Idag har vi varit på visning av ett radhus!! Vi anmälde vårt intresse så nu blir det budgivning. Det var ett superfräscht på ca 172 m², källaren var inredd så det var 6 rum med kök (nytt kök, nya vitvaror) 2 toaletter och bra utrymmen för vår familj. En mysig stor uteplats. Radhuset ligger i Wilson Park i Helsingborg som är ett lugnt, bra område.. jag har själv bott där förr så det är mina gamla trakter :-) Nu håller vi tummarna att priset inte blir för högt så huset blir vårt! :} Vi stortrivs på Maria Park men vi är aningen trångbodda och för den summan vi betalar varje månad kan vi hellre köpa ett hus och betala till oss själva för.

Annars så har jag SKITONT i ryggen :-/ har haft det i nu 2 veckor och har bokat tid hos en sjukgymnast. Hoppas det hjälper annars får jag kontakta en naprapat för detta är ohållbart. Känns som tusen knlycka nere i svanken..

Måndag imorgon och på tisdag är det skolavslutning! Tänk till hösten är mina kids förstaklickare! Ojoj, kommer ihåg när jag skolade in dem på dagis!

Nä nu ska jag kvällsmysa med min familj! hej hej!


Inga kommentarer to “Hus!”

 1. ann skriver:

  Oh jag håller tummarna!! Hoppas att ni får det:) Då får barnen varsitt rum och du slipper datanörda i v.rummet;) Kraaaaaam!!

 2. Knickan skriver:

  Jag tänkte på er i går. Så synd att det regnade på avslutningen… Må så gott! Vi hörs snuttan! *puss* / ”svullo”

 3. ~Angel~ skriver:

  Åhh, heja vad mysigt! Håller tummar & tår att priset blir det ni önskar!! Önskar att vi oxå kunde flytta till eget med tanke på den hyra som vi betalar för att bo här på Östermalm -men har man en karl som är i gång dygnet runt så… :( Kramizar till er!!!

 4. Ellen skriver:

  Åh, vad kul med radhus! Har jag alltid velat bo i, kanske just därför att jag inte gör det! Hi hi. Låter ju superhärligt och stort verkar det dessutom, alltid bra när man här en stor familj! ;)

 5. Nina skriver:

  Ohh vad kul med radhus, vi har precis köpt ett parhus här i Norpa :) Tröttnade på att betala skyhög hyra för ingeting. Håller tummarna för att budet stannar lagomt för er och att ni ska få det. Önskar er en fortsatt trevlig vecka. Kram Nina

 6. Lotta skriver:

  Förresten….det där med ryggont känner jag igen. Jag har precis samma problem! Men sen jag började röra på mig mer och träna regelbundet så har det släppt! Nu känner jag endast av det när jag inte har tränat på 2-3 dagar….Läkaren sa att jag sitter fel och att jag sitter stilla för mycket på jobb så det beror på det. (och så har jag en sned lång rygg också) Kramen kramen!

 7. Lotta skriver:

  Kul med radhus!! Vi bor ju i ett själva och vi stormtrivs!! Vi bor på Västergård och radhusen här är ju jättefina! Så ja kan rekommendera det om nu ni inte får det ni lägger bud på! Här finns massor av grönområden och det är lagom avstånd till stan osv. :) Förstår att det kan vara lite trångt i den lägenheten ni bor nu och som du skriver så kan man likabra köpa något eget så känner man att man betalar till sig själv! :) Ni har inte funderat på villa? Det är ju förmånliga räntor nu men samtidigt kanske husprisen är höga….men det är värt att kolla upp för jag har sett flertalet villor där man kan få samma månadskostnad som i en bostadsrätt/radhus! ;) Bara ett tips alltså! Hoppas ni haft en skön helg! Kram Lotta

 8. Madde skriver:

  Va kul att ni oxå funderar på radhus. Vi har precis flyttat till ett :) Vi tänkte först flytta till en hyreslägenhet. Men när man får mer för pengarna när man köper ett hus/radhus blev det ett radhus istället. //Madde

 9. Knickan skriver:

  Å, vad kul med radhus! Förstår ju att det blir trångt nu när hela familjen är hemma! ;) *kram*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress