”Här kommer Noddy, Noddy! Nu tutar han på oss, här kommer Noddy, Noddy! I sin bil förstås. Här kommer….”

Jag får inte sätta på någon annan DVD än just Noddy för Lillebror! Inte en chans att se något annat på TV:n annars blir det ramaskri! Konstigt, Arina är helt betuttad i Noddy hon med!
Jag är hemma med sjuk Lillebror, say no more!

Vi bygger med klossar

Åhhh tristess, tristess tristess.. usch vad allt är tråkigt nu!! Jag vill ha sol som ger mig energi! Allt är grått och trist känns det som! Kallt och ruggigt! Jag vill gå långpromenader i ett grönt pålsjöskog och ligga nere vid ”Fria Bad” och lapa sol!
Och så vårt kök som ser ut som kriget nu med uppbrutet golv m.m. Det kommer dröja minst 1 månad innan det är fint igen…

Vi som alltid har så mkt på schemat har stora luckor i kalendern och ärligt talat, det är AP TRIST! En del saker är inbokade som är kuligt givetvis! Kussens drinkblandar fest i slutet av Januari, älsklingen ska på skidsemester med grabbarna samma helg (Sälen) , Stockholm i februari med familjen. Då ska vi umgås med Martin, Anna, Amanda, Klara och Olle och så ska jag kramas massor med goaste Maria

Igår pallrade jag iväg mig till viktväktarna för domen efter höstens totala hälsobortfall! Kändes skönt att gå dit och jag är peppad till max nu!
Man äter ju så mkt god mat när man viktväktar! Så jag fattar inte varför jag flippade ut i höst.. Nåja, förändringens vindar är här och det är slut med pendlingar upp o ner, det är ett LÖFTE!

Nu ska min lille tolle sova eftermiddag så jag säger ajöken och trevlig helg!!


Inga kommentarer to “Här kommer Noddy”

 1. Kusse skriver:

  Du har blivit utmanad ;)*pekar på min blogg*

  Har provat att ringa dej idag, tänkte kidnappa dej på en lunch. Hörde att Nolle var skjuk. Krya på min lille svärson!

  Kramis Aika

 2. Britt-Marie skriver:

  Hej!

  Tack för lösenordet. Har heller aldrig hört talas om Nodddy, men det ”dyker” upp nya leksaker o.dyl jämnt tycker jag. Men har man inga små barn, så hänger man inte med i svängarna.

  Trevlig helg!
  Britt-Marie

 3. Lotta skriver:

  :-)Hade aldrig hört talas om Noddy när jag läste här häromdagen, men nu har även vi stiftat bekantsakap med den góa Noddy. Vi fick en reklam -dvd där bla Noddy, Nasse (nallen)- för övrigt en av moderns favoriter, Räddningsbåten Elias, tåget Tomas. Det är alldeles lagom långa små berättelser – ca 10 minuter.

  Ha en skön helg!
  Kramar

 4. Lotta skriver:

  :-)Hade aldrig hört talas om Noddy när jag läste här häromdagen, men nu har även vi stiftat bekantsakap med den góa Noddy. Vi fick en reklam -dvd där bla Noddy, Nasse (nallen)- för övrigt en av moderns favoriter, Räddningsbåten Elias, tåget Tomas. Det är alldeles lagom långa små berättelser – ca 10 minuter.

  Ha en skön helg!
  Kramar

 5. adnillen skriver:

  Noddy? Ingen filur som är känd för mig, än! HA HA! Men kan tänka mig att den går hem för dom små.. *ler*

 6. Pia skriver:

  pöss tillbax nu har jag varit med Jasse hos tandläkaren och inga hål!! JIPPI!! Men attans vad kallt det var att cykla brrrr poss

 7. Stina skriver:

  Åh jag längtar också efter vår och sommar! Har så svårt att komma upp på morgonen nu när det är så mörkt. Men snart märks det att vi är på väg mot ljusare tider igen! *längtar*
  Jag ska skriva in mig på VV på tisdag och hoppas vara i mål lagom till sommaren. Vi får peppa varandra!
  Kram :-)

 8. Laila skriver:

  Åh, Noddy älskar min Kaisa också.
  Han är ju bara så söt!
  ja, visst är det trist att vara hemma sådär, även om det ibland kan vara skönt också. Hoppas att lillkillen kryar på sig riktigt snart!
  Kramis Laila

 9. ida skriver:

  Åh, jag har ingen aaaaning vem/vad Noddy är shock – det blir väl så när man varken har små barn eller tv.
  Tack för lösen, tjejen och ha en supernice vecka! storstorkram

 10. Carola skriver:

  Hoppas Noel piggat på sig och att du inte åkte på samma utan kunde komma ut igen.
  Håller med, våren/sommaren får gärna komma snart…

 11. Bina skriver:

  AWWWWW… här är det Noddy på hög nivå också! *nynnar* Det där har gått i perioder i vårt hus, det startade med (uttal: barnspråk)LOTTAAAA sen Noddyyyyy och nu är det även mycket EEEEMIIIIL.

  Hoppas Noel piggat på sig över helgen och är i fin form igen!

  *kramen*

 12. Pia skriver:

  Söt han är där han sitter så superkoncentrerad … :-)
  Kan trösta dig att jag har det kallt även här 9 grader och ska tilläggas att byggnaderna är inte utrustade för kyla så det är änvärre inomhus, brrr för Januari.
  Fleece och jacka inomhus…sjukt ju.
  Kramar!!!

 13. Kusse skriver:

  Ja, lille Noddy är verkligen en räddare i nöden, vid tex. strykning och annat kul hemarbete.
  Måste säga att ja tycker att apan Agnes är lite smäläskig! Vet inte vad det är med henne som gör mej liiiite småskraj ;) LOVAR att hade jag varit liten så hade jag varit skitskraj för henne precis som jag var för ugglan på taket, Hedvig eller vad det hette. Mesen Aika, det är jag det ;)

  Krya på lille Nolle!

 14. Maria skriver:

  Hej goding!!!
  *jippiiiee* Snart kommer vi att få ses; kuligt!! Hojta till när du vet vilket datum så ska jag avboka allt annat!! ;-/
  Imorgon bränner jag oxå till VV; skönt med en kickstart!
  Pusspuss

 15. Sofia skriver:

  En sån där depparkänsla har vi alla ibland. Jag själv har den lite väl ofta numera…stress.gif. Jag kan dock piffa upp mig med att vi åker till Marbella i Maj. Thihi…tongue

  Hoppas Det löser sig med golvet i köket och att Ni snart får det fint igen..

  Kram

 16. Millis skriver:

  Jag tror jag har sagt det förut, men lillkillen är ju så lik min lille älskling Frank att jag får värsta abstinensen efter Frank varje gång jag ser kort på din Noel. Franks favorit är däremot något som heter Lilla röda traktorn, som han gladeligen låter gå hela dagarna… eller tills min syrra håller på att få ett smärre anfall.

  Hoppas du får en riktigt bra vecka!
  kram Millis

 17. Cissi skriver:

  Skickar över lite laddad energi till dig gumman.
  Vi kan väl boka in en vinkväll med inbakad lycka till förrätt och humor med skratt till huvudrätt, till sist kramar till efterrätt.

  :-) PUSS

 18. Annso skriver:

  Hej hej! Hoppas att Noel mår bättre och att du har haft en trevlig helg! Lycka till med ditt viktväktande, med din motivation är du snart tillbax på din målvikt.
  Kram
  Annso

 19. lena skriver:

  här har du en till som längtar efter den underbart härliga våren upsidedown är trött på allt det gråa & trista ;-/ stackars lilla skrutten som är sjuk, hoppas att han mår bättre nu! ha en fortsatt fin helg hjärtat, KRAMAR :*

 20. Carina skriver:

  Hej på dig ! Roligt med ännu en uppdatering från dig !

  Här har du en till som också längtar efter solen. Visst, jag älskar snö och vinterkylan, men man kan ju även då längta efter solen ibland.

  Ha en riktigt trevlig helg där hemma !

  Kram Carina

 21. Malin skriver:

  Nu har jag varit och lekt på Noddys sida ha ha. Själv får jag stå ut med Anki Anka och Pippi dagarna i ända, ja vad skall man säga, skulle ju ínte ha tv:n som barnvakt, men visst är det skönt att få göra något i fred en stund…. Hoppas Noel kryar på sig. Skall också ta tag i mitt viktväkteri igen efter julutflippningen.

 22. Tanja skriver:

  Stackars Noel… Hoppas han blir frisk snart!
  Jag har också en sjuk Noel som älskar Noddy här hemma så jag vet hur du har det. Jag däremot låter maken vabba så att jag kan sitta i soffan och jäsa i lugn o ro :)

 23. maria skriver:

  Hoppas Noel blir frisk snart!
  Trevlig helg på er! *kram*

 24. Trollis skriver:

  Inne med en kram o trevlig helg! :*

 25. Ellen skriver:

  Men jisses jag förstår att Noel & Arina är tokiga i Noddy! Det där leksakslandet var ju ursött! (Måste slå på Kanal 5 på måndag morgon bara för att se en liten snutt. Hi hi!) Hoppas lillprinsen kryar på sig snart! :*
  Januari ÄR den absolut tristaste och mest onödiga månaden på hela året. Men man får väl se till de små guldkornen i vardagen för att inte svimma av tristess. wink
  Kram, Ellen

 26. Madde skriver:

  Här är en till som vill ha sol och värme och tycker det är riktigt grått och trist ;)
  Om inte Andreas hade haft så mycket på jobb just så hade vi nog åkt iväg på långresa nu

  Hoppas att Noel kryar på sig snart.
  Kramar

 27. Lizzen skriver:

  Jaa inte är det mer sol här, iofs bor vi ju inte såå långt ifrån varandra..men ändå;)..
  Hmm januari måste var den sämsta månaden på året..det har jag kommit fram till..det e trist och tråkigt helt enkelt!!

  …hoppas du klarar dig utan förkylningen, kan tro att det är mindre skoj när man själv är sjuk+att småttingarna är sjuka också!!

  Krypa på lilla pojken!!

  Kraaaam

 28. Jempa skriver:

  Ååånej jag vet hur det känns. Det är grått, trist och bara röööööv ibland!! Men jag lovar, att snart vänder det. Du får bädda ner dig i soffan med en riktigt bra rulle, eller kanske kolla in Peppe när han dansar rumba klockan 20.00? ;) ;)

  Ha en häääärlig helg! KRAM!

 29. Alexandra skriver:

  Åhh…stackars lilla Noel, hoppas att han kryar på sig snabbt!!!

  hmmm Noddy?! Det märks att man inte har småbarn längre, då var det Bananer i pyjamas och Teletubbies som gällde ;)

  Trevlig helg på Er gumman!!!

 30. Vickantikkan skriver:

  ps) hur får du dina bilder så fina med ram runt??? *avis*

 31. Vickantikkan skriver:

  Oh no vad trist, hoppas du får hålla dig frisk iallfall. Själv mår jag pyyyyton men det försöker jag bota med lite varm O´boy nu..:)

  Det är lika grått och trist i Sthlm nu vill jag lova… Inte ens lite snö som lyser upp, gaaaah!! Tur man ska till solen snart ;) höhö

  Ha en toppen helg!!!

 32. Lotta skriver:

  Här är en till som längtar efter sol och vår!!! wink Så himla trist och grått det är nu. Konstigt man blir lite deprimerad…näeee! :(

  Ser fraemot fikan i veckan! ;)
  Trevlig helg på er sötnosar!

  Kram kram! :*

 33. Jessica skriver:

  Filip tycker sååå mycket om Noddy, det är morgonprogrammet för honom innan dagis :)

  Hoppas Noel kryar på sig snabbt och att tristessen flyger sin väg ;)

  Trevlig helg!
  Kramar!

 34. Mathilda skriver:

  tråååkigt att vara sjuk. skickar över en mängd krya-på-dig-kramar till Noel.

  Noddy ja. Jag vet en till liten tjej (nej inte jag, sååå liten är jag inte *S*) som också är helt kär i Noddy. Jag vet inte om jag är lika förtjust nu efter sådär 1000 vändor ;)

  Kraaam!

 35. Lotta skriver:

  Hej Åse!!!
  Har så tråkigt på jobbet.. har nog surfat in på din sida säkert 20 ggr de senaste 2 dagarna.. och nu äntligen var här en uppdatering!!!!
  Hoppas Noel kryar på sig snart!!!! Ja januari är en sån där mellanmånad. Men man är verkligen dubbel.. för ibland bokar man upp sig så man inte har en enda helg fri flera månader framåt.. och då går man verkligen och längtar efter en lugn helg och att bara göra ingenting..men sen när man inte har så mkt i kalendern så blir man rastlös för det.. :-).
  Ni får iallafall ha en superbra helg.. och tänk inte på röran i köket.. tänk hur fint de kommer bli när det är klart!!!

 36. Annica skriver:

  Här är en till som lääängtar efter sol och värme! Härliga vårdagar med hög luft och ljusgrön Pålsjöskog, vitsippor, utflykter och annat mys!
  Och du, dom där eventuella extrakilona går du ner på ett nafs!
  Kram!:*

 37. Marie skriver:

  Jaaaaa lite sol och värme hade varit underbart!! upsidedown Hoppas lillprinsen kryar på sig snart!! :*

  kram!

 38. Nina skriver:

  Skickar krya på dig kramar och hoppas han blir frisk snart.
  Längtar med till våren trots att vinter kan vara så vacker eller vinter/våren rättare sagt så länge det inte är bara blask överallt, längtar efter solen fast här har den kikat fram lite nu sista dagarna både igår och idga har det varit riktigt vackert så skickar lite sol till er med.
  Önskar er en trevlig fredag och helg.
  kram

 39. Åsa skriver:

  Haha… jag vill inte steka mig i stolen som jag skrev.. utan i SOLEN!! :-D

 40. Louise skriver:

  Hahahaha, jag kan säga att Wilmas två dvd filmer med Noddy går oxå väldigt värma här!! Det är det enda hon kollar på… hon är helt förälskad i den där Noddy uppppp

  Hoppas Noel kryar på sig snart så vi snart kan ses tongue

  Massor av kramar!

 41. Åsa skriver:

  Jag läääääääängtar också efter sol!! Jag vill gå på härliga powerwalks på ASFALT, jag vill ligga i solstolen och steka mig i stolen, jag vill gå barfota i gräset, jag vill se löv på träden och framför allt så vill jag känna mig pigg och kreativ NU! tongue

  Nåväl, ikväll ska jag dricka gott rödvin, dippa morotsstavar i minifraiche och njuta av livet. vodka Förhoppningsvis känns nästa vecka lite ljusare.. man ser ju solen då och då nu i allafall, så det finns hopp om livet! ;O

  Hoppas sonen kryar på sig fort!

  Kram! :*

 42. Sara skriver:

  Skickar lite krya-på-dig hälsningar, hoppas han blir frisk snart!

  Visst är det en supertrist årstid detta? Jag läääängtar till våren och sommaren. När det blir ljusare ute, mer sol och värme framför allt. Var ute och gick en promenad idag och det var is överallt, skithalt och man gick där som en gammal tant ungefär… grin Tur att man hade vagnen som stöd… haha!

  Har ju redan sagt det tidigare, men det där med vikten kommer inte bli några problem för dig. Poff säger det bara så är dom borta! :-)

  Hoppas ni får en fin helg! KRAM

 43. Gabriella skriver:

  Ha ha..min son var oxå heltokig i Noddy när han var mindre,tjatig melodi efter 1000ggr*ler*
  Hoppas vi får lite sol här i Skåneland snaaart!
  Du är så peppad nu att gå ner i vikt,så du grejar det nog galant:-)Ha det så bra!
  *kram*

 44. Helena skriver:

  Trist med sjukdom, hoppas att han kryar på sig snart. Du ska se att du klarar dom där kilona galant, det är ju bara att bestämma sig!

  Ha en härlig helg hela familjen!
  KRAM

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress