Hej raringar!! Kul att så många reggat sig och att ni vill fortsätta läsa här! Jag ska, ska, ska bli bättre på att vardagsblogga här. Det är kul att ha ett arkiv över ens liv ju!

Hur har ni det? Har ni någon julstämning?? Det är ju så milt väder!!!! Och det lär inte bli bättre :/ Hörde på nyheterna att det ska bli en mild vinter i år men grader ovan nollstrecket!!!
I helgen var jag nere i Malmö på Bloggfamiljens event, några av er har säkert redan sett bilderna på 56kilo. Jag fick äntligen träffa Vickan, vi har ju haft massor av kontakt genom åren, via Underbar, 56kilo, Vickantikkan blogg och Matplatsen och men det har aldrig blivit av att vi träffats! Men nu hände det och jag som var lite orolig att jag skulle tycka att hon var trist i verkligheten, och att hon skulle tycka detsamma om mig – jag blev glad över att vi var oss själva! Ja jag hoppas ju och tror att hon kände detsamma ;) ;)

I dag är det utvecklingssamtal på Noels skola, min lille plutt har blivit så stor!!! Han älskar skolan, är duktig på att läsa, fast det var så svårt i början och han tyckte att ALLA kunde läsa men inte han!!
Juni har också blivit så stor, en liten gnällspik just nu men det verkar gå in mer och mer att vi andra inte tycker det är speciellt kul. Alice har humör men är mest bara go och glad! Och ROLIG!!
På söndag ska vi ner till Malmö igen, Daniels bror med familj kommer ner och svärmor vill bjuda oss alla på julbord på Rådhuskällaren – lääääängtar efter julmaten! hehe!!!!
Har ni några julbord inplanerade???? Daniel och jag ska på julweekend på Görvälns slott i STHLM nästa helg, mer om detta senare!

Många varma kramar!!!!

Bloggtjejerna!


Juni är galet julfrälst! Hon sjunger julsånger dagarna i ända! Här sjunger hon Santa Lucia till en bit saffransbiscotti ;)


14 Kommentarer to “Helgen som gick och helgen som kommer”

 1. vickan skriver:

  Haha var du rädd att jag var tråkig??!!! hahahahahahah :)

  puss på dig!!

 2. Dagarna skriver:

  Kul att ni äntligen fick träffas efter alla dessa år.

  Jag har inte ett enda julbord inbokat i år.
  Julfesten på jobbet i år var ”Karibisk julfest” med karibisk mat i mitten på november! Inte så mycket jul direkt :(

 3. mallan skriver:

  Roligt när man ses o det blir sådär bra :)

  Inga julbord alls inplanerade, får väl hålla mig till julafton helt enkelt ;)

  Härligt med kommande weekend!

  Kram!

 4. Agneta skriver:

  Ja du vädret är ju ganska milt, i fjol var det snö vid denna tiden, då får man ju lite mer julstämning. Men men den kommer allt eftersom. Imorgon får våran del blir det julbord i H-borg på Helsing. Ska bli gott, älskar sill bl a. Rådhuskällaren är nog inte dumt det heller.
  Ha en trevlig helg. Kram

 5. Cia skriver:

  Lite julstämning, alla fina granar börjar ju komma fram i affärer etc. men annars inte så jättemycket. Kram!

 6. Hanna skriver:

  Ingen julkänsla här heller. Gör vad man kan med julsånger, lussekattsbak o.s.v, men det verkar inte hjälpa :(

  Vad söt hon är, Juni!! Ser nästan ut som hon ber bordsbön.

 7. ÅsaS skriver:

  Inte mycket till julstämning här heller, men jag gör mitt bästa genom att pynta lite vartefter, baka lite med smaker och dofter av jul, så i sinom tid blir det väl jul och stämning i alla fall.
  Och idag kom maken på den briljanta idén om att väggen mellan matrum/vardagsrum skulle ner. Vi har iofs pratat om det i flera år, men inte kunnat enas om hur vi ska göra sedan, med färgsättning och möblering. Men nu var det tydligen dags, för det blir fler gäster hos oss i jul än vad vi brukar ha, så det blir lite trångt i matrummet. Nu funderar vi på att göra en rockad gällande möblerna som redan finns. Och det här med färgsättningen får komma i andra hand, antagligen efter jul. Får se lite lattjo ut ett tag, helt enkelt. Vi gör det bästa av situationen helt enkelt.
  Några julbord är inte inplanerade. Blir nog julmat så det räcker och blir över ändå… Däremot ska vi kalasa en del i december då vi har 2 födelsedagar att se framemot. ;)
  Kram på dig fina du, och kul att jag får följa dig och ditt liv även här!
  ÅsaS

 8. Christina skriver:

  Nääää….ingen julkänsla här heller.Du och Vickan är mina favvobloggare så jag kan inte tänka mig att någon av er två skulle vara tråkiga.

 9. Mia skriver:

  Hej! Det funkar inte alls att registrera sig… kommer bara till en tom sida?

  • Åse skriver:

   Hej Mia! kan du prova igen? Du är den första/enda om rapporterar detta problemt, kan det vara lokalt hos dig?

 10. jennyh skriver:

  Åh nej, jag som hoppades på en riktig vinter även i år :-( Som tur är har julstämningen infunnit sig ändå :-)

 11. Therese skriver:

  Tack för att jag får fortsätta följa dig :) Julbord är ju så gott, tyvärr ska jag inte på så många i år… Men det brukar kompenseras med julaftonens julmat, som vi äter i tre omgångar *heh*.

 12. Lotte skriver:

  Va bra att ni gillade varandra i verkligen med haha ;-) Här blir det inget julbord men en resa till Usa nu innan jul.
  Kram

 13. Lotta skriver:

  jag ska på julbord på rådhuskällaren på tordsdag :-) mums!! snygg du är i din glitterkläning, ja hela du är snygg för den delen!!! kramkram!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress