I går var det konsert på Dunkers kulturhus av pianoeleverna. Michelle har gått och spelat i snart ett år och alla fick spela en liten snutt. De var ju i olika faser, vissa var nybörjare, andra hade gått i flera år. Roligt att se och Michelle var jätteduktig :)

[flashvideo filename=video/MVI_1050.flv /]

Ikväll ska jag och twinsen gå och se på Guldkompassen! Den har premiär ikväll. KUL! De fick Bio presentkort av Anna & Patrik när de fyllde år så de ska utnyttjas ikväll!
I morgon bär det i väg ner till svärmor för en hel dag där – Mysigt, det blir inget Danmark – fattiga som vi är denna månaden. Såååå tråkigt, det är så mycket man vill handla :(
Nä nu ska vi baka lite här!!

KRAM på er!


26 Kommentarer to “Härlig fredag på er!”

 1. Cissi skriver:

  Men gisses, blir alldeles rörd. Dina tårar måste ha trillat när Michelle spelade. Tänk att hon kan spela piano, det har alltid varit min dröm att kunna men aldrig fått tummarna loss. Du sådde ett frö i mitt huvud, nu blir det pianolektion för lilla Tindris.

  Sist men inte minst vill jag säg, gud så vackra ni är på bilderna. Dottern lika vacker som sin mor :-)

  Puss

 2. Mammaliv skriver:

  Hoppas ni haft en mysig helg! Min RSS hit strular lite så jag har helt missat en massa inlägg :-( men får läsa i kapp lite nu istället… passa på när K badar med pappan *S* Hon är annars som ett plåster på mig på helgerna. Blir ju så när man inte ses så mkt i veckorna…

 3. Hallon skriver:

  Mysigt med bion och Michelle var ju hur bra som helst! Piano är ju dessutom såååå vackert att lyssna på:) ..jag anställer henne till den dagen jag ska gifta mig :)

  kramkraam

 4. Jill skriver:

  Oj, vad duktig hon är!!
  Glad helg! :)

 5. Nettan skriver:

  Vad duktig hon är! Underbart med barn som tycker om att spela!
  Ha en härlig helg och hoppas att Guldkompassen var bra?

 6. Angelica skriver:

  Vad duktig hon var!

 7. Ann skriver:

  Duktig dotra du har!!!! Och snart växer hon om dig ;)

  trevlig helg snuttan!!

 8. Malin J skriver:

  Duktiga tjejen! Själv minns jag min första (och enda) pianouppvisning, det var i pausen på klassens julspel. Alla småpratade och endast mina föräldrar lyssnade och applåderade. Hahaha kanske inte så konstigt att jag slutade spela piano.
  Kram och trevlig helg

 9. jenco skriver:

  Så fint hon spelade!! Ni måste vara så stolta! :)

  Trevlig helg!
  Kram

 10. chalitt skriver:

  vad duktig hon är Michelle stumpan!!! Ha de sa mysigt pa bion och pa julmarknaden i Malmö nu!! kram pa dig!!

 11. ellan skriver:

  Hej gumman!
  Nu har jag missat nåt igen…
  Jag har legat på sjukhuset ett tag och opererat mig igen..men mår bra nu.
  Har du blivit av med jobbet?!jag blir nyfis men du behöver inte svara.
  Vad synd att du inte kommer till tivoli i morgon..för jag ska nämligen dit..men chansen att lyckas se varandra är väl inte så stor..hi hi..

  Idag är jag glad…har fått en fin 4:a här i Trelleborg.Vi tänkte om och väntar med hus tills vi ser hur marknaden utvecklar sig och hur priserna blir nästa år.
  Jag är iallafall superglad över mer yta och nya möbler..och sonen blir granne med skolan!

  Hoppas ni får en härlig helg!
  Kramis Gabriella

 12. Ida79 skriver:

  Åh så duktig hon är! Kan tänka mig att ni kände er stolta!

  Ha en bra helg och 2:a advent!
  Kram

 13. Therese skriver:

  Vad duktig hon är på att spela!
  trevlig helg på er!

 14. Marie skriver:

  Vad duktig hon är!
  Mysigt med bio en sån här regnig höstdag. Hoppas den är bra!
  Trevlig helg =)

 15. tjohalia skriver:

  Åh vad mysigt med bio, berätta gärna sen vad du tyckte om filmen. Trevlig helg! Kramar Sandra

 16. Snigla skriver:

  Stackarn hon såg halv panikslagen ut ju (nervös blandat med koncentration antar jag)! Men hon spelade jättefint! Gratta henne från mig :))

  Gud jag minns hur det var att uppträda när andra faktiskt tittade på… gaaaaahhhh *nervvrak var man*…har man aldrig någonsin gjort ett fel innan då.. så gör man det ju när man är sådär nervös… *been there done that* jag har total scenskräck..

  Kram på er, ha en bra helg!

  PS – bättre o ta danmark när man har pengar.. så man kan shoppaaaaa :)) Nu får ni se fram emot en jul i nya huset istället!

 17. Annica R skriver:

  Bra spelat! Ska på konsert ikväll och se min dotter spela, det är alltid kul att höra hur mycket de lärt sig. Funderar på Köpenhamn imorgon, men vädret ser inte så lockande ut här i Skåne med ösregn hela dagen. Ha en trevlig helg!

 18. Annisen skriver:

  Wow så du duktig hon är Micheloppan :-)
  Älskar uppvisningar och lucia och annat så man får gråta en skvätt och stolthet.

  I morgon är det vår tur, då ska Noah ha gymnastikuppvisning på IH och sina tricks, hopp och kullorbyttor :-)

  Bäst att ha fickan full av näsdukar.

  Puss

  PS. Du är alltid lika snygg gums på dina bilder och irl. DS.

 19. peaches skriver:

  Åh, vad duktig hon är!!! :) Hälsa henne det!!!

  Ha en jättefin helg!

  *kramisar* från mig och Hampus

 20. Lisa skriver:

  Gosegumman så fint hon spelade. :-) Ni är ju så fina allihopa på bilderna.

  Trevlig helg gumman!

  Kraaaaaaaaam

 21. Limus skriver:

  Vad fint hon spelar! OCh du, vad fint att du stod på dig mot gubben from hell.
  Guldkompassen ska jag iväg med Stefan och se nästa helg. Vi ska vara barnlediga. Jag minns inte när vi var det sist. :-)
  Ha en trevlig kväll!

 22. Maria i Gbg skriver:

  Åhhhh…. Jag blir alltid så gråtmild när det är uppvisningar i sång, musik eller dans. Skolavslutningar är en plåga för mina barn eftersom dom alltid är rädda att jag ska börja gråta helt okontrollerat. :-D Och det spelar ingen roll om det är mina egna barn eller några jag aldrig har träffat som visar upp sig. Klumpen i halsen kommer som ett brev på posten oavsett. Och det här var inget undantag. Duktiga duktiga Michelle.

  Kram från Gbg

 23. Tina skriver:

  Duktig tjej!

  Ha en trevlig helg trots uteblivet Danmarksbesök!

  Kramis

 24. Jätteduktigt! Jag är imponerad!

  Önskar er en mysig biokväll!

  Kramar

 25. Alexandra skriver:

  åhhh… vill också se den filmen men får snällt vänta tills den kommer på DVD :)

  Ha det så trevligt på bion och trevlig helg på er!!!

 26. Britt-Marie skriver:

  Vad duktig din lilla pianist är.
  Trevlig helg på er!

  Kram

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress