1 Maj! Första riktiga vårmånaden i mina ögon!
Vaknade för en stund sedan av att älsklingen kom och lade sig bakom mig och kramade mig.. Finns det ett härligare uppvaknande? Det ska i såfall vara att vakna av att småknoddarna stormar sängen :-)

Valborg igår. Tillika 30 april och dagen då jag och barnens far gifte oss. Känns konstigt att ha en högtidsdag i minnet som inte längre är en högtidsdag. Vi var ju trots allt gifta i 6 år. men det är inte så att det känns sorgligt på något sätt.. Jag valde ju själv att avsluta äktenskapet och är nöjd med det beslutet.

Dagen igår i Helsingborg började med att älsklingen väckte mig 05:55 för färd till Malmö. Efter lite frukost i Malmö och efter att Daniel åkt till jobb strax efter 7 så gick jag och lade mig igen och vaknade igen vid 13.30! Men gud vad skönt det var!
Efter det kom Daniel hem och vi åkte och handlade. Passade på att köpa nya Amelia där min sajt var med i! vad kul! ;)) Konstigt att se en screenshot av sin egen kreation där! ;))
Apropå egen kreation och någon som INTE har sin egen kreation så har http://www.ninizz.com tagit ner sin sajt över helgen (enligt förstasidan) Ska vi hoppas på att hon skapat en egen sajt utifrån EGNA idéer och med EGEN Css??
Tack till Åsa som alltid är min vapendragare i sådana här saker.

Nåja, tillbaka till Valborg, senare på kvällen var vi bjudna till Annelie och Johan tillsammans med Stefan och Ullis. De bor i Bjärred, inte så långt från Daniels barndomshus. I ett jäääättefint hus! (avundsjukan sipprar) De har även en nykläckt liten Desirée som måste vara världens snällaste bebis. Hon sade inte mycket under kvällen utan låg mest förnöjd i allas famnar. Förövrigt så låg hon och sov i miiiiiin famn i någon halvtimme! ::hugs::
Killarna skötte givetvis grillen! haha, killarnas typiska göromål vid grillning.
Sen åt vi massa god grillad mat! jag hade gjort grillspett till Daniel och mig med kycklingfilé och bakade potatisar. (5.5 points) och drack jag ett glas vin (jag körde) Gott gottigott! Grillmat är så gott!

Idag ska vi träffa Daniels pappa på stan vid lunch för han ville bjuda på lunch. Jag blir alltid lite nervös när jag ska äta ute när jag viktväktar (läs gårdagens lunch)
Speciellt nu när jag sparar points till Lördag! Men jag ska försöka ta en maträtt med kokt potatis och helst fisk..

Imorgon bär det iväg till HBG igen. Måste stäääääda innan vi far till Sthlm på lördag!
Nåja, nu har jag tradat här tillräckligt, och älsklingen hänger nyfiket över axeln :-)

Puss o Kram, vi ses på stan!


Inga kommentarer to “1 maj”

 1. Knickan skriver:

  Glöm inte att ringa mej på lördag kväll!
  *puss*

 2. Lotta skriver:

  Förresten, glömde ju säga Gumman att jag ska springa iväg på direkten och köpa Amelia! Vad kul!! Grattis!

  Kram på dig!

 3. Lotta skriver:

  Hej Gumman!

  Tråkigt det här med härmapor som dessutom stjäl din css!! Och hon ska kalla sig webdesigner.

  Nu har jag råkat ut för nästan samma sak…..en annan site har gjort en layout på EXAKT samma bild som jag har!! Då blir man inte glad…..till saken hör den också att hon och jag inte är så bra nätvänner eftersom hon utnyttjat andras hjälp vid ett flertal tillfällen och sen lagt ut tutorials som är exakt likadana som de som hjälpt henne har på sin sida! *grrrr*

  Jojo, och det ska vara en tjej som kallar sig webdesigner som erbjuder att hjälpa andra med sina hemsidor! Yvonnes hemsida hittar du här: http://hem.passagen.se/my.place/indexx.htm

  Såååå trött man blir! Varför inte ha egen inspiration och satsa på något eget?

  Kram/Lotta

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress