Ok Petra! Här kommer uppdateringen! *S*

Vaknade vid 8 imorse, hade svårt att somna om… antagligen för att jag var utsövd! Har börjat lägga mig allt tidigare om kvällarna… ganska skönt.
Jag var lite morsk största delen av förmiddagen av personlig anledning men det reddes ut sen.. Rätt som det var ringde det på porttelefonen och jag trodde det var Annica eftersom hon var på väg, men det var ett blombud :-) Fiiiiiiiina liljor fick jag från min snutt! Jag ÄLSKAR liljor! och det vet han.. :heart:
Själv hade jag skickat ett litet paket med en hjärtformad ask med geléhjärtan och ett alla hjärtans kort till hans jobb idag :-)
Jag skickade även ett kort till gullungen Annica… jag fick så fina tulpaner av henne igår!

Jag och Annica kollade ”Snygg, Sexig och Singel” på datorn, jag ÄLSKAR den filmen! Det är tredje gången jag ser den och det lär bli fler gånger! Vi skrattade hjärtligt några gånger åt ”Christina” (Cameron Diaz) och ”Courtney” (Christina Applegate) och sa ”Det är du och jag!”
Sen ikväll så har jag och barnen mest myst och ätit massa godis och ostbågar :-) Storebror är för kul.. De fick vars ett kinderägg och Nicke som just nu är i en ”byggar” fas med lego m.m pelade med flygplanet som han byggt ihop och så sa han: ”Mamma nu vill jag mysa lite med dig och bygga lite” Så vi satte oss i soffan och han kröp upp i knät och så ville han att jag skulle bygga flygplanet. Jag som verkligen AVSKYR kinderägg leksaker förklarade bort uppmaningen med ”Nej, jag kan inte” och då säger lillkillen: ”jag kan bygga det svåra så får du bygga lite bara” och så byggde han ihop hela flygplanet under ingående förklararing med vad han höll på med, varför den delen skulle vara här och den delen vara där och varje gång jag förstulet slängde en blick på kriminalaren jag följde på TV sa han ”Nej, titta nu här” och sen lämnade han vingarna åt mig att sätta dit :mrgreen: Han är underbar min kille!

Jag har underhållit mig med att ladda ner wavfiler till min outlook så den senaste veckan har det låtit så HÄR varje gång jag får mail från Annica *S*
På något sätt passar det henne förträffligt! hihi

Woho!! Beställde just pussbrevet från min favvis Mia Holgers! Skickade länken till älsklingen igår men han verkade inte förstå piken *asg* så jag får skicka ett eget pussbrev till mig *S*


Inga kommentarer to “Alla hjärtans dag.”

 1. Micke BQ skriver:

  Vart lägger du wavfilen någonstans, har försökt hitta det stället men inte riktigt lyckats. Kul att du komit igång med fotodagboken igen!

 2. Maria skriver:

  Vill också se den filmen. Garvade över reklamen bara så jag tror att den skulle passa mig. Bara jag skaffat video så ska den inhyras! Det är ju uppenbart att jag måste fixa ljudet på min egen dator. Egna wav-filer var bara så kul. ”Woohoo” ;)

 3. Petra skriver:

  Ja, en uppdatering *lycklig*
  Du verkar ha haft en super mysig dag… The Sweetest Thing (Snygg, sexig, singel) är skitbra, den såg vi för några veckor sedan. Sussa sött nu!! Kramis
  :hugs:

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress