Jag är lite dålig på att uppdatera Underbar just nu känns det som!
Det mesta just nu kretsar kring att bli av med de sista envisa kilona innan bröllopet (4 kg kvar) och att planera inför bröllopet :-) Båda sakerna går framåt! Eller nedåt kanske jag ska säga *S*

Idag har varit en riktig slappedag och vi har egentligen inte gjort någonting vettigt mer än att handla. legat och slappat i solariet har vi också hunnit med.. alltid skönt! Barnen var hemma och gosade med mormor under tiden. Jag hittade en fiiiin röd reseväska på Maxi som vi köpte. Aruba ligger ju bara 7 veckor bort nu! Längtar? Inte alls.. *S*

Imorgon bär det iväg till Malmö för att hälsa på Pia (Daniels pappas fru) Det är ju en jobbig tid för henne nu efter begravningen. Vi passar även på att säga hej til Daniels mamma.
På måndag ska jag äääääntligen bygga naglar igen! Har saknat mina naglar men inte kommit till skott! men de måste ju bli fina till bröllopet och tänker fortsätta hålla dem långa och fina även fortsättningsvis.

På tisdag ska jag och Annika hem till Anna och fika och låta våra småknoddar leka lite. Efter det åker jag och Anna till blomsteraffären och pratar lite blommor! På söndag sen är det bröllopsmässan i stan och gissa vem som ska dit ;)

Lillebror duschar med sin stora kärlek, storasyster.


Inga kommentarer to “Hemskt mycket hej!”

 1. ~Maria~ skriver:

  Hallå där Åse!
  Vad duktig du är med viktminskningen :)
  Skojigt att fixa naglar -jag är beroende av mina och känner mig helt fel om jag måste plocka bort dom av ngn anledning!
  Jättevackert foto!
  Önskar dig en fin dag!!
  *Krama*

 2. Ulrica H skriver:

  Jag hoppas naglarna blev jättetjusiga!! Sist jag byggde naglar fick jag luft under och naglarna mådde jättedåligt. Dock fick jag tillbaka pengarna, men ändå.. det tog lång tid innan mina egna naglar blev fina igen.. men jag skulle gärna bygga på dem igen, det är tjusigt värre.
  Fotot på busarna är jättefint!!! Sånt härligt ljus du fått till.
  Puss Puss

 3. LiS skriver:

  Om jag orkar och klarar av det kommer vi ev att ses på söndag ;)

  Hoppas du är jättenöjd med naglarna!

  Pöss

 4. Anna skriver:

  Åhhh vilken underbart fantastisk bild :-) Dina barn är bara så fantastiska…alla tre :-) Pöss

 5. Åse R skriver:

  Åh, vad härliga barnen är!
  Någon sån bild kan jag inte ha på min hemsida, för vi har bara ett barn, men däremot brukar ena hunden vilja vara med när Diana badar :-)
  Förstår att ni läääängtar till sol å värme å avkoppling å bara varandra :-)
  Kram Å

 6. Stina skriver:

  Åh vilka fina barn! :-)
  Kram

 7. ann skriver:

  Åhhh!! De är väl för söta syskonen :)
  Här hemma går Nea omkring med lilleman på höften världsvant:)
  Ha dt gött!!
  Kram//

 8. adnillen skriver:

  Ja lite dåligt med uppdateringar här, mennog kikar man inte för att kolla om du uppat eller inte ändå! :D

  Oj… gud va tiden går fort nu. Snart står ni där, fru o man… *ler glatt*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress