Aj aj, är nog dags för ett besök hos min naprapat.. börjat få ont i rygg/bäcken igen :-(
Sen har STORA tröttheten befunnit sig här ända sedan vi kom hem.. tror det är bristen på sol!

Nåväl! Dagarna har sniglat sig fram! Det är ju bara jag och Lillebror om dagarna nu för Daniel är på jobb och barnen hos sin pappa. Känns konstigt när man varit allihopa så länge!

Igår var jag inne och fikade hos granntjejen Anna som har lilla Maja snart 7 månader. Hemmabakad mandeltårta *slurp* Sen var det tonfiskgratäng på kvällen som kusin Annika tjatat på mig så länge att göra! Jodå, den var SÅÅÅÅÅÅ god!
Apropå Annika, jösses vad kul vi hade i lördags! Jag och Annika hade ju lite vuxenskoj när alla barnen gått hem.. grabbarna fick ta hand om Lillebror och Arina medans vi drack lite vin och gjorde ”kusselinos” som vi kom på (Oboy, mörk rom och kaffe creme likör) Det finns ingen jag har så roligt ihop med när vi fått lite innanför västen, beror väl på att vi är så lika så det kännas som att festa ihop med sig själv *skratt*

Igår gick även alla inbjudningar ut!! Det ramlade in ”Ja tack” mail hela eftermiddagen/kvällen och det ringdes även en del. Kuligt! Är ni nyfikna på hur inbjudningen ser ut? Klicka här för en skärmdump från pdf dokumentet

Karamell där det står ”Daniel & Åse 12 Mars 2005 på”

Idag har jag varit och lunchat med Cissi, hon är i vecka 22 nu och har en mage som får en att ropa WOW! Vart ska detta sluta?? Hon ser ut som hon vore i 7:e månaden!
Det var trevligt som vanligt! Gick inom Lena (LiS) men hade glömt att det var hennes lediga dag!!! Fick språka lite med Annas (med Noah) syster Ida istället som jobbar hos LiS. Stackars Anna är jättekrasslig i förkylning. Vi skulle träffats i måndags men hon hade rykt på en dunderförkylning på natten. Stackars stumpan!

Daniels pappa är tyvärr mycket sämre.. Idag blev han inlagd igen på Hospice i Malmö. Bådar tyvärr inte gott.. Han strålbehandlas just nu som ett sista försök att stoppa hjärntumören men chanserna är tyvärr inte så goda.

Imorgon är det dags för BVC besök, på fredag mammaträff och fika med Knickan, på lördag åker vi ner till Daniels pappa eventuellt och på söndag är det kalkonmiddag hos syrran! :-)
Jag har varit jättekass på att besöka alla mina favoriter ända sen jag kom hem, energin har tyvärr inte funnits där. Flååååt.


Inga kommentarer to “Hej hej hemskt mycket hej”

 1. Marie skriver:

  Underbart och orginellt inbjudningskort!! Kan tänka mig att resten av bröllopet blir likadant. Ser fram emot framtida foton!! :)

  kram, Marie

 2. Anna LB skriver:

  Hej hopp!
  Hoppas du snart får tillbaka lite energi!
  Vilken otroligt fin inbjudan ni har – och rolig också :-)
  Jag längtar också efter att se foton från DEN dagen….
  *kramis*

 3. Sara skriver:

  Vilken annorlunda inbjudan. Orginalitet gillas! Ser fram emot att få se bilder i mars någon gång. För det får man väl?

 4. Terése skriver:

  Urtjusig inbjudan! Det är så roligt att läsa om alla era bröllopsplaner!

 5. Petra skriver:

  Ase!
  Otroligt vacker inbjudan ni gjort! Njut av tiden infor ert brollop (aven om det ar stressig). Det ar ju sa otroligt roliga att planera sitt brollop! Onskar att jag och Steven kunde gifta oss varje ar! Onskar er all lycka till i planerigen!

  PS. Fick kameran igar – den ar som du; underbar!

 6. Sanna skriver:

  Cooowabunga vilket snyggt inbjudningskort. Jag måste nog anlita er sen om jag skulle få för mig att gifta mig en dag. jag sluta aldrig häpnas och förundras över er fantastiska fantasi och enorma talanger!! :D

  Min inbjudan måste ha snatchats av brevbäraren. Han ska genast få på moppo (hur ska vi annars kunna gifta oss? ;)) *ASG* PÖSS gömselömse

 7. adnillen skriver:

  WOW wow WOW! Jag vet vilken jag kontaktar för sådant som ska ut i tryck sen ;) Håller på att utbildar mig själv inom grafisk design men mja – så där långt i utbildningen har jag inte kommit än *skrattar* (kommer jag ens dit?? :D) Jag är imponerad, snyggt inbjudningskort!!

  Kramen!

 8. Lena skriver:

  ahum! Mitt inbjudningskort kan inte ha kommit fram tror jag ;) Det är ju jag som är barnvakten jueh!! ;)

 9. Maria skriver:

  Kanonfint och originellt! Kram kram!

 10. Ellen skriver:

  WOW vilket läckert inbjudsningskort!!! Inte alls trist och tråkigt utan väldigt orignellt. Och snyggt! Är det designproffset Åse som formgivit, tro? ;-)
  Det är ju så att ibland har man mer tid och ibland mindre. Jag önskar att jag kunde hålla mig från internet om jag har mycket att göra, men icke… Så ha inte dåligt samvete för att du har annat för dig :-)
  Kram Ellen

  Tack gumman! Nä du har ju rätt, jag vet att jag inte ska ha dåligt samvete och på ett sätt har jag det inte för jag vet ju att mitt verkliga liv är viktigast men man vill ju gärna surfa lite favvisar också:-) japps, men det är fakltiskt Daniel som stått för den huvudsakliga formgivningen! Han är ju AD och mer hemma på formgivning för tryck än jag :-) Men det är kul att ha gjort det själv!
 11. ann skriver:

  Men wow vilket häftigt inbjudningskort! Inte alls så där trist tråkigt o tradionellt… Men då kommer jag då kl 16.00 o kastar lite ris nja det får bli blad från kallor;)
  Kraaaaam//

 12. lena skriver:

  ert inbjudningskort var jätte fint, jag är övertygad om att ni kommer få ett helt underbart bröllop :-) KRAM!

 13. LiS skriver:

  Typiskt du skulle komma inom på min lediga dag. Nästa gång får du skicka ett sms innan för då kanske vi kan träffas och ta en fika på stan, om jag är ledig vill säga ;)
  Varje onsdag är jag alltså ledig :)

  Vackert inbjudningskort!!

  *kram*

 14. Ulrica skriver:

  Be inte om förlåt för att du inte surfat runt hos favoriterna…ibland har man mer tid, ibland mindre.. sånt är livet ;)

  Vilket urläckert inbjudningskort.. mycket orginellt och vackert. Hur många räknar ni på ett ungefär att få som gäster?

  Till sist måste jag bara säga att det låter så roligt när du skriver att du gick INOM LiS… jag har sett detsamma hos andra också… det är ett ovanligt ord för oss här i mitten av landet… skoj tycker jag att även se lite dialekter i skrift.

  Kram Ulrica

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress