Nejmensedär! Nu har det ju gått några dagar!

I går vaccinerade vi lille fisemisen (kattpest, snuva), åkte till en veterinär Petra och Micke samarbetar med så det blev billigt och bra!
För några dagar sedan tvättade vi soffan (tvättbara fodral) så härligt! Fast egentligen är vi dödströtta på soffan men man kan inte köpa allt man vill, med en gång ;)

I dag har jag gått igenom lite vad jag ska ha med mig till Rhodos och stordotra var där och norpade också. Vi är lika långa och väger lika mkt så vi lånar lite kors och tvärs ;)

Michan i MIN klänning ;)

Jag ska köpa en ny cykel! Jag älskar att cykla men den cykeln jag har haft de senaste åren är tung som en skördetröska så mina cykelturer är tyvärr få!
Funderar på en Monark Karin, har ni andra cykeltips? Vi ha en riktig dammodell, typ shoppingcykel (ballongcykel, original, kärt barn har många namn)

På fredag ska vi ha lite Rhodos-gettogether för att snacka igenom trippen lite =) Bästa Borgarna kommer och även Carro som var en av djursjukhuspersonalen som bodde i ”vårt” hus i Falsterbo – hon ska också med! Knep sista platsen på planet, booendet får vi se hur det blir med det där nere men hon är en tough cookie carro som tar det med ro ;)
Vilken härligt gäng vi blir!

Kram på er ni fina och så kul att så många gamla godingar hittat hit! =)


15 Kommentarer to “Counting down..”

 1. pernilla skriver:

  Har oxå hittat hit kul gillar din ”nya” sida! Hoppas ni får en härligt Rhodos vistelse kram

 2. jennyh skriver:

  Åh vad kul ni kommer få på Rhodos. Vad underbart att åka nu med när vädret är sådär. Här känns det mest som om hösten kommit.
  En vit cykel tycker jag, den va fin =))

 3. Annie skriver:

  Härlig blogg, Åse! :)

  Kram,
  Annie

 4. Anita skriver:

  Jättesnygg klänning! :-)

 5. Emelie (empa81) skriver:

  Hej Åse!
  Min mamma har en Monark Karin och är supernöjd! Jag har en King och är supernöjd med den :) köpte den för bara några veckor sedan, den är lite billigare än Monarken men som sagt toppen! Hoppas ni får en fantastisk resa!

 6. minnapinna skriver:

  kul att ni kan låna kläder av varandra! jag skulle ALDRIG vilja låna min mammas kläder ;)

  jag har en crescent, typ denna, fast lite annan: http://www.crescent.se/typo3temp/pics/6d4972e132.jpg Jag älskar den och är glad över att jag la lite mer pengar på en cykel, den håller nog hela livet. 7 växlar, perfekt för mig.

  åh, såg precis ditt nyare inlägg, jag röstar absolut på pinuppan! såå cool!

 7. Annah skriver:

  Skoj att ni kan dela kläder =)

 8. gruset skriver:

  Så himla snygg klänning!! Var kan man köpa den?
  Cykeltips: Jag har en Maraton. Riktig tantcykel med rymlig korg framtill. Helt underbar! Och snabb! :) Köpt på Intersport.

  Kram

 9. Jill skriver:

  ÅH, så härligt med en resa att se fram emot. Vi kom hem från Cypern för drygt en vecka sedan, men jag vill åka igen. Särskilt nu när det bara regnar och regnar här hemma! Ni kommer säkert att få det helt underbart! :)

 10. Helena skriver:

  Tänk vad härligt det är att cykla, alldeles för länge sedan! Förstår att du längtar!!

 11. Paulina skriver:

  Så…du har alltså kropp som en snart 13-årig tjej? =)))) Crazyyyy!

 12. jenn skriver:

  Jag har en Monark Karin, råååsa så klart, fick den förra året. Är super nöjd och tycker den är såååå fin :-)
  Kram

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress