Idag har jag och Daniel skrivit på kontrakt på lägenheten! Och valt klinkers, golv, luckor till kök m.m! :-)) LOLIGT!!
Jag har även slängt upp min tvättmaskin och torktumlare på Blocket till försäljning. Tvättmaskin o torktumlare ingår i lägenheten så mina ska jag sälja nu. De står även bara i förrådet då jag inte har plats i min nuvarande lägenhet.

VET NI VAD?? När jag satt i mammas bil så ringde mobilen, det var Mats på Flaggfabriken kronan. Ni vet det där layoutarjobbet jag sökte men inte fick. Mats talade ju flera ggr om att jag var god 2:a och att han önskar att han hade kunnat anställa oss bägge m.m.
Han ringde och berättade att ett företag som jag förstod var underleverantörer till dem, ett reklamföretag hade två tjejer som jobbade där som var gravida båda två! Så de behövde rekrytera. Eftersom de visste att mats o gänget precis rekryterat så ringde de för att höra hu de bar sig åt för de hade bara fått nötter som sökt jobben :-) Då hade han rekommenderat MIG! Och Mats berättade för mig att han hade fått bra vibbar av mig och tyckte vi kom så bra överens ;) Så han hade lovat att ringa mig och höra om jag hade fått jobb eller inte sen skulle jag ringa reklamföretaget!! Så nu har jag fått deras nummer och ska ringa imorgon!!
Visst var det gulligt gjort av Mats? Tänk vad kontakter kan vara bra att ha!
Så håll nu tummarna alla att jag vill ha jobbet och att de vill ha mig *S*

Jag och kidsen sover hemma hos mamma inatt. Vi ska grilla lite och pimpla vin. ahhhhhhh sommaren är ju här!
På söndag ska vi hem till min ”kusin” Annika! Vi ska sova över allihop och festa loss på god mat och gott att dricka :-) Gud vad kul!! Min kusin är världens bästa och det ska bli så kul att träffa hennes nye man och hennes kids. Hennes yngste som är bara 2 månader äldre än mina knoddisar.
Egentligen är vi inte alls släkt våra familjer umgicks väldigt mycket ihop när vi var små och vi var på husvagnssemestrar ihop m.m. jag och Annika gick även på samma skola. Min pappa och hennes pappa kallade alltid varann brorsan och både jag o Annika är halvdanskar *S* Så eftersom vi inte hade någon släkt direkt i Sverige så blev vi kusiner! Och i dagsläget tänker jag inte ens på att vi inte är köttsliga kusiner utan jag presenterar henne som min kusin ändå! och det märkliga är att vi faktiskt påminner mkt om varann, iallafall till sättet *S* Det roliga är att jag och Annika är jämngamla, storasyrran o Annikas brorsa är jämngamla och lillasyrran och hennes lillebror är jämngamla och umgås också :-)
Nä nu ska jag sluta pladdra och sätta igång grillen istället.
SAKNAR min blivande sambo gör jag också:-(

Ett stort grattis vill jag ge till min sajberkompis Tommy som precis blivit pappa till 7 veckor för tidigt födda Amanda! Söt som socker och vägde drygt 1800 g!
Och som han sa ”Nu har jag två prinsessor!” (sambon är den andra) Gulligt va?!

Puss på er alla!

Uppdaterat 22:32
Nu har jag precis lagt kidsen och lillasyran och Knickan har cyklat hem till sitt (de är ju grannar)
KUL! Först kom Knickisen hitcyklandes och sen lillsyrran så vi har druckit vin, grillat flintastek och ätit potatissallad och snackat allt mellan himmel och jord. Man ska vara rädd om vänner och sin familj!


Inga kommentarer to “COOLT!”

 1. Maria skriver:

  Håller alla tummar och tår för dig, gumman!
  Puss å kjam

 2. Knickan skriver:

  Hej snuttis!
  Håller tummarna som bara den idag!!!
  TACK för igår! Det var supernajs och sitta ute på verandan och dricka vin och grilla!
  *lav jo*

 3. Sofia skriver:

  Hej! ”Tjyvläste” din dagbok – önskar dig all lycka till med jobbet! :) *håller tummarna stenhårt* Mycket fin hemsida för övrigt! :) Soliga hälsningar från Sofia

 4. Martina skriver:

  Hej snäckan. Så skojigt att ni fått lägenhet du och din duva :-). Ska hålla tummarna för dig med jobbet, klart du får det annars är dom ju dumma om dom inte fattar vad dom går miste om ;-). Ha det bäst tjejen. Kramis

 5. Tommy skriver:

  Hej!

  Ser att här blev man nämnd :-) Kul! Läste om jobben Du söker, hoppas så innerligen att Du får det! [kickar en liten lyckospark i baken!] Kram vännen. /Tommy & Amanda….som i morse vägde 1875g ! *s* varje gram är just nu GULD värda.

 6. Linsfia skriver:

  Jag håller också tummarna :)
  Kramis

 7. Micke skriver:

  Lycka till med eventuella jobbet imorron. Håller tummarna. Kontakter är kanon! Adios /M

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress