Nu har jag gått ner exakt 19 kilo :-) Var och vägde mig idag hos VV. Känns såååå gött att det bara är några få kilon kvar till målvikt (ca 5 kilo)

Lillebror var med och satt och skrattade hejdlöst åt konsulenten. Han trodde hon pratade och flaxade åt honom *S*

Efter det åkte vi ut till Väla, köpte en termosmugg till mig eftersom jag är ute och far och flyger så ofta och retar mig alltid på att det står en nybryggd kanna kaffe hemma som jag inte hinner dricka upp :-)
Vi träffade Cissi och Fredde och lilla bäbis i magen på Väla så vi tog en lunch ihop.
Vi var även inom Ticket och hämtade lite fler resekataloger.. vi velade lite om vi skulle ta Hawaii istället men Aruba känns mysigare! Hawaii känns så komersiellt och turistiskt!

Vi skulle egentligen hem till storasyrran ikväll och äta men hon har blivit sjuk så glasstårtan jag gjorde imorse står ensam och ser ledsen ut så vi åker hem till mamma och bjuder henne på lite tårta nu istället :-)

Som ni ser har jag lagt upp en skyddad del här på Underbar.

Hejhopp!


Inga kommentarer to “Yes!”

  1. Ullis skriver:

    Jupp! Aruba blir nog bättre än Hawaii! Dels tar det så enormt lång tid att flyga dit och dels är det så FRUKTANSVÄRT dyrt där!

  2. Knickan skriver:

    Shit pommfritt, 19 kilo!! Du är ju såå duktig! Fast ärligt så fattar jag inte riktigt var dom 19 kilona har suttit… *kliar mej i huvudet*
    *poss*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress