Jag planerar inte att ha alla bilder under lösen sedan men det känns lite fel att lägga ut bilder på någon annans hem (säljaren bor ju där fortf) ;)
De finns i fotoalbumet –>

Nu är huset besiktigat och det tog ju sin tid! Men huset fick godkänt och besiktningsmannen sa att huset var i mkt bra skick med tanke på åldern (71). Det märktes att det underhållits!
Badrummet där nere är ju i starkt renoveringsbehov och beroende på försäljningen här, så ska vi nog renovera det innan vi flyttar in. Säljaren får tillgång till sin nya lägenhet i slutet av augusti så även om han inte flyttar ut förrän siste sep så kommer han inte vara så mkt i huset under september månad så det var OK för honom att vara där då om vi behöver. Schysst! Men som sagt det beror på om vi får loss pengar. Annars får vi vänta tills försäljningen är helt klar.

Det kändes hur som helst lika bra idag!! Guuuuud så fint det kommer bli när vi är klara =))
Det är ju som sagt badrummet där nere och köket som är de kostsamma renoveringarna, toan där uppe ska vi fixa men antagligen blir det bara ny toastol (den som är där nu står och drar vatten) och nytt handfat och sen lite uppfräschad interiör i allafall inom den närmsta framtiden.
Sen ska vårt sovrum, Junis sovrum och vardagsrum målas/tapetseras. Hallen får vi också ta i tu med, jag gillar inte färgkombinationen. Så det blir nog både nytt golv och ny tapet. Nya dörrar och foder står på listan framöver också. Och trappan ska målas vit.

Framsidan är ju hur fin som helst och där bak så ska reglarna till det tidigare uterummet tas bort och plattorna fräschas upp med högtryckstvätt och rabatterna fixas, sen är det i fint skick där också!

Helst vill man ju ha gjort allt med en gång men det fungerar ju inte så :) Tålamod Åse, tålamod..


11 Kommentarer to “Besiktigat!”

 1. Marie skriver:

  Härligt att allt kändes bra på besiktningen! Riktigt skönt och kul om ni kan komma till tidigare och fixa badrummet, man vill ju fixa allt Nu Nu Nu! Men det sa du ju själv också :P Haha, som jag skrattade när jag läste sista meningen, jag får säga samma sak till mig själv ofta =)

 2. Snäckan skriver:

  Skönt att allt såg bra ut vid besiktningen! Skrattade gott åt din sista mening med tålamod ;-) Vet precis hur du känner dig, hehe.

 3. Louise skriver:

  åååå vad fint! vad avis jag blir på din walk in closet! :)

 4. Åse skriver:

  Ja jag måste säga att jag håller med! Visst är det superduper fint med en vacker trädgård full med blommer, buskar och träd, min mamma har en stoooor trädgård som ser så där idylliskt och lagom vildvuxet ut. Men tyvärr har jag inte ärvt hennes förmåga att odla fram en vacker trädgård, så jag är så nöjd med att det bara är lite rabatter som jag kan ha koll på :)

  [quote comment=”400″]Detta kommer bli så fint när du/ni har fixat till allt.
  Trädgården ser riktigt trevlig ut, lagon med gräsmatta, rabatter och marksten.[/quote]

 5. Madde skriver:

  Detta kommer bli så fint när du/ni har fixat till allt.
  Trädgården ser riktigt trevlig ut, lagon med gräsmatta, rabatter och marksten.

 6. Lotta skriver:

  Helt fantastiskt vilka möjligheter det finns i det huset! :) Helt perfekt!! Trädgården ser SÅ lättskött och fin ut! Precis så jag vill ha det. Inte en massa jord och rabatter att hålla rent, hellre stenar och buskar/träd lite här och var. :) Gillar framförallt arrangemanget på framsidan med kullerstenen och trädet. SÅ FINT!

  KRAM!

 7. Sofia skriver:

  Shit…det har jag missat, att ni köpt hus :-D Grattis får man väl säga och välkommen in i husägarlivets grupp ;-)

  Vi håller på för fullt med renovering, fast i omgångar. Vi har i höst bott i huset i 2 år och vi ska helrenovera under nästa sommar, invändigt. I år har vi satsat på att renovera om trädgården istället :-)

  Kramkram
  Sofia

 8. Åse skriver:

  Åh vad roligt att höra! Är det ett jobbigt arbete innan?? slipa m.m?
  Annisen här nedan *pekar nedåt bland kommentarerna* målade deras trappa vit och satt ek på trappstegen blev sketasnyggt!

  [quote comment=”385″]Skönt att allt gick bra på besiktningen! Det kommer bli kanonsnyggt! Förresten så målade vi vår trappa vit nu under semestern och VILKEN skillnad!! Hela hallen/nedervåningen upplevs som jättemycket större (och snyggare så klart).[/quote]

 9. Åse skriver:

  Ja hoppas det!! kanske blir rena soppan! haha :)) Puuuuuuss!

  [quote comment=”382″]Så fint det ser ut gumman och det kommer bli super när du fått sätta tänderna i det :-)
  Ser fram emot att få se det live :-)

  Puss[/quote]

 10. jenny skriver:

  Skönt att allt gick bra på besiktningen! Det kommer bli kanonsnyggt! Förresten så målade vi vår trappa vit nu under semestern och VILKEN skillnad!! Hela hallen/nedervåningen upplevs som jättemycket större (och snyggare så klart).

 11. Annisen skriver:

  Så fint det ser ut gumman och det kommer bli super när du fått sätta tänderna i det :-)
  Ser fram emot att få se det live :-)

  Puss

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress