Oj!!!
Man är ju så upptagen med att räkna ner till Minis födelse att jag nästan glömt att jag o Daniel firar 2 år om 20 dagar! Ojsan sa! Har det verkligen gått 2 år?! Känns både lite och mycket! Känns som igår vi pendlade mellan HBG – Sthlm samtidigt som det känns som om Daniel alltid funnit där! Vi får se om vi snusar bebis då eller ifall Mini fortfarande befinner sig på nuvarande adress *S*

Idag har jag, lillsyrran, twinsen o storasyrrans äldsta flicka Jasmine varit på Karlslundsbadet i Landskrona (äventyrsbad). Supermysigt! N&M var jätteduktiga på att simma i vattnet, stor skillnad mot förra gången vi var där! Otroligt skönt för rygg och tung gravidkropp att ligga i plurret, man blir ju lätt som en fjäder!
Nu har barnen åkt hem till sin pappa och här är så tomt o tyst. Saknar dem redan!

På lördag är det melodifestival! och vi ska nog spendera kvällen hemma hos kusin Annika och hennes peter som också är barnlediga. Strikta regler gäller dock, vi får inte prata sönder melodifestivalen! Min kusin kan nämligen tävla med Björn Kjellman om vem som är störst fan utav detta event! I skolan skrev hon av texterna och sålde dem sen på skolan för 5 kr styck! Företagsam har hon alltid varit min lilla goding!

Nä nu ska jag surfa lite favoriter! Har suttit och tittat på finalen av ”Joe Millionaire”! Iofs har jag redan tagit reda på att det var Zora han valde och jag vet även att de gjorde slut lika snabbt de blev ihop *S* (hurra för internet!)

Kram å sånt!


Inga kommentarer to “20 dagar!”

  1. Linda skriver:

    Precis, verkligen äcklig! Men jag kan bara instämma att det var rätt tjej han valde!!

  2. Linda skriver:

    Inte konstigt att det tog slut mellan Evan och Zora, han är ju inte direkt någon höjdarkille! Urk!

  3. samira skriver:

    Ha ha ja snacka sönder melodifestivalen är ju lätt att göra, samma i min familj. Åh vad kul om dina insider nyheter om ”joe mille”. Undrar varför dock…jag antar att det var pengarna :(

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress