Nu är 44 julklappar inslagna och jag och daniel firar med lite Blossa starkvinsglögg gjord på rom – Ahhhhh vad gott! Om inte så är det i alla fall lenande mot min röst! Annika påstår att hon nästan blir kär i mig när jag ringer, jag låter som en riktig karla-karl! Lillebror är tack och lov bättre! Den lille har varit sååååååå otursförfölj! Det har som sgat varit förkylning, brännskador, han har slagt sig i huvudet otaliga ggr nu när han börjat ställa sig upp och droppen var att han föll ur vagnen i förrgår! jag får ångest bara jag tänker på det. Det är ju så, denna åldern går de från ingenting till allt! Så vi hade inte selat honom för det känns inte som det har behövts – trode vi ja! han föll med huvudet före rakt ner i betonggolvet på EKO hallen! Ljudet av när han slog i marken förföljde mig hela dne kvällen. Han hade änglavakt och klarade sig med en rejäl fläskläpp. Det blödde ymligt så först kunde vi inte se om han bitit igenom läppen.. Efter det har vi i princip burit på honom hela dagarna.. jag vågar inte släppa honom ur sikte.

Imorgon kl 13 samlas vi hos storasyrran för en dag i frosseriets tecken :-) Julklappsutdelning sen efter Kalle Anka som lär ta halva dan med tanke på att bara vår familj har 44 stycken! :-)
Daniels mamma firar jul uppe hos Daniels bror med familj i Stockholm så vi firar lite sen nästa vecka, antagligen på onsdagen. På Nyårsafton bär det hem till Annika & Peter, ska bli sååååååå kul! Jag och Annika har pratat om nyår sedan vi förlöstes :-) Massor av god mat och massa gott att dricka blir det!

Nåväl med detta önskar jag alla en riktigt GOD JUL och hoppas ni alla får ett par sköna helgdagar!

Julgran á la F F

Inga kommentarer to “God Jul!”

 1. Dest skriver:

  Ohhh vilka härliga foton från julafton och vilken julgran ni hadde!! En Disney gran juh…

  Hoppas att Noels läpp mår bättre… det såg inte alls så skoj ut….

  Hoppas att Ni får ett gott slut och en God förtsättning på den nya året… snars som gifta ;-)

  Kramis i massor…

 2. Maria skriver:

  Du höll på att skrämma livet ur mig! ;-) Använder Firefox och hade valt att öppna alla mina dagboksfavoriter ”in tabs” och helt plötsligt hör jag din röst strömma ur högtalarna och först fattade jag ingenting, men när jag bytte till rätt ”tab” insåg jag varför! :-D Söt-Noel!

  Kram till hela familjen!

 3. LiS skriver:

  Å lille plutten, vilken läpp!
  Men en gullig film ;)

  God jul på dig snuttan!

  Kram

 4. lena skriver:

  det lilla busfröet har verkligen otur :o( tur att han inte slog sig mer än vad han gjorde! ville bara önska er en riktigt god jul, hoppas att ni får det riktigt mysigt :o) det låter inte dumt med 44 julklappar ;o) KRAM på dig åse!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress