Vårt lilla bustroll är uppe i en utveckling, eller är det första trotsåldern? Hon är oerhört klängig just nu, hon ska vara uppe hos en hela tiden (spelar ingen roll vem av oss det är), sätter man ner henne så r ä m n a r världen. Detta är tjejen som knappt sa ett pip de första 10 månaderna. Visst är det krävande och påfrestande speciellt när man har annat att göra men man kan ju aldrig få nog av att ha henne nära.. *älska* Hon har ju haft en superdunderförkylning och är fortfarande dålig så det är nog en bidragande faktor. Vad som är roligt är att hon älskar att leka i sitt rum :)
img_9714

Idag har jag och min fyrklöver handlat lite skrivbordsmaterial, jag väntar fortfarande på att de röda skrivbordslamporna på IKEA ska komma in och så ska de ha snygga skrivbordsunderlägg och Helmer Hurts.
Här kommer bilderna från de storas rum! Som jag sagt, detta är bara stommen, det fattas fortfarande möbler, textilier, tavlor, överkast, Noels tv ska upp etc. Dessutom ska ju fönstret i rummen målas.
Apropå det så ska hallfönsterna målas i helgen – LÄNGTAR! Och äntligen ska listerna upp!

Jag börjar smålängta till Jul, till adventljus, till julgran och dessa, för dessa i vitt/guld ska jag definitivt köpa! Tänkte dessutom bara ha vitt och guld i julgranen i år. Fast barnens juldekorationer som de gör kommer ju givetvis att sättas på hedersplats.

Just nu är det 253 registrerade användare här och jag känner att jag måste hitta ett plugin som automatiskt rensar bort inaktiva medlemmar, vill absolut inte ha ett nytt Underbar (min gamla sajt för er som är nya) med en drös kända eller okända smygläsare, jag vill att användarregistret ska bestå av aktiva** läsare här, så ett sådant måste jag hitta bums.

Nu är det äppelkakedags! Mums!

** Med aktiv så menar jag att man emellanåt på något sätt talar om att man läser, ger synpunkter och tankar på inläggen. Finns inga som helst krav att man måste kommentera i vart och vartannat inlägg men om man finner sajten intressant genom att regelbundet återkomma, ja då tycker jag man ger sig till känna emellanåt också, denna sajten är för mig en tvåvägskommunikation.
Jag får väldigt många kommentarer som alla gör mig så glada! Jag förstår att för en del av er så känns det onödigt att kommentera för att det försvinner bland de andras, men jag läser alla kommentarer och ni kan även skriva i gästboken eller skicka ett mail! Jag ska även sätta på ”privat” funktionen i Gästboken så man kan posta privat om det känns bättre för vissa.


68 Kommentarer to “Älskade bustroll”

 1. AnnaAnna skriver:

  gud så det går undan och dessutom blir det så fint..
  jag beundrar er all denna ork och energi som går åt och så fyra barn..ja hur orkar ni det!! Någåt tips??
  Super snyggt..

 2. Åse skriver:

  Ja gud ja, december och juni är mina favoritmånader! Nu börjar jag bli riktigt julsugen!! :) KRAM

  [quote comment=”2433″]Det blir fint, fint, fint som vanligt =)

  Du är inte ensam om att längta till julen, det blir hju sååå mysigt när man får ta fram alla adventsljusstakar, julgardiner m.m… Lääängtar…

  Dessutom kommer jag hinna få mina nya vardagsrumsmöbler tills dess =D

  Ha en go helg!!

  //elin[/quote]

 3. Bellis skriver:

  Vad bra allting ser ut. Min äldsta dotter blev såå sugen på en svart fondvägg :). Känner igen Junis beteende, Nellie är precis likadan. Kan vara lite frustrerande när man har mycket att göra.

  Kram

 4. Åse skriver:

  Haha du är söt gumman :) Roligt att du tycker det! Hoppas du haft en sköööön helg! Kramkalas!

  [quote comment=”2521″]Vad bra det blir i barnens rum. Och mer Cult till jul. Riktiga snygga grejer, har inte tidigare hört talas om Cult faktiskt. Tror att jag också ska ut och ”culta” . Särskilt julgrejerna såg ut att passa hos mig. Culta, tant röd, shoppelishoppa – LOOOOVE dina personliga begrepp och sätt att leka med ord.

  Nej, in i duschen med mig nu. Har inte ett helt hus att fixa och dona i men en turné att genomföra i barnens olika aktiviter. Roligt! Och ikväll blir det lördagsmys.
  Ha en skön helg! Kram.[/quote]

 5. Åse skriver:

  Haha, ja det är bara att sätta igång ;))) KRAM!

  [quote comment=”2570″]hmm VILL oxå ha en massa goa ungar man kan göra fina rum till…kanske bäst att sätta fart då hihihi!!

  Kram[/quote]

 6. thereseochtyra skriver:

  hmm VILL oxå ha en massa goa ungar man kan göra fina rum till…kanske bäst att sätta fart då hihihi!!

  Kram

 7. sofia skriver:

  hej o hå!
  söt hon elilla juni, och verkligen lik lillebror :-)
  Fint de får i sina rum barnen. allt det där som kuddar, matta och sånna saker kommer göra rummen ännu mysigare! Kul att juni redan verkar älska sitt!
  kramelikram och ha en fin helg

 8. Angelica skriver:

  Vad bra det blir i barnens rum. Och mer Cult till jul. Riktiga snygga grejer, har inte tidigare hört talas om Cult faktiskt. Tror att jag också ska ut och ”culta” . Särskilt julgrejerna såg ut att passa hos mig. Culta, tant röd, shoppelishoppa – LOOOOVE dina personliga begrepp och sätt att leka med ord.

  Nej, in i duschen med mig nu. Har inte ett helt hus att fixa och dona i men en turné att genomföra i barnens olika aktiviter. Roligt! Och ikväll blir det lördagsmys.
  Ha en skön helg! Kram.

 9. Margitha skriver:

  Jag vill hitta cultsaker här där jag bor och det är inte lätt :( har inte hittat något ställe.
  Vad fint det blir allt ihopa….
  Trevlig helg

  Margitha

 10. koala skriver:

  Rummen blir ju skitfräscha gumman!

 11. Åse skriver:

  Hej vännen! Det går bra! Han tycker det går bra! De har ju det stora allrummet också att rasta av sig i om det blir för mkt. Lillebror är ofta här nere och leker just nu mer på Junis rum *S*

  [quote comment=”2510″]Så kul att se andra rum med! :) Delar pojkarna rum? Vad tycker stora killen om det, att dela rum med lillbrorsan eller fungerar det bra? Kanske har de gjort det tidigare? :)[/quote]

 12. Åse skriver:

  Hej gums. Jag anv ju mig av Nextgen gallery där man kan speca olika effekter som lightbox, thickbox, shutter reloaded etc, jag brukar variera :)

  [quote comment=”2514″]Urfint! :D Tänk om man fick bo i hus som liten.. ;)

  Just det! Hur tycker du det nya pluginet du använder för visning av bilderna fungerar om du jämför med lightbox? :)[/quote]

 13. dessi skriver:

  Urfint! :D Tänk om man fick bo i hus som liten.. ;)

  Just det! Hur tycker du det nya pluginet du använder för visning av bilderna fungerar om du jämför med lightbox? :)

 14. camilla_k skriver:

  Det är så roligt att följa förvandlingen i ert hus . Önskar jag hade en bråkdel av din energi. Vi köpte hus för ett år sedan..och fortfarande är det INTE färdigt!! Ha en skön helg…ser fram mot kommande bilder. Ska kolla in Cult-utbudet hos vår lokala handlare imorgon! Kan inte få nog av det jag heller!

 15. therre skriver:

  Så kul att se andra rum med! :) Delar pojkarna rum? Vad tycker stora killen om det, att dela rum med lillbrorsan eller fungerar det bra? Kanske har de gjort det tidigare? :)

 16. Jesso skriver:

  ¨wow, Kanon snyggt!! Det måste vara jättekul för dom att dels flytta till ett eget hur och dessutom få sina rum superfräcka!! Måste säga wow igen :)))

  Trevlig helg och massa kram

 17. Mammaliv skriver:

  Så fint det blir!! Gillar verkligen kombinationen vitt/rött/svart, så läckert! :-)

  Ser också fram emot julen nu… kul att julpynta lite grann, få lite mer ljus i fönstren och sånt. Mer mysig stämning. Nu är det så grått och trist! November är väl en supertrist månad?! Oktober försvann ju bara i ett nafs.

  Trevlig helg!

 18. sumsumsum skriver:

  Hej!
  Jag är en av dina smygläsare… ;-) Är helt fascinerad av hur mycket ni har hunnit med i ert nya hus. Vi flyttade in i vårt för ett år sedan och har mååånga flyttkartonger som står och skräpar (jobbigt med en sambo som hamstrar bra-att-ha grejor…) + en massa målnings- och tapetseringsarbete kvar.
  Lycka till i nya huset!

  /Therese ~ sumsumsum

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress