Så har man spenderat 3 dagar med att installera om datorn efter datorkraschen i förrgår :-/ Jag höll på att gå i taket när jag startade om datorn och inte kom in i den! Försökte installera om XP (över den bef. versionen) och fick bara svaret att det inte gick att hitta några hårddiskar! €£@!/?#@ ¤(
Så efter mycket möda och besvär LYCKADES jag göra en formattering + ominstallation av XP… förlorade dock ganska mycket som jag inte hunnit lägga över på min backup disk..

Idag har vi varit nere på hamntorget och åkt karuseller *S*
Storasyster och jag åkte hederliga gamla pariserhjulet och jisses man börjar nog bli gammal! Jag fick nästan svindel längst upp! och jag som alltid brukar vara den som absolut ska åka fritt fall, uppskjutet m.m.

Hööööög upp!

Jag och Storasyster på X antal meter ovanför havet

Storebror bakom sockervaddet

Nästa helg fyller Daniel 30 så vi ska ha 30 års fest här på lördagen den 8:e, blir runt 25 personer.. ska bli kul! Och veckan som kommer nu blir rätt intensiv för min del, har en massa ärendet m.m att göra, bla ska jag och lillsyrran ner till malmö på tisdag eftersom jag ska till tandläkaren och hon ska agera barnvakt ;)
På kvällen sen på tisdag ska jag få gosa med nyyyy bebis, mao Annikas Arina!

Ha en myyyysig lördagskväll!


Inga kommentarer to “vävla dator!”

  1. Lotta skriver:

    Usch då, datorkrasch?! Näää, fy….tur att du fick rätt på det tillslut ialla fall! :) Vad gott med spunnet socker och härligt med karuseller!! ;) Kram Lotta

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress