Det känns verkligen så. Barnen gick mig ofta på nerverna innan, alla grejer och kläder som låg överallt, att alltid ha alla inpå sig hela tiden. Det är en enorm skillnad nu. Det är mycket mer harmoni i familjen nu och det märks så tydligt att alla trivs så mycket bättre och det gör att stämningen är mycket bättre. Alla får möjlighet till yta och lugn nu och det är roligare och trevligare att hålla ordning. T.o.m lillebror vars rum alltid var i kaos och han drog alltid ner alla leksaker i vardagsrummet har det fint på sin sida av rummet och leksakerna är där uppe, inte här nere.

Vi har verkligen kommit hem!


23 Kommentarer to “Jag är en bättre mamma”

 1. Pia B skriver:

  Jag håller med dig! Jag mår ju sämre av allt stök som det blir lätt av småbarn. Ordning i tillavron speglar mitt humör nbra mycket! Härligt att du mår bra
  Kram

 2. koala skriver:

  Underbart! Känner att vi nog behöver större snart för jag går merst omkring och morrar konstant.

 3. snusan skriver:

  Ja oordning, brist på plats och stök tär på humöret något enormt. Märker det själv så tydligt. Men det blir det ändring på när vi är klara med renovering och allt.
  Kram!

 4. jennie m malva skriver:

  Ååå va härligt. Jag var tvungen att hämta sambon o sen satt vi och läste och sa mmmm omvartannat. Så där vill vi oxå ha det. Längtar tills vi får vårt eget hus, med stora ytor, stort kök, många rum och härligt lummig trädgård. Finns det nåt sånt hus till oss..?

 5. tomtebolycka skriver:

  Vad härligt det låter. Trots att jag bara har en väldigt liten familj så förstår jag ändå väldigt gott. För även om vi har ett stökigt och fult hus just nu så finns det ändå möjlighet att stuva undan saker och gå undan. Fortsätt njuta av ert fina hus, snart dags att börja planera inför julen. Hittade du nåt du gillade i Allt i Hemmet? Det gjorde jag, skärgårdsvillan *mums*

 6. Mammaliv skriver:

  Vad härligt, skönt att ni trivs så bra allihopa och att ni märker det även på humöret och hur ni beter er mot varandra. Skönt med lite mer ordning och reda på ett naturligt sätt. Utan tjat och tjafs!

 7. Jesso skriver:

  Vad skönt för er!! Verkligen kul att ni hittat hem!!

  KRAMAR

 8. Labolina skriver:

  Vad härligt att få den känslan, att se så tydligt att saker och ting fungerar bätte. Nog är yta viktigt för att få vardagen att fungera smidigt.

 9. Marie skriver:

  Vilken härlig känsla! Hemmamiljön gör verkligen jättemycet för hur man mår och beter sig tycker jag, har man inte plats eller det är rörigt så tycker i alla fall jag att allt blir helt koko. Det är en helt underbar känsla när man hittar hem som du säger. Grattis =)

 10. Tanja skriver:

  Känner igen mig precis. Det är inte kul att behöva plocka och städa jämt! Yta är grejen alltså :)
  Jag tror att du varit en bra mamma hela tiden jag :)
  Kram

 11. Hallon skriver:

  Vilken skön känsla av känna att man ”kommit hem”, måste verkligen kännas underbart.

  Och att lilleman håller sina leksaker på sitt rum osv..härligt!!:)

  Kraam på dig goding!

 12. tjohalia skriver:

  Vad skönt att det känns som hemma! Jag är själv uppvuxen med tre bröder så jag vet hur skönt det är att kunna ha en egen liten vrå att dra sig undan till ibland :) Kram Sandra

 13. Cia skriver:

  Vad kul att du känner så! Är säker på att du är en jättebra mamma! *kram*

 14. Madde skriver:

  Härligt!
  Här hemma är det hunden som skitar ner, drar in en massa grus och hårar :(

 15. Annica R skriver:

  Så skönt när man har lite mer plats så att saker och ting inte sprids överallt. Trivs så mycket bättre med lite ordning och reda så man slipper gå och plocka hela tiden..

 16. chalitt skriver:

  vad häääärligt att det ar sa!!! jag mar ocksa bast nar det är ordning o reda runt omkring mig!!!

 17. ellan skriver:

  Som trebarnsmamma så vet jag precis vad du menar..
  Härligt att du känner så och kan lägga din energi på andra kul saker!
  Kramis :)

 18. Maria i Gbg skriver:

  Vad underbart, jag är verkligen glad för er skull. Jag vet ALLT om att hur frustrerande det är att ha det för trångt, rörigt och oorganiserat.

  Kram från Gbg

 19. Tina skriver:

  Låter ju superbra ju!

  Kram på dej!

 20. thereseochtyra skriver:

  Låter skönt :-)

 21. Frida skriver:

  Låter ju jättebra. :-)))

 22. hubbis skriver:

  Va’ härligt det låter! Kul att lillebror stannar på sitt rum, det måste kännas som ett bra betyg ;-)

 23. Nettan skriver:

  Med andra ord så menar du att de finns hopp, Åse? Jag längtar tills det är dags för oss att flytta till hus, tyvärr dröjer det tills jag är klar med utbildningen, men jag känner så väl igen mig i din beskrivning,är så trött på kaos av saker, leksaker och kläder att jag snart inte vet vad jag ska göra, strukturerar och röjer jämt känns det som samt att jag tjajar, på den store att han ska plocka upp efter sig! *blä*

  Skönt att det verkar bli bättre i varja fall!

  Kram
  /Nettan

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress