Jag äääääälskar ju Isa Norman (Isa Form) och hennes illustrationer, så valet var inte så svårt när jag letade gardintyg till lillebrors rum – det blir Elefantdjungel som hon designat åt Spira.

YH8M2133
Bild från Spira

Någon kanske tycker att tyget är för barnsligt, men det tycker inte jag! Jag är trött på Spiderman och tyget kommer passa in såååååå bra i hans nya fina, lugnande rum!


27 Kommentarer to “Elefantdjungel”

 1. […] moment varje kväll. Status är i allafall att allt är målat, gardinen + kuddfodralen av tyget ”Elefantdjungel” är sydda och ska sättas upp idag. Mörkläggningsgardinerna är uppsatta, socklar i killarnas rum […]

 2. Hanna skriver:

  Inte barnsligt alls. Väldigt fint och harmoniskt tyg. Loke ville ha spiderman på väggarna nu när vi ska renovera och jag vägrar. Jag vill ha enfärgat eller i alla fall en tapet med mysigt mönster i. Tycker du gör helt rätt.

 3. Therese skriver:

  Inte alls barnsligt, bara fint!

 4. Cia skriver:

  Det blir ju sååå mycket finare än Spiderman. (är inte direkt något större fan av batman och spiderman på sängkläder) kram!

 5. jenny skriver:

  Tyget är superfint!!! Inte alls barnsligt… sen är ju Noel bara fem!! :)
  kram

 6. Malin B skriver:

  Så härliga färger, ger en riktig myspys känsla! Blir kanonfint!!!

 7. Mammaliv skriver:

  Inte ett dugg barnsligt! Tycker det är otroligt fånigt att det ska behöva vara spiderman eller dödskallar på allt! Superfint kommer det bli!

 8. Ellen skriver:

  Barnslig? Han är ju bara fem år! :)
  Tyget är ju såå fint!! Gillar också Isas saker. Hade tänkt köpa en tavla av henne till nya lägenheten – men den är i öppen planlösning och saknar i princip väggar. ;-)

 9. Malin J skriver:

  Håller med dig, varför spiderman på allt, det går ju knappt att hitta saker till pojkar utan spiderman och döskallar, låt barnen vara barn med barnsliga motiv på sina saker.

 10. jack skriver:

  Jag igen … ;)
  Var kommer mattan ifrån? Är det Åhléns eller?

 11. jack skriver:

  Jag tycker tyget är ganska barnsligt. MEN, jag tycker barn ska ha barnsliga och roliga, färgglada saker runt sig. Det stimulerar nog deras kreativitet och fantasi mer än Spiderman (som jag för övrigt avskyr). Tycker inte alls om det där förbestämda flick- och pojkmotiven med prinsessor resp. hjältar som finns på kläder och annat i våra köpcentran. Nä, jag tycker Isa med flera formgivare gör rätt i att gå en mer neutral och glad väg och jag tror verkligen Lillebror kommer bli SÅ himla nöjd. Det hade jag blivit som unge! :D

 12. Therese skriver:

  Tycker inte alls att de är för barnsliga! Är också trött på spiderman och liknande. Min äldsta som har en spidermanmatta, men längre sträcker jag mig inte…om jag inte måste och det måste jag inte än på länge :)

 13. Mathilda skriver:

  Äh, vaddå barnsliga? Jag tycker det där tyget är skitfint! Och harmoniskt.

  Jag har lovat mig själv att ALDRIG köpa typ påslakan eller gardiner eller nåt med barbie, spiderman etc. Inga kläder heller, förrän ungarna ber om det. Då får jag väl överlägga med mig själv ;) Är dock löjligt förtjust i Hello Kitty, så jag motsäger väl mig själv lite där. Men det ÄR skillnad på Hello Kitty, barbie och spiderman.

 14. Jag håller med dig, det där tyget är uuuuuuuuuunderbart.
  Mina barn har aldrig fått ha Spiderman lr Hello Kitty på gardinerna, man blir ju galen i huvudet av det… :)

 15. Annah skriver:

  tycker det är jättefint… gillar inte heller spiderman och liknande tryck på kläder och annat.

 16. Helena skriver:

  Det är ju jättefint!! Håller med dig att det blir lite mycket superman och eldsflammor när man ser kill-grejor överallt.
  Min tös är mer åt det rosa/lila hållet. Eller… ja… ALLT som är rosa och lila går bra snarare ;)

  KRAM

 17. jennyh skriver:

  Det är inte barnsligt. Va jätte fint!

 18. mallan skriver:

  Ååå så snyggt! Isa gör ju så fina saker, visste inte att det fanns tyg. Tack för tipset!
  Det kommer bli fint! Förstår att du är trött på seriefigurer!

  Kram

 19. Veronica skriver:

  Jättefint både i trycket o färgerna,kommer att passa kanon!Håller med om att det är rätt skönt att ha nå´t annat i inredning,skulle absolut inte vilja ha spiderman heller,har fått tag i ett retrotyg med smurfar som jag ska ha i sonens rum o det kommer att bli sååå läckert!E brunt i botten o med härligt blå smurfar,love it!Får räcka med spiderman på kläderna..kramiz!

 20. Lotta A skriver:

  Underbart fint!
  Tänk att få sova bland dessa mysiga Elefanter.
  kram

 21. ~ Maria ~ skriver:

  Superfint!
  Jag är kräkless på spindelmannen – det är inte lätt med killar att hitta fina grejer och kläder utan dessa tryck :-/

 22. AnnaMathias skriver:

  Tummen upp! Jag håller med dig fullständigt!

 23. Jessica skriver:

  Tycker inte det är barnsligt! Tvärtom! Mycket bättre än spiderman el dyl o varar lite längre tror jag:)) Kudden var jätte fin!!
  KRAM

 24. Susanne skriver:

  Färgerna är ju perfekta för det rummet! Men herregud lite elefanter hit eller dit, det där skulle man ju näääästan kunna ha själv i sovrummet haha.

 25. Heléne skriver:

  De tyget är ju super fint! Kommer passa kanon i rummet. Håller me om att Spiderman mm inte passar att inreda me… men Hello Kitty påslakan funkar ju ;)
  Kram

 26. Bina skriver:

  Jag tycker inte alls det är för barnsligt.. lugnt och fint. (däremot tycker jag både spiderman, superman och barbie medflera är SÅ hemska att inreda med.. var infinner sig harmonin i det?)

  Fint val!

  • Åse skriver:

   Tack Bina!! Ja jag håller ju med! Vill absolut inte ha actionhjältar etc i inredningen. Jag kan sträcka mig till ett Hello Kitty påslakan;)

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress