Det är fredagkväll! åhhh vad gott! Så här sitter jag med flanellpyjamas, maten är uppäten, vinglaset tomt och Idol är på fyran! Åhhhh hoppas Daniel vinner! Han med lite smör på! :-)

Igår förmiddag åkte jag och kusin Annika ner till Malmö. Babyland hade öppningserbjudanden och sålde bla en Acta Graco bilbarnstol med 1000:- rabatt! Så vi var där en kvart innan de öppnade och fick snällt ställa oss i kön. men den hade som tur var inte hunnit bli så lång! 20 framför oss kanske. Väl inne bufflade vi oss fram och knyckte vars en stol. Vi hann plocka lite annat smått och gott på vägen också :-)

Jag med tungan rätt i mun och lastad med bilstolar!

Efter vår shoppingrunda på Babyland åkte vi inom svärmor med lite frallor och fick kaffe.

Annika läser i nya Bamse boken medans svärmor och Nete språkar

Lillebror gosar med farmors gosehund!

När vi var klara hos Nete så åkte vi inom Lund och plockade upp min brudklänning! YAY! Äntligen här alltså!

Glad Åse med roligt paket!

Väl hemma slet jag upp kartongen och fick äntligen titta och känna på klänningen jag ska ha på min stora dag.

Min fiiiiina klänning

Idag har jag varit iväg hela dagen! Precis innan jag skulle ner till stan mailade Cissi och berättade att hon skulle ta ut flex så vi bestämde oss för att träffas nere i stan. Så vi rände i en massa affärer, fikade lite och fortsatte ränna i fler affärer! :-)

Är man VD ringer telefonen stup i kvarten även när man vill vara ledig :-) magen putar! japps! Bebis!

Vi tar en paus i shoppandet och inmundigar lite kaffe o kaka. Lillebror får gröt.

Jag kom hem med duk, ljus, ljusfat, hårglans, örhängen, ny tröja, ny kjol, strumpbyxor m.m.

Nya fina kjolen

Mötte sen upp älsklingen på Skopunkten och fick även tag i ett par nya kängor, sen handlade vi lite på Maxi och Daniel och lillknoddas åkte hem medans jag fortsatte till systemet för att inhandla lite vätska till imorgon :-) Var tvungen att gå inom AG’s också för jag hade glömt lite på Maxi. Väl hemma väntade spisen och det blev tagliatelle med lättstuvad spenat med lite ädelost i. GUDAGOTT!

Imorgon är det som sagt tjejfest hos Annika. Ska bli SÅ kul! jag hämtar upp Anna vid 17:15 sen kör vi ut till Bjuv för en helkväll!

Hoppas ni alla får en toppenhelg!
KRAM


Inga kommentarer to “Helgen är här!”

 1. ida skriver:

  ååh, vad härligt med en riktig shoppingdag!! du verkade komma hem med mycket nytt – alltid lika roligt! men paketet från usa såg så minilitet ut… hur kan en hel brudklänning få plats i det?! nu ska jag trippa in till din viktsida och se om jag kan få lite recepttips inför veckan… kram på dej !/Ida

 2. Millan skriver:

  Tänkte bara titta förbi och lämna ett litet livstecken. Jag är här ibland och läser lite, men främst lånar jag recept från din viktsida.
  Låter som att du har fått riktigt mycket gjort. Ska bli kul att se klänningen sen :-)

 3. Sanna skriver:

  Låter underbart gums! Grattis till fynden! Du ser ut att ha fyndat en sån stol som vi har till Samuel! Vi behöver en ny till Gustav (som numera lånar Samuels) (samuel har lånestol) men vi är kroniskt fattiga! Det får bli att önska sig i julklapp!
  Håret ja.. Kommer kanske upp en bild sen när jag duschat ;) Just nu ser jag ut som en liten rugg-uggla :D MASSA kramar

 4. LiS skriver:

  Idag var det din tur att ha rosa tröja ser jag ;)

  Hoppas ni får kul på det där partyt, du berättar väl sen vad du köpte! :))

  Puss

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress