Nu är denna skönheten beställd! Var så många snygga sidobord där men detta passade bäst, vi ska ju ha vit högglans både på soffbord och mediamöbeln. Satsbordet skulle komma inom några dagar.

img_9442

Apropå mediamöbel så hade EM denna som påminner starkt om den jag kommer bygga ihop av Bestå sortimentet! Vi kommer ha två dörrar ytterst och sedan två lådor i mitten. Dessutom ska vi ha samma möbel ovanför fast med 4 vitrindörrar i klarglas.

img_9442


5 Kommentarer to “Forts. sidobord”

 1. MariaD skriver:

  Skitsnygg mediamöbel! Men är det bara jag som vill ha dom lite högre? Alla är för låg för min smak. Ligger man i soffan ser man inte nedre kanten av TV`n för bordet ;))

 2. Petra skriver:

  Det var inte alls trevligt med kräkningen, som du sa var det ett barn, som tur var. Men ändå. Sen när man äter vill man ju inte precis ha ett brevinkast i ögonen. Lite olägligt att sonens muffins hamnade där i bild bara, hihi..

  Sidobordet är superfint, blev lite sugen på att fixa nytt bord till ungarnas tv-rum nu. Vi har massiv ek i vårt vardagsrum och barnen har ek från ikea. vill byta ut deras ekgrejer till vita snygga, hm. *Vågar* inte berätta det för mannen bara, han blir väl lite tokig om vi ska byta möbler igen hahhaha.

  ha en fortsatt gó helg

 3. Åse skriver:

  haha njae :) Vi tittar aldrig på dvd filmer (jo när vi hyr) (kör allt via datorerna) utan barnens DVD filmer kommer vara däruppe i deras allrum :) I vitrinen ska bara glas och spriiiiiit och ngn rolig inredningssak stå :)

  [quote comment=”950″]Läckert det blir!!!!
  Och att ha glasvitrin är ett måste om ni tänker ha alla dvd, boxer/digitaltv apparater där så att ni slipper öppna dörrarna! Funkar klockrent hos oss;) Men det har ni nog redan tänk på :)[/quote]

 4. ann skriver:

  Läckert det blir!!!!
  Och att ha glasvitrin är ett måste om ni tänker ha alla dvd, boxer/digitaltv apparater där så att ni slipper öppna dörrarna! Funkar klockrent hos oss;) Men det har ni nog redan tänk på :)

 5. Louise skriver:

  gud vad snyggt sidebord!! Ni kommer få ett kanon snyggt hem gumman! :) Massor av kramar!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress