste ge mig feedback på mobajlen sen.. har tittat på samma modell inför nästa byte..

  Pussåkram

 12. Anne skriver:

  Godmorgon!! Så du köpte dig en vante till luren :) Tror inte min Lina sett dem än.Ska kanske överraska henne med en sådan.
  Ha en helt underbar Onsdag och kör försiktigt.
  Kramar

 13. lena skriver:

  YAM! vad maten ser smarrig ut ~ nu blev jag hungrig *S*

  läskigt med människor som kör som dårar |: en knäpp på näsan borde dom ha.

  vad skönt att lilltjejen har fått tagit stygnen nu, hoppas att ärret bleknar fint.

  ha det gott gumman, PåK :*

 14. Debbie skriver:

  Gokväll i stugan :-) Så skönt att höra att det finns fler som bli *lacka* på *viktiga* människor i trafiken som ej har tid att följa vett o etikett!! Senast i eftermiddags på väg till Jysk lade jag mig på tutan o höjde mitt tjocka lilla korvfinger :-D Ha ha ha… Så mysigt ni kommer få det med en massa nya möbler o pynt:* Grattis till nya mobilen också alltid skoj med ny lur. Du jag har inte fixat nån bil till sängen än, men jag hör av mig så fort jag gör det. Jag längtar efter att få göra en fin babyhörna här hemma nu *mys* Kramis Debbie

 15. Annso skriver:

  Ser jättegott ut :-) *slurp* nu blev jag hungrig!

  När jag ser dina flyttkartonger börjar jag tänka på vår förestående flytt…får lite ågren, vi har inte börjat packa än…måste nog pusha på sambon lite.

  Kul att ha någon som kan ge lite inspiration.

  Lycka till med er flytt!

  Kram!

 16. Josefina skriver:

  Hej!
  Ja du, på morgnarna ska man egentligen hålla sig inne… dessutom tycker jag det är likadant efter jobbet när man ska hem, jisses vad folk kör!!! Sen har vi en hel del här i Kalmar som inte KAN köra alls hellre. Vi har ju inga motorvägar som ni har på det sättet alls, men vi har en 3 filig väg som det är 110 på, men ICKE att de kör i 110! 80-90 nått sånt ligger de o fiser i och då blir det ju en massa tokomkörningar!!!

  Brukar rättså ofta konstatera att det inte är konstigt alls att det händer olyckor!!!

  ta det försiktigt imorgon!!!
  kramar
  Josefina

 17. Nettan skriver:

  Åh vad mycket god mat! Lite avis,blir man ju! Hoppas nu att du fått ur dig all vätska som du samlade på dig!

  Härligt med alla fina möbler du köpt till barnen och skönt att ni fått sålt allt det andra! Förstår att ni längtar tills det är flyttdags!

  Kram
  Nettan

 18. Madde skriver:

  Vilka häftiga möbler du köpt till barnen.

  Här är det oxå en massa flyttkartonger överallt. Vi planerar att köra över allt till helgen.
  Synd att man inte har en liten ”flyttnisse” som hjälper till :-D
  Kram

 19. Åsa skriver:

  Bilnördar finns det gott om och de borde låsas in. Cykelnördar finns det också gott om och jag blev påkörd av en förra veckan och bröt armen :-(

 20. Maria skriver:

  Jaaa! Min bebbevante fick äntligen en kompis och slipper vara ensammen och mobbad!! :D
  Har beställt pudret nu förresten!!
  Puss

 21. Lotta skriver:

  Mmmm, vad mycket GOD mat!!! *dreggel* *S*

  Åååå, har du skaffat en sådan mobil?! Kanon skitsnygg, både jag och Roger har varit lite sugna! ;)

  Mycket på G nu förstår jag! Lycka till med flyttningen och din lilla flyttnisse Noel!! :) Tur du har han som hjälper till! Sötnosen! :*

 22. Marie skriver:

  Ja, du… vissa i trafiken blir man inte klok på. Vi har en väg här i Enköping där det har hänt flera dödolyckor den senaste tiden och ändå avskräcker det inte folk att köra som idioter… :[

  Gisses vad massa god mat!! Tur att syrran hade kläder att låna ut! ;)

  Gillar Golla, vill också ha!! Var hittar man sådan ?

  kram, Marie

 23. saraj skriver:

  *S*
  känner mig igen gällande galningarna ute i trafiken! Jag brukar aldrig bli arg eller något liknande men inne i bilen blir jag sååååå förbannad och irriterad. De som åker med mig blir alltid chockade när de ser mig bli arg över någon som kör dumt. he he $:

  6680!?! åhhh! Du hann före mig! ;O
  Jag har tänkt köpt den den här veckan pga det sägs att den är just nu bästa mobilen för videosamtal (med tanke på min dövhet, så måste jag ha visuella kommunkation med mina kompisar.) Så läääängtar jag efter den… :P

  Ha det underbart, Åse!
  Kram / Saraj

 24. Kicki skriver:

  Så ni har också en Klas-Klättermus. Jag är så glad att alla hyllor och skåp är förankrade i väggarna, för nu förstår jag att det behövs!
  Kram!

 25. Jessica skriver:

  Det är bara till att konstatera att vissa kör som galningar ute på vägarna. Det är obehgligt för ofta är det inte dem själva som råkar illa ut utan de som kommer i vägen för dem.

  Trevlig kväll ni verkar ha haft och maten ser supergod ut. :-)

  Ha en trevlig dag!
  Kram!

 26. Kusse skriver:

  Känner igen det dära med idioter på morgonen!! Dom kan fara åt pipsvängen allhop!!!!

  Shit vad hungrig jag blev när jag såg Pias goa mat!! Slurp!!

  Puss puss

 27. Sofia skriver:

  Haha…du gjorde en klassiker som jag brukar säga och själv göra. F*ck off fingret kör jag med stenhårt ibland. Jag är då en otroligt lugn bilförare annars *S* Men när folk gör saker som får mig att koka, ja då åker fingret upp i luften…:-D… haha….

 28. Nina skriver:

  Usch det är så obehagligt när dom ska köra dom tokar, är samma här hos oss på ”landet” jag vågar då inte släppa lillan till skolan själv eftersom hon måste korsa huvudgatan här, konstigt nog så är det föräldrar med en hop med barn i bilen i sina familjebussar som kör värst:&
  Ohh vad mumsigt maten såg ut, man blir ju sååå sugen :)
  Önskar er en fortsatt bra vecka/dag.
  Kraaam Nina

 29. Jempa skriver:

  Fasiken vad folk kör illa! Själv är jag förskonad, men körkortstillsåden ligger och bränner hemma i lådan. Fick det igår, fatta att jag ska börja ta körkort! 28 år, äsch, bättre sent än aldrig! :-)

 30. Helena skriver:

  Varför har alla så BRÅTTOM??
  trist att behöva känna sig så pressad på väg med bilen, tur att det inte hände något!! Borde sätta en skylt i bakrutan: LÅNGSMT LEDER OCKSÅ NÅGONSTANS *S*

  Kul att börja packa va! Härligt med hus :)

  KRam

 31. Di* skriver:

  Menar du allvar – drar du på dig vätska om du får i dig kolhydrater, varför blir det så? ;-/Är det för att du har kört GI eller???
  Eller skojjar du bara med oss… hrmfff….. ???:-D

  Läser om bilskojarna, ja det är samma i Stockholm herregud så många gånger man har varit så sjuttons nära att smälla men peppar peppar , jag har haft körkort sen jag var 18 är nu 36, och har haft sån tur måste jag säga…det jag själv gjorde en gång var när jag precis hade tagit körkort på lastbil och skulle förflytta mig till höger i en rondell här i Sthlm så PREJADE :|jag en stackars farbror – stackarn han såg nästan död ut när han klev ur bilen och själv höll jag på att kissa på mig…huga…men idag skrattar jag åt det!!! Hehhehe

  Läser att din väninna ska få planerat snitt i Januari, jag hoppas ju att jag oxå får det, du får önska henne lycka till vettja!!! Sött namn har hon valt oxå!

  Nä nu ska jag ta på mig kläder sitter i morgonrock än…:&

  Kram på dig!!!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress