Sötaste läsare!

Jag kommer ta lite juuuulpaus härifrån!  Min RSS läsare ligger nerklickad, forumen jag annars besöker får vänta. Just nu vill jag bara mysa med familjen och pilla på julklappar m.m :) Så är jag tillbaka efter årsskiftet!

Vi mjukstartade julen i går. Julgranen stod klädd på morgonen och sedan kom svärmor och firade jul med oss.  Jag fick ett par finfina svarta morgonskor som såg ut som ett par korta Uggs, en jättefin svart mysdress från Disney (mina mammamysisar tappar jag nu när jag börjar tappa vikt! haha) och sist men inte minst en vit Electrolux Ergo! Såååååå snygg! Min svärmis är den sötaste.
Men det finaste av alltihop måste vara porslinlampan som hon målat till Alice med hela Barbafamiljen! Med tanke på hennes stroke i april så betyder det mkt att se att hon fortfarande kan måla, fast hon själv är sin största kritiker.
Vi ändrade om bland våra Tre abbonemang och vips så var jag med en Samsung Omnia – jag är så nöööööjd! japps jag är en fullfjädrad teknik*** :)

img_5863
Lite förrätt

img_5871
Noel kollar in julklapparna till och från farmor.

img_5880
En BRIO dockvagn från farmor till Juni!

img_5888
Min fiiiiiina Ergo

Nu är det tomt under granen men jag misstänker att där kommer ligga en hel del imorgon bitti när vi vaknar, för i morgon är det ju JULAFTON!

GOG JUL På Er Alla!!


57 Kommentarer to “Julen bakom hörnet”

 1. Teres skriver:

  Om du vill ha en till ergo! typ på eran övervåning…. kan jag tipsa om att jag såg att Nestle (barn matsburkar från 6mån och uppåt) har en kampanj där man samla streckkoder på alla deras produkter så kan man få en ergo i valfri färg. Man skulle komma upp i 500 poäng och den gör man nog efter några månader. Jag har aldrig samlat streckkoder men tänkte försöka få mej en sådan Ergo dom är ju så snygga och smidiga.

  Kram Teres i Uppsala

 2. tomtebolycka skriver:

  Jaha se där ja, jag önskade mig en VIT ergo i julklapp men enligt maken fanns det inga så det bidde en champagnefärgad. Och vad ser jag här om inte en VIIIT ergo :-o

  Får väl vara glad för din skull och svälja avundsjukan ;-)
  Gott nytt på dig!

 3. Linda skriver:

  Hoppas ni hade en underbar jul! Ville bara önska dig och din familj en god fortsättning och ett gott nytt år!

  Kram Linda

  Ps. jag la in en länk till dig på min blogg hoppas det är ok.

 4. Ellen skriver:

  Hihi! Årets julklapp bland bloggarna verkar vara de där minidammsugarna! ;D Snygga som tusan är de i alla fall!
  Hoppas att du och hela familjen har det gott på er julledighet!

 5. ulrika skriver:

  Hallå

  Hur mår ni i julfirandet Åse?
  saknar dina härliga inlägg, men förstår att du njuter av jul och familj.
  God fortsättning på dig i allafall

 6. Stulna skriver:

  Hej!
  God fortsättning! Vilken fiiin dockvagn, måste vara varje liten tjejs lycka! Jag har också en egro – den är kanon!
  Tusen kramar!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress