Aj!

Ont, ont ont!! Jag blir knas på min rygg! Känner mig helt handikappad och alla rörelser gör ont. Det är antagligen musklerna nere i ländryggen som är överansträngda trodde Annikas Peter så jag ska boka tid hos massör, har ju en sjukgymnasttid också. Men idag ska jag storhandla på apoteket! Zon och Ipren.. måste ha barnalvedon också för Lillebror börjar bli förkyld:-/ Min hals har också börjat ömma och Storasyster är hostig så nåt skit går här.

Vi ska ner på 30 års fest idag och är väl sådääääär pigg på det eftersom vi sovit dåligt imorse för att Lillebror knökat och haft sig, inget kul med snorig näsa..

Igårkväll var vi hemma hos kussen och grillade, hennes Lukas hade sovit över hos Niocholas sen i torsdags och Storasyster hade sovit hos Cindy. Fin sminkning de hade gjort på sig själva va?! :}

Vi åt god grillad pointsmat! Helt otroligt hur så god mat kan vara smalmat! :-) YUM! Jag tog en bild på den smarriga fruktsalladen som tyvärr försvann när jag tog in bilderna i datorn! ¤( Nåja, god var den!
Nu ska jag plocka lite här.. ha en mysig lördag ni alla!


Inga kommentarer to “Aj!”

  1. namnLenaH skriver:

    Känner igen det där med ryggen. Verkar som vi har liknande smärtor. Jag vet inte vad jag ska göra. Haft ont sen slutet av graviditeten, nästan ett år tillbaka. Hoppas du får hjälp med den!

  2. Knickan skriver:

    Usch, låter inte alls bra stumpan att du har så ont!! *blåser* Ha en trevlig kväll, hoppas på bättre väder va!? *kram*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress